[Bug 119294] Re: OpenSSL should support VIA PadLock

2010-06-09 Thread Peter
Just tested the default OpenSSL package (0.9.8k-7ubuntu8) on Ubuntu Server 10.04 LTS 64 bit installed on a DELL XS11-VX8 alias Fortuna (uses a Via Nano U2250 http://www.online.net/serveur-dedie/offre- dedibox-v3.xhtml ) and VIA Padlock is still not supported :( The only way of getting it to work

[Bug 119294] Re: OpenSSL should support VIA PadLock

2010-06-09 Thread Peter
** Bug watch added: Debian Bug tracker #368476 http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=368476 ** Also affects: openssl (Debian) via http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=368476 Importance: Unknown Status: Unknown -- OpenSSL should support VIA PadLock

[Bug 119294] Re: OpenSSL should support VIA PadLock

2010-06-09 Thread Peter
** Description changed: VIA PadLock is a hardware cryptography engine for AES and SHA1/256. OpenSSL now supports PadLock, but a cache logic bug prevents the use of the PadLock engine. A fairly trivial patch exists and has been merged in OpenSSL 0.9.8g upstream. See bug #119295 for

[Bug 592058] [NEW] package mysql-server-5.1 5.1.37-1ubuntu5.4 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

2010-06-10 Thread Peter
Public bug reported: Running Ubuntu 9.10 64 bit. I got this issue when updating my system. Before that everything seemed to be configured well. Debug information should already been attached. ProblemType: Package Architecture: amd64 Date: Thu Jun 10 09:41:42 2010 DistroRelease: Ubuntu 9.10

[Bug 592058] Re: package mysql-server-5.1 5.1.37-1ubuntu5.4 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

2010-06-10 Thread Peter
** Attachment added: .etc.apparmor.d.usr.sbin.mysqld.txt http://launchpadlibrarian.net/50058905/.etc.apparmor.d.usr.sbin.mysqld.txt ** Attachment added: AptOrdering.txt http://launchpadlibrarian.net/50058906/AptOrdering.txt ** Attachment added: Dependencies.txt

[Bug 592058] Re: package mysql-server-5.1 5.1.37-1ubuntu5.4 failed to install/upgrade: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1

2010-06-16 Thread Peter
I am sorry to respond so late on this. Jean-Baptiste was right about me having a different service (the mysql version packaged in xampp) running on that port, so thanks for the answer. That was what was causing the error, so this bug can be closed now. -- package mysql-server-5.1

[Bug 174805] Re: [gutsy] graceful-stop fails when apache listens on more than one socket

2010-04-20 Thread Peter
** Changed in: apache2 (Ubuntu) Assignee: (unassigned) = Peter (ubuntu-trash-mail) -- [gutsy] graceful-stop fails when apache listens on more than one socket https://bugs.launchpad.net/bugs/174805 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Server Team, which

[Bug 198351] Re: fusesmb/smbnetfs SIGABORT in getattr() because libsmbclient is not thread safe

2010-05-20 Thread Peter
For what it is worth I have been using smbnetfs on hardy jaunty and now lucid without problems. When I started out, on hardy fusesmb was not working, which is why I used smbnetfs. I have just revisited and tried fusesmb again. It does not work on Lucid and I am seeing this. Running in debug

[Bug 63430] Saving Streams using Kaffeine causes crash

2006-10-01 Thread Peter
Public bug reported: Binary package hint: kaffeine I am using the latest beta of edgy 6.10 32bit and have Kaffeine and the firefox plugin installed. I can play video clips and sound perfectly (For example from www.bbc.co.uk/news). When I right click and choose 'save stream' the file selector

[Bug 63430] Re: Saving Streams using Kaffeine causes crash

2006-10-01 Thread Peter
** Description changed: Binary package hint: kaffeine I am using the latest beta of edgy 6.10 32bit and have Kaffeine and the firefox plugin installed. I can play video clips and sound perfectly (For example from www.bbc.co.uk/news). When I right click and choose 'save stream' the

[Bug 37668] Re: automatic last.fm links don't work so well

2006-09-22 Thread Peter
If you check the upstream bug, this feature has been removed from recent versions of rhythmbox. There is a bug for adding a more general online lookup feature as a plugin instead. I think it was gone in 0.9.3, it has definitely gone in 0.9.5 Should this bug be closed or marked as invalid/won't

[Bug 50991] Installer crashed

2006-06-26 Thread Peter
Public bug reported: We're sorry; the installer crashed. Please file a bug report at https://launchpad.net/distros/ubuntu/+source/ubiquity/+filebug and a developer will attend to the problem as soon as possible. To help the developers understand what went wrong, include the following detail in

[Bug 51165] installer crashed

2006-06-27 Thread Peter
Public bug reported: Traceback (most recent call last): File /usr/bin/ubiquity, line 130, in ?install(sys.argv[1]) File /usr/bin/ubiquity, line 55, in installret = wizard.run() File /usr/lib/python2.4/site- packages/ubiquity/frontend/gtkui.py, line 266, in run self.process_step() File

[Bug 50099] Re: network has to be started each time system is booted

2006-08-13 Thread peter
After 5 days with no problem the original problem is back again. Mark's fix is still there, the boot delay is still there, and I never knowingly applied any updates from ubuntu. -- network has to be started each time system is booted https://launchpad.net/bugs/50099 -- ubuntu-bugs mailing list

[Bug 31919] Re: Checking CD-ROM integrity box jumps up and down

2006-08-27 Thread Peter
Note I have not watched Martin's video - missing the codecs, but this bug sounds like what I was going to report as an ugly/messy screen (see my screenshot). Points to consider: (1) You also don't really need the word Checking for every line. (2) While the list of files will vary from release

[Bug 57904] Finding a bad entry on the CD leads to a screen corruption

2006-08-27 Thread Peter
Public bug reported: Binary package hint: cdrom-checker You need to have a CD with an error in it, in my case I think there was a problem with the first iso that I downloaded. I used this image: ubuntu-6.06.1-desktop-amd64.iso (1) boot the desktop CD (2) run the check CD option (3) check

[Bug 57904] Re: Finding a bad entry on the CD leads to a screen corruption

2006-08-27 Thread Peter
The odd angle was to avoid reflections. -- Finding a bad entry on the CD leads to a screen corruption https://launchpad.net/bugs/57904 -- ubuntu-bugs mailing list ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

[Bug 31919] Re: Checking CD-ROM integrity box jumps up and down

2006-08-28 Thread Peter
On bug 57904 I was told the cd-rom checker used on boot CDs is casper rather than cdrom-checker so perhaps my previous comment should be a separate bug. Or this entire bug should be moved to casper rather than cdrom-checker -- Checking CD-ROM integrity box jumps up and down

[Bug 63031] Re: /dev/null: Permission denied

2006-10-10 Thread Peter
any hints. Peter -- /dev/null: Permission denied https://launchpad.net/bugs/63031 -- ubuntu-bugs mailing list ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

[Bug 63202] Re: /usr/bin/create_global_tags.sh: 3: function: not found

2006-10-15 Thread peter
Seems to be triggered by the shift from bash to dash as the default /bin/sh. https://launchpad.net/distros/ubuntu/+spec/dash-as-bin-sh Solution: change shell in line 1 from /bin/sh to /bin/bash and add bash as a dependency. -- /usr/bin/create_global_tags.sh: 3: function: not found

[Bug 135613] Re: Framebuffer consoles no not work in gutsy

2007-10-24 Thread Peter
*** This bug is a duplicate of bug 129910 *** https://bugs.launchpad.net/bugs/129910 Adding fbcon to /etc/initramfs-tools/modules does not solve the problem for me. Running 2.6.22-14-generic. -- Framebuffer consoles no not work in gutsy https://bugs.launchpad.net/bugs/135613 You received

Re: [Bug 292672] Re: digikam expects trash to be in ~/Desktop/Trash

2008-11-08 Thread Peter
it works! Thank you much. 2008/11/7 sim909 [EMAIL PROTECTED] I have the same problem. Found the following workaround on ubuntuforums, I haven't tried it yet but will do as soon as I get a chance. Open file ~/.kde/share/config/kdeglobals in a text editor. Change the line

[Bug 266951] Re: Buffer I/O error on device sr0 Logical Block XXXXXX in Intrepid Ibex Alpha 5

2008-11-09 Thread Peter
Hi, i have this error, too. I used Ubuntu 8.10 and tryed it on 32bit, 64bit, 32bit alternative, 64bit alternative. I have a SATA Samsung DVD Drive. thanks peter -- Buffer I/O error on device sr0 Logical Block XX in Intrepid Ibex Alpha 5 https://bugs.launchpad.net/bugs/266951 You received

[Bug 266951] Re: Buffer I/O error on device sr0 Logical Block XXXXXX in Intrepid Ibex Alpha 5

2008-11-09 Thread Peter
Hi, i have this error, too. I used Ubuntu 8.10 and tryed it on 32bit, 64bit, 32bit alternative, 64bit alternative. I have a SATA Samsung DVD Drive. thanks peter -- Buffer I/O error on device sr0 Logical Block XX in Intrepid Ibex Alpha 5 https://bugs.launchpad.net/bugs/266951 You received

[Bug 290177] Re: [huawei/option] NM 0.7: GSM connections won't work with PIN code protected modems - despite having supplied the correct PIN for the connection in nm-connection-editor

2008-11-09 Thread Peter
I'd really prefer not to build it myself, as I'm using NM on an Asus EEE with limited disk space. If this patch is solving the problem, when can it be incorporated in a new build/package that I can download through apt-get? -- [huawei/option] NM 0.7: GSM connections won't work with PIN code

[Bug 289690] Re: 0.7 New 3G config dialogue broke my Huawei E220 support

2008-10-31 Thread Peter
I tried to fill in my PIN, but there seems to be two problems with it: 1) If connection is a System setting (i.e. system-wide) network- manager refuses to remember PIN. 2) If connection is NOT system setting, network-manager remembers PIN but is unable to unlock device (E220) I can now get NM

[Bug 289690] Re: 0.7 New 3G config dialogue broke my Huawei E220 support

2008-11-01 Thread Peter
OK, tried removing libmbca0, delete the Netcom profile and reboot - made no difference. Able to connect with auto connection profile, but only after I unlock PIN via wvdial first. Seems NM still is not able to unlock my E220 PIN on its own. -- 0.7 New 3G config dialogue broke my Huawei E220

[Bug 289690] Re: 0.7 New 3G config dialogue broke my Huawei E220 support

2008-11-01 Thread Peter
OK Here is the output after just connecting E220 without unlocking PIN first, trying to connect: NetworkManager: info ttyUSB0: driver is 'option'. NetworkManager: debug [1225549631.683082] setup_monitor_device(): No monitoring udi provided NetworkManager: info Found new Modem device

[Bug 289690] Re: 0.7 New 3G config dialogue broke my Huawei E220 support

2008-11-01 Thread Peter
OK. Here is the nm-serial.txt Tried first to connect E220 and login, did not work. Then deleted auto gsm profile and created a new one, wrote PIN code in the profile and tried to connect. Didn't work. Then did wvdial pin to unlock pin and tried to connect, worked on second attempt. (First fail

[Bug 289690] Re: 0.7 New 3G config dialogue broke my Huawei E220 support

2008-11-01 Thread Peter
the command 'wvdial pin' simply unlocks the device, this is the command used: (my pin replaced with ) [Dialer pin] Modem = /dev/ttyUSB0 Baud = 460800 Init1 =AT+Cpin= -- 0.7 New 3G config dialogue broke my Huawei E220 support https://bugs.launchpad.net/bugs/289690 You received this bug

[Bug 292708] [NEW] delete a picture brings a mistake

2008-11-02 Thread Peter
Public bug reported: Binary package hint: digikam 1. ubuntu 8.10 2. 0.9.4 3. delete a picture 4. A mistake comes: picture is unable to be renamed (Datei ... kann nicht umbenannt werden.) ** Affects: digikam (Ubuntu) Importance: Undecided Status: New -- delete a picture brings

[Bug 289690] Re: 0.7 New 3G config dialogue broke my Huawei E220 support

2008-11-03 Thread Peter
Thanks for the tip. I'll give it a try. It doesn't solve the underlying problem though, namely that NM 0.7 still seems to have some quirks that needs ironing out in PIN handling. I can get online so it's just a minor annoyance, I'll try your tip in the mean time. -- 0.7 New 3G config dialogue

[Bug 293594] [NEW] Recovey meny at boot in Intrepid

2008-11-04 Thread Peter
Public bug reported: ~$ lsb_release -rd Description:Ubuntu 8.10 Release:8.10 During boot I get a Recovery menu where I have to choose to continue normal boot as one choice out of five. Is this the new boot procedure in Intrepid or a bug ..? ** Affects: ubuntu Importance:

[Bug 289690] Re: 0.7 New 3G config dialogue broke my Huawei E220 support

2008-11-04 Thread Peter
** Changed in: network-manager (Ubuntu) Status: Incomplete = Confirmed -- 0.7 New 3G config dialogue broke my Huawei E220 support https://bugs.launchpad.net/bugs/289690 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. --

Re: [Bug 292672] Re: digikam expects trash to be in ~/Desktop/Trash

2008-11-05 Thread Peter
I don't have a workaround, unfortunately. 2008/11/4, (R)om [EMAIL PROTECTED]: Do someone have a workaround? -- digikam expects trash to be in ~/Desktop/Trash https://bugs.launchpad.net/bugs/292672 You received this bug notification because you are a direct subscriber of a duplicate bug.

[Bug 294124] [NEW] iwl3945 / 2.6.24-21 SMP: ' iwconfig wlan0 key' fails

2008-11-05 Thread Peter
Public bug reported: First, this might be related to another package, one just can't submit a report without giving a package. I'm running Kubuntu 04.08 on an Fujitsu-Siemens Amilo Xi 1554 Laptop, 2.6.24-21-generic #1 SMP. : dmesg | grep iwl [ 48.520847] iwl3945: Intel(R) PRO/Wireless

[Bug 285544] [NEW] [Intrepid +64bit] Display do NOT fall to sleep after set time

2008-10-18 Thread Peter
Public bug reported: Binary package hint: gnome-power-manager $ lsb_release -rd Description:Ubuntu intrepid (development branch) Release:8.10 ~$ uname -a Linux peter-laptop 2.6.27-5-generic #1 SMP Fri Oct 3 00:36:38 UTC 2008 x86_64 GNU/Linux System-Preferences -Power Management

[Bug 286434] [NEW] [Intrepid +64bit] Rhythmbox fails to create CD from playlist

2008-10-20 Thread Peter
Public bug reported: Binary package hint: rhythmbox $ lsb_release -rd Description:Ubuntu intrepid (development branch) Release:8.10 $apt-cache policy rhythmbox rhythmbox: Installed: 0.11.6svn20081008-0ubuntu3 Candidate: 0.11.6svn20081008-0ubuntu3 Version table: ***

[Bug 286434] Re: [Intrepid +64bit] Rhythmbox fails to create CD from playlist

2008-10-20 Thread Peter
** Attachment added: Screenshot-Create Audio CD-1.png http://launchpadlibrarian.net/18733734/Screenshot-Create%20Audio%20CD-1.png -- [Intrepid +64bit] Rhythmbox fails to create CD from playlist https://bugs.launchpad.net/bugs/286434 You received this bug notification because you are a member

Re: [Bug 158126] Re: Npviewer randomly freezes while surfing sites like youtube

2008-10-20 Thread Peter
Hej i have problem with flash player too. Very slow is animations -- Npviewer randomly freezes while surfing sites like youtube https://bugs.launchpad.net/bugs/158126 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. -- ubuntu-bugs

Re: [Bug 158126] Re: Npviewer randomly freezes while surfing sites like youtube

2008-10-20 Thread Peter
yes, but i have 64bit system... -- Npviewer randomly freezes while surfing sites like youtube https://bugs.launchpad.net/bugs/158126 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. -- ubuntu-bugs mailing list

[Bug 281296] [NEW] Usplash hangs and error biibs -uvesafb ...fails

2008-10-10 Thread Peter
Public bug reported: Binary package hint: usplash $ lsb_release -rd Description:Ubuntu intrepid (development branch) Release:8.10 On DELL XPS M1330 during boot system hangs and one can read on the screen: uvesfab failed to ... Have not been able to see the whole message as it just

[Bug 281296] Re: Usplash hangs [ 2.060544] uvesafb: probe of uvesafb.0 failed with error -22

2008-10-10 Thread Peter
** Summary changed: - Usplash hangs and error biibs -uvesafb ...fails + Usplash hangs [2.060544] uvesafb: probe of uvesafb.0 failed with error -22 ** Description changed: Binary package hint: usplash $ lsb_release -rd Description: Ubuntu intrepid (development branch)

[Bug 281313] [NEW] Restart from Log In screen fails - system hangs

2008-10-10 Thread Peter
Public bug reported: Binary package hint: usplash $ lsb_release -rd Description:Ubuntu intrepid (development branch) Release:8.10 On a DELL M1330 From Log in Screen: Options - Restart does not work. System hangs. Options - Shut down works irregularly ** Affects: usplash (Ubuntu)

[Bug 281313] Re: Restart from Log In screen fails - system hangs

2008-10-10 Thread Peter
** Attachment added: dmesg http://launchpadlibrarian.net/18400296/dmesg -- Restart from Log In screen fails - system hangs https://bugs.launchpad.net/bugs/281313 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. -- ubuntu-bugs

[Bug 281312] [NEW] Restart from Log In screen fails - system hangs

2008-10-10 Thread Peter
Public bug reported: Binary package hint: usplash $ lsb_release -rd Description:Ubuntu intrepid (development branch) Release:8.10 On a DELL M1330 From Log in Screen: Options - Restart does not work. System hangs. Options - Shut down works irregularly ** Affects: usplash (Ubuntu)

[Bug 281312] Re: Restart from Log In screen fails - system hangs

2008-10-10 Thread Peter
** Attachment added: dmesg http://launchpadlibrarian.net/18400291/dmesg -- Restart from Log In screen fails - system hangs https://bugs.launchpad.net/bugs/281312 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. -- ubuntu-bugs

[Bug 281326] [NEW] [Intrepid +64bit] Fan speed on MAX with DELLM1330

2008-10-10 Thread Peter
Public bug reported: $ lsb_release -rd Description:Ubuntu intrepid (development branch) Release:8.10 On DELL M1330 Fan speed is continuously on MAXIMUM...since upgrade 081008 On battery it goes down to nearly normal speed. ** Affects: ubuntu Importance: Undecided

[Bug 281910] [NEW] [Intrepid +64bit] Screen went white then black during upstart

2008-10-11 Thread Peter
Public bug reported: Binary package hint: xorg $ lsb_release -rd Description:Ubuntu intrepid (development branch) Release:8.10 See attached dmesg ** Affects: xorg (Ubuntu) Importance: Undecided Status: New -- [Intrepid +64bit] Screen went white then black during

[Bug 281910] Re: [Intrepid +64bit] Screen went white then black after login

2008-10-11 Thread Peter
** Attachment added: dmesg.0 http://launchpadlibrarian.net/18448247/dmesg.0 ** Summary changed: - [Intrepid +64bit] Screen went white then black after login + [Intrepid +64bit] Screen went white then black during upstart -- [Intrepid +64bit] Screen went white then black during upstart

[Bug 281910] Re: [Intrepid +64bit] Screen went white then black during upstart

2008-10-11 Thread Peter
** Attachment added: Xorg.0.log http://launchpadlibrarian.net/18448260/Xorg.0.log -- [Intrepid +64bit] Screen went white then black during upstart https://bugs.launchpad.net/bugs/281910 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

[Bug 280013] Re: Kubuntu 8.10 beta blank screen

2008-10-24 Thread Peter
Similar results here, with nvidia GeForce 7600. After startup of live CD (Kubuntu 8.10 rc1), a glimpse of the desktop is shown, then it goes blank. Startup from live CD with safe graphics mode works. -- Kubuntu 8.10 beta blank screen https://bugs.launchpad.net/bugs/280013 You received this bug

[Bug 280013] Re: Kubuntu 8.10 beta blank screen

2008-10-24 Thread Peter
could be related to #261977 ? -- Kubuntu 8.10 beta blank screen https://bugs.launchpad.net/bugs/280013 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. -- ubuntu-bugs mailing list ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com

[Bug 280013] Re: Kubuntu 8.10 beta blank screen

2008-10-25 Thread Peter
xorg seems to be ok running from install on hard drive. Boots to full resolution and glxinfo says direct rendering: yes Twinview doesn't behave quite the same as on 8.04, in that wallpaper doesn't run across both screens in 8.10 - they have to be set individually. -- Kubuntu 8.10 beta blank

[Bug 279384] Re: NetworkManager does not provide a way for static IP configuration with DHCP-provided DNS, gateway etc.

2008-10-25 Thread Peter
Running Kubuntu 8.10 rc1 In System Settings Network Settings, there seems to be no fields to set a static IP address. This was available in 8.04 and earlier versions. Please restore the facility to set a static IP address. -- NetworkManager does not provide a way for static IP configuration

[Bug 288842] Re: Intrepid 8.10 package quanta has unmet dependencies

2008-10-25 Thread Peter
Quanta installed fine here on Kubuntu 8.10 rc, using Adept. Suggest you try again (in case the repository is updating), or switch to another repo. -- Intrepid 8.10 package quanta has unmet dependencies https://bugs.launchpad.net/bugs/288842 You received this bug notification because you are a

[Bug 287000] Re: Adept does not list Third Party software

2008-10-25 Thread Peter
Similar symptoms here; Kubuntu 8.10 rc Adept does not list Medibuntu packages after repository is added. Kubuntu 8.04 and earlier did this ok. -- Adept does not list Third Party software https://bugs.launchpad.net/bugs/287000 You received this bug notification because you are a member of

[Bug 280762] Re: knetworkmanager under kde4 doesn't recognize the static IP connections that I have configured.

2008-10-25 Thread Peter
Similar symptoms here on Kubuntu 8.10 rc. See also; https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/network-manager/+bug/279384 -- knetworkmanager under kde4 doesn't recognize the static IP connections that I have configured. https://bugs.launchpad.net/bugs/280762 You received this bug notification

[Bug 289690] [NEW] New 3G config dialogue broke my Huawei E220 support

2008-10-26 Thread Peter
Public bug reported: Binary package hint: network-manager Been testing ut intrepid 8.10 on my asus eee, and just last week got networkmanager to work with my huawei e220. The new version has a popup dialogue asking for national operator. (Netcom in Norway, in my case) After selecting NetCom

[Bug 289690] Re: New 3G config dialogue broke my Huawei E220 support

2008-10-26 Thread Peter
** Description changed: Binary package hint: network-manager + + EDIT: Been able to get networkmanager to work now, error lies in pppd + access rights for non-admin users, i.e. non-root users are unable to + start a pppd connection on this build of ubuntu. Problem solved by chmod + o+rx

[Bug 289770] [NEW] adept does not show all packages

2008-10-27 Thread Peter
Public bug reported: Binary package hint: adept Adept lists only some of the packages available from the repository. For example, search in Adept on kscreensaver returns no matches found. Same search in Synaptic on same box returns 4 packages on this string. Running fresh install of Kubuntu

[Bug 289770] Re: adept does not show all packages

2008-10-27 Thread Peter
** Attachment added: screenshot of example search in Adept http://launchpadlibrarian.net/18938088/AdeptMissingSome.png -- adept does not show all packages https://bugs.launchpad.net/bugs/289770 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to

[Bug 289690] Re: New 3G config dialogue broke my Huawei E220 support

2008-10-27 Thread Peter
Here is my syslog from the failed connection attempts yesterday. Oct 27 01:04:28 eeepeter NetworkManager: info Activation (ttyUSB0) starting connection 'Netcom' Oct 27 01:04:28 eeepeter NetworkManager: info (ttyUSB0): device state change: 3 - 4 Oct 27 01:04:28 eeepeter NetworkManager: info

[Bug 287000] Re: Adept does not list Third Party software

2008-10-27 Thread Peter
It seems there are 2 different utilities here; Adept Installer and Adept Manager. The Adept Installer only lists a restricted range of packages, but it is Adept Installer that is in the Kmenu. I couldn't find Adept Manager from the Kmenu, but it can be accessed if you search (using the Kmenu

[Bug 289770] Re: adept does not show all packages

2008-10-28 Thread Peter
It seems there are 2 different utilities here; Adept Installer and Adept Manager. They have the same name in the title bar, so it is not obvious which one you have running. The Adept Installer only lists a restricted range of packages, but it is Adept Installer that is in the Kmenu (twice, under

[Bug 286686] [NEW] In Extra effects setting, some window's toolbars may get hidden behind the upper panel, unable to close or move it

2008-10-20 Thread Peter
Public bug reported: Ubuntu may need to make the upper panel solid so windows can't get stuck up there ** Affects: ubuntu Importance: Undecided Status: New ** Tags: panel stuck toolbar window -- In Extra effects setting, some window's toolbars may get hidden behind the upper

[Bug 286686] Re: In Extra effects setting, some window's toolbars may get hidden behind the upper panel, unable to close or move it

2008-10-20 Thread Peter
** Attachment added: as seen in the picture, the toolbar is under the upper panel http://launchpadlibrarian.net/18751547/upper%20panel%20bug.png -- In Extra effects setting, some window's toolbars may get hidden behind the upper panel, unable to close or move it

[Bug 286683] [NEW] In Extra effects setting, some window's toolbars may get hidden behind the upper panel, unable to close or move it

2008-10-20 Thread Peter
Public bug reported: may need to make upper panel solid so a window can't get under it. ** Affects: ubuntu Importance: Undecided Status: New ** Tags: effects extra panel stuck toolbar window -- In Extra effects setting, some window's toolbars may get hidden behind the upper

Re: [Bug 158126] Re: Npviewer randomly freezes while surfing sites like youtube

2008-10-21 Thread Peter
Becouse i l was looking for Flash plugin from adobe.com, but there is only for 32bit Linux, not 64... -- Npviewer randomly freezes while surfing sites like youtube https://bugs.launchpad.net/bugs/158126 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is

[Bug 288095] [NEW] mc lost samba support

2008-10-23 Thread Peter
Public bug reported: Binary package hint: mc MC lost samba connections support in intrepid. ** Affects: mc (Ubuntu) Importance: Undecided Status: New -- mc lost samba support https://bugs.launchpad.net/bugs/288095 You received this bug notification because you are a member of

Re: [Bug 105827] Re: Feisty changes manually set IP connections

2008-03-20 Thread Peter
regards, Peter Schmitteckert -- Feisty changes manually set IP connections https://bugs.launchpad.net/bugs/105827 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. -- ubuntu-bugs mailing list ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com https

[Bug 193692] Re: [hardy] ia32-libs_2.2ubuntu6 failure when running VMWare

2008-03-20 Thread Peter
Similar bug with vmware-server 1.0.5 on hardy 64 (only I'm not getting warnings about libpng12): /usr/lib/vmware/bin/vmware: /usr/lib/vmware/lib/libgcc_s.so.1/libgcc_s.so.1: version `GCC_4.2.0' not found (required by /usr/lib32/libstdc++.so.6) /usr/lib/vmware/bin/vmware:

[Bug 181057] Re: [hardy] Del-key doesn't work on Acer Extensa laptops

2008-03-25 Thread Peter
I have an Acer Extensa 5210 showing the same problem. -- [hardy] Del-key doesn't work on Acer Extensa laptops https://bugs.launchpad.net/bugs/181057 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. -- ubuntu-bugs mailing list

[Bug 206818] [NEW] qemulator.py crashed with IndexError in on_comboboxMachinetype_changed()

2008-03-25 Thread Peter
(development branch) Release:8.04 qemulator version 0.5-3 regards peter ProblemType: Crash Architecture: i386 Date: Tue Mar 25 22:27:24 2008 DistroRelease: Ubuntu 8.04 ExecutablePath: /usr/share/qemulator/qemulator.py InterpreterPath: /usr/bin/python2.5 NonfreeKernelModules: nvidia Package

[Bug 206818] Re: qemulator.py crashed with IndexError in on_comboboxMachinetype_changed()

