[Bug 1833229] Re: `--extra-index-url` not working for PIP

2020-02-13 Thread chbrosso
@james-page (or any other maintainer), did you have a chance to look at
the patch? I'm pretty confident it solves the issue.

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1833229

Title:
  `--extra-index-url` not working for PIP

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/python-pip/+bug/1833229/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

[Bug 1833229] Re: `--extra-index-url` not working for PIP

2020-01-14 Thread chbrosso
A simple command to test for the issue is pip install --index-url
https://test.pypi.org/simple/ --extra-index-url https://pypi.org/simple
simplejson==3.17

@james-page I tested your proposed PPA with this command, and the issue
is still here.

I gave a shot to this, and generated a patch from the upstream pull
request https://github.com/pypa/pip/pull/6367. I could test it by
getting source package, patching it, and building it back, I can confirm
that the issue is fixed this way.

I'm unable to further propose a new package as I'm not used to
contributing fixes, but would be happy to if necessary.

** Patch added: "Fix-1833229.patch"
   
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/python-pip/+bug/1833229/+attachment/5320130/+files/Fix-1833229.patch

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1833229

Title:
  `--extra-index-url` not working for PIP

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/python-pip/+bug/1833229/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

[Bug 1833229] Re: `--extra-index-url` not working for PIP

2020-01-14 Thread chbrosso
** Changed in: python-pip (Ubuntu)
   Status: Incomplete => Confirmed

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1833229

Title:
  `--extra-index-url` not working for PIP

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/python-pip/+bug/1833229/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

[Bug 1833229] Re: `--extra-index-url` not working for PIP

2019-12-09 Thread chbrosso
It looks like the upstream issue is here, and it mentions that it's a
vendoring issue:

https://github.com/pypa/pip/issues/6799


** Bug watch added: github.com/pypa/pip/issues #6799
   https://github.com/pypa/pip/issues/6799

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1833229

Title:
  `--extra-index-url` not working for PIP

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/python-pip/+bug/1833229/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

[Bug 1242914] Re: tlmgr unable to set up TLPDB

2014-01-14 Thread chbrosso
It is quite disappointing to see that no one can add packages to TeX in
13.10 because of this. Was a bug fix considered, instead of waiting
14.04?

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1242914

Title:
  tlmgr unable to set up TLPDB

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/texlive-base/+bug/1242914/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs