[Bug 277601] Re: Xserver does not work on mainboards with built-in graphics in nividia

2008-10-30 Thread Bryce Harrington
We're closing this bug since it is has been some time with no response from the original reporter. However, if the issue still exists please feel free to reopen with the requested information. Also, if you could, please test against the latest development version of Ubuntu, since this

[Bug 277601] Re: Xserver does not work on mainboards with built-in graphics in nividia

2008-10-17 Thread Bryce Harrington
Hi tricky1, Please attach the output of `lspci -vvnn`, and attach your /var/log/Xorg.0.log file from after reproducing this issue. If you've made any customizations to your /etc/X11/xorg.conf please attach that as well. ** Changed in: xorg (Ubuntu) Status: New = Incomplete --

[Bug 277601] Re: Xserver does not work on mainboards with built-in graphics in nividia

2008-10-12 Thread tricky1
Below is lspc-vnn regarding display: 00:10.0 VGA compatible controller [0300]: nVidia Corporation Unknown device [10de:07e0] (rev a2) (prog-if 00 [VGA controller]) Subsystem: Micro-Star International Co., Ltd. Unknown device [1462:366f] Flags: bus master, 66MHz, fast devsel,

[Bug 277601] Re: Xserver does not work on mainboards with built-in graphics in nividia

2008-10-10 Thread Bryce Harrington
Hi tricky1, Please attach the output of `lspci -vvnn`, and attach your /var/log/Xorg.0.log file from after reproducing this issue. If you've made any customizations to your /etc/X11/xorg.conf please attach that as well. ** Changed in: xorg (Ubuntu) Status: New = Incomplete --

[Bug 277601] Re: Xserver does not work on mainboards with built-in graphics in nividia

2008-10-05 Thread tricky1
** Changed in: xorg (Ubuntu) Status: Incomplete = New -- Xserver does not work on mainboards with built-in graphics in nividia https://bugs.launchpad.net/bugs/277601 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. -- ubuntu-bugs

[Bug 277601] Re: Xserver does not work on mainboards with built-in graphics in nividia

2008-10-04 Thread tricky1
@Brian: It is not a duplicate of bug 261977, but most probable because of frame buffer not loaded in initrd. The xorg.conf is the standard minimal file (no use to add it heere). PS: When installing from the alternate cd, there is no problem with installing, but on 1st real boot the problem

[Bug 277601] Re: Xserver does not work on mainboards with built-in graphics in nividia

2008-10-03 Thread Brian Murray
Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. Could you please add your '/etc/X11/xorg.conf' file and your '/var/log/Xorg.0.log' file, from the Live CD, as attachments to your bug report? Thanks in advance. ** Changed in: xorg (Ubuntu) Sourcepackagename:

[Bug 277601] Re: Xserver does not work on mainboards with built-in graphics in nividia

2008-10-03 Thread Brian Murray
This likely a duplicate of bug 261977. -- Xserver does not work on mainboards with built-in graphics in nividia https://bugs.launchpad.net/bugs/277601 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. -- ubuntu-bugs mailing list