2008-03-25 Thread Peter
the error is but i will report it anyway . + + sorry for my inexperience I use: Ubuntu hardy (development branch) Release: 8.04 qemulator version 0.5-3 regards peter ProblemType: Crash Architecture: i386 Date: Tue Mar 25 22:27:24 2008 DistroRelease: Ubuntu 8.04

[Bug 181057] Re: [hardy] Del-key doesn't work on Acer Extensa laptops

2008-04-15 Thread Peter
I changed 'contains=5220' to 'contains_outof=5210;5220'. Having done so the keymap works for my Extensa 5210. Thanks. -- [hardy] Del-key doesn't work on Acer Extensa laptops https://bugs.launchpad.net/bugs/181057 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which

[Bug 181057] Re: [hardy] Del-key doesn't work on Acer Extensa laptops

2008-04-04 Thread Peter
This doesn't work for my Extensa 5210. -- [hardy] Del-key doesn't work on Acer Extensa laptops https://bugs.launchpad.net/bugs/181057 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. -- ubuntu-bugs mailing list

[Bug 210300] Re: [Hardy] Laptop (HP Compaq 8510p) is too hot.

2008-04-26 Thread peter
My desktop system under gutsy ran with temperatures in the 25C to 35C I upgraded to hardy very successfully losing nothing but now the temperatures are in the 45C to 50C range -- [Hardy] Laptop (HP Compaq 8510p) is too hot. https://bugs.launchpad.net/bugs/210300 You received this bug

[Bug 71031] Re: gaim crash after an unsuccessfull connection read error (msn_session_set_login_step)

2008-04-26 Thread Peter
** Attachment added: unnamed http://launchpadlibrarian.net/13938798/unnamed -- gaim crash after an unsuccessfull connection read error (msn_session_set_login_step) https://bugs.launchpad.net/bugs/71031 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is

[Bug 210300] Re: [Hardy] Laptop (HP Compaq 8510p) is too hot.

2008-04-28 Thread peter
My comment is spurious - one of the case fans had seized - bad timing makes for lots of confusion. -- [Hardy] Laptop (HP Compaq 8510p) is too hot. https://bugs.launchpad.net/bugs/210300 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. --

[Bug 107404] Re: Workstation lockup using rdp/vnc client

2008-02-14 Thread Peter
which the problem occured if it happens again. I recall It was a vexing issue at the time due to the regularity of the failure which made the facility useless. However if it is now resolved then that is good. Thank you for your interest. Regards, Peter. -- Workstation lockup using rdp/vnc client

[Bug 135088] Re: Resume from hibernate not working

2008-02-15 Thread Peter
osch0001 Yes my machine does have a fingerprint reader. Looking at the output of the command you provided I get. Bus 006 Device 003: ID 046d:09b2 Logitech, Inc Bus 007 Device 003: ID 0409:005a NEC Corp. Bus 003 Device 002: ID 08ff:2580 AuthenTec, Inc. Bus 001 Device 002: ID 0c24:000f Taiyo Yuden

[Bug 107404] Re: Workstation lockup using rdp/vnc client

2008-02-13 Thread Peter
the error more readily. If I work away on the remote systems and have no interuptions then all seems well. I would be happy to try some other cenarios if you can suggest what you would like me to try. Thank you once again. Regards, Peter. -- Workstation lockup using rdp/vnc client https

[Bug 118723] Re: KMilo/Volume Hotkeys regression

2008-03-15 Thread Peter
Volume up/down mute are working on Fujitsu S6410 and Hardy Alpha-6 with all updates as of 15 Mar. -- KMilo/Volume Hotkeys regression https://bugs.launchpad.net/bugs/118723 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. -- ubuntu-bugs

[Bug 135062] Re: mouse pointer moves cursor while typing

2008-03-15 Thread Peter
TWO, It's unlikely to be fixed in Gutsy. Hopefully it will be fixed in Hardy. I've installed Hardy Alpha-6 on my Fujitsu laptop and the problem still occurs. All updates have been applied up to 15 Mar. -- mouse pointer moves cursor while typing https://bugs.launchpad.net/bugs/135062 You

[Bug 83531] Re: CD ROM check menu item of boot loader boots to system instead of checking CD (Kubuntu Feisty Herd 3 AMD64)

2008-03-15 Thread Peter
Tested the option to check CD errors using Hardy Heron Alpha-6 and it worked fine. At least for me, I think the report can be closed. -- CD ROM check menu item of boot loader boots to system instead of checking CD (Kubuntu Feisty Herd 3 AMD64) https://bugs.launchpad.net/bugs/83531 You

[Bug 174532] Re: Desktop displays root directory (/) after upgrade from Gutsy to Hardy

2008-03-12 Thread Peter
The workaround posted by Markus Straub worked perfectly for me. -- Desktop displays root directory (/) after upgrade from Gutsy to Hardy https://bugs.launchpad.net/bugs/174532 You received this bug notification because you are a member of Kubuntu Team, which is subscribed to

