[Bug 293305] Re: [patch] Inactive import folder in f-spot

2008-11-04 Thread svenmeier
Thanks for the workaround. -- [patch] Inactive import folder in f-spot https://bugs.launchpad.net/bugs/293305 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. -- ubuntu-bugs mailing list ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com

[Bug 200235] Re: [MASTER] In Hardy plugins do not install for Firefox 3 only present in firefox-2 profile

2008-04-29 Thread svenmeier
Gnash was working in my system, although flashplugin-alternative.so was located in /usr/lib/firefox/plugins/ only. Sound worked fine, wowever the videos were always black. After installing gstreamer0.10-ffmpeg, this was fixed. Gnash-common suggests to install gstreamer0.10-ffmpeg, should this be

[Bug 970475] Re: eclipse doesn't start !MESSAGE Missing imported package com.ibm.icu.text_0.0.0.

2012-04-02 Thread svenmeier
Workaround #2 allowed me to start Eclipse again, thanks. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/970475 Title: eclipse doesn't start !MESSAGE Missing imported package

[Bug 858466] Re: Ubuntu 11.10 Audio Problems with Browsers.

2011-12-03 Thread svenmeier
Strangely sound works fine now for flash here. Perhaps any update fixed it lately? -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/858466 Title: Ubuntu 11.10 Audio Problems with Browsers. To manage

[Bug 890270] Re: pdf2ps produces broken PostScript output on the attached PDF file

2011-11-18 Thread svenmeier
Installed 9.04~dfsg-0ubuntu11.1, converted pdf and displayed successfully. I can confirm this bug being fixed. Till, many thanks. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/890270 Title: pdf2ps

[Bug 419143] Re: Printing from evince (and perhaps other GTK apps) to PostScript printers is broken (0a bytes inserted into PostScript output)

2011-11-05 Thread svenmeier
I'm experiencing this problem on Ubuntu 11.10 oneiric with a PDF file printed from evince: ERROR: undefined OFFENDING COMMAND: 0 STACK: -mark- -mark- -mark- -mark- The same file printed with Okular works fine. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs,

[Bug 874834] Re: No audio in firefox.

2011-11-05 Thread svenmeier
** Changed in: firefox (Ubuntu) Status: Invalid = Incomplete -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/874834 Title: No audio in firefox. To manage notifications about this bug go to:

[Bug 874834] Re: No audio in firefox.

2011-11-05 Thread svenmeier
I have a fresh 11.10 installation and Flash in Firefox has no sound. All other applications work fine, e.g. playing a downloaded flv with Totem. http://camendesign.com/code/video_for_everybody/test.html has sound ok. Please tell me what information I should provide to track down this issue. --

[Bug 874834] Re: No audio in firefox.

2011-11-05 Thread svenmeier
BTW MiniTube works fine too. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/874834 Title: No audio in firefox. To manage notifications about this bug go to:

[Bug 874834] Re: No audio in firefox.

2011-11-06 Thread svenmeier
As I have written in comment #4, HTML5 video works fine including audio. Note that the problem shows up on my 64bit ubuntu only, my 32bit installation works fine on my netbook. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

[Bug 874834] Re: No audio in firefox.

2011-11-06 Thread svenmeier
So it seems I'm the one to apologize. I'll look for a bug report (possibly creating one) which is more related to my problem, i.e. flash has no sound. Thanks. ** Changed in: firefox (Ubuntu) Status: Incomplete = Invalid -- You received this bug notification