[Bug 201673] Re: REGRESSION: glibc 2.7-9ubuntu1 NSS module broken due to toolchain changes

2008-03-13 Thread Peter
Not 100% sure this is related. I'm running Hardy Alpha 64-bit, not because I am experienced, but because it has the drivers necessary for my wi-fi that Gutsy lacked. Very successful until recent upgrade which failed to complete. The system is still booting and working fine but it impossible to do

[Bug 195464] [NEW] Ubuntu Hardy Alpha 5 with encrypted root install to USB fails to produce bootable system

2008-02-25 Thread Peter
Public bug reported: Environment: Ubuntu 8.04 Alpha 5, Alternate CD installer. Installing to a USB hard drive with the following: 200 MB boot partition 1 159 GB encrypted root partition 2 Manual partition. (not guided) After installation, cryptsetup cannot find the root partition. Message:

[Bug 162109] Nvidia restricted drivers cause sig11 Xserver failure

2007-11-11 Thread Peter
Public bug reported: Nvidia Restricted Drivers cause a Signal 11 Fatal Server Error when trying to start X. Configuration and steps taken: Motherboard: Asrock 939 Dual Sata II Processor: AMD Athlon64 3200 Memory: 1Gb OCZ Fresh install of Kubuntu Gutsy Gibbon 7.10. Allowed Adept to install all

[Bug 162109] Re: Nvidia restricted drivers cause sig11 Xserver failure

2007-11-11 Thread Peter
** Attachment added: dmesg.log http://launchpadlibrarian.net/10335889/dmesg.log -- Nvidia restricted drivers cause sig11 Xserver failure https://bugs.launchpad.net/bugs/162109 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is the bug contact for Ubuntu. --

[Bug 162109] Re: Nvidia restricted drivers cause sig11 Xserver failure

2007-11-11 Thread Peter
** Attachment added: Xorg.0.log http://launchpadlibrarian.net/10335890/Xorg.0.log -- Nvidia restricted drivers cause sig11 Xserver failure https://bugs.launchpad.net/bugs/162109 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is the bug contact for Ubuntu.

[Bug 162109] Re: Nvidia restricted drivers cause sig11 Xserver failure

2007-11-11 Thread Peter
** Attachment added: xorg.conf http://launchpadlibrarian.net/10335891/xorg.conf -- Nvidia restricted drivers cause sig11 Xserver failure https://bugs.launchpad.net/bugs/162109 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is the bug contact for Ubuntu. --

[Bug 162109] Re: Nvidia restricted drivers cause sig11 Xserver failure

2007-11-11 Thread Peter
Forgot to mention - using amd64 version of Kubuntu -- Nvidia restricted drivers cause sig11 Xserver failure https://bugs.launchpad.net/bugs/162109 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is the bug contact for Ubuntu. -- ubuntu-bugs mailing list

[Bug 147064] Re: kaffeine does not start

2007-11-16 Thread Peter
Same symptoms; Kaffeine does not start. Starting in console gives no output, even from kaffeine --verbose, it just hangs. System here is Kubuntu Gutsy, fresh install, using nvida drivers 100.14.19. Similar symptoms on a laptop, also Kubuntu Gutsy but with ATI drivers. -- kaffeine does not start

[Bug 175338] Re: can't set ntfs partition to read only

2008-01-06 Thread Peter
, probably in a week or so. regards Peter -- can't set ntfs partition to read only https://bugs.launchpad.net/bugs/175338 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is the bug contact for Ubuntu. -- ubuntu-bugs mailing list ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com https

[Bug 95889] Re: rt73 wifi not working out of box

2007-12-09 Thread peter
My dlink stick works fine in 7.10 Gnome network manager still scrambles the WPA password Program WICD works 100% properly keeping the password, so I have deleted gnome network manager in favour of WICD. Google search for WICD will find it. -- rt73 wifi not working out of box

[Bug 175338] can't set ntfs partition to read only

2007-12-10 Thread Peter
Vista. TIA Peter ** Affects: ubuntu Importance: Undecided Status: New -- can't set ntfs partition to read only https://bugs.launchpad.net/bugs/175338 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is the bug contact for Ubuntu. -- ubuntu-bugs

[Bug 175338] Re: can't set ntfs partition to read only

2007-12-10 Thread Peter
If I manually edit /etc/fstab to give umask=227 this appears to mount the Vista partition as read only. This isn't obvious, so maybe the System Settings gui needs a minor fix? -- can't set ntfs partition to read only https://bugs.launchpad.net/bugs/175338 You received this bug notification

[Bug 1] Re: Microsoft has a majority market share

2008-01-21 Thread peter
own build from scratch, and can avoid low end components! ;-) Oh, by the way, my four year old has started using Ubuntu and thinks it's cool! Salut, Peter -- Microsoft has a majority market share https://bugs.launchpad.net/bugs/1 You received this bug notification because you are a member

  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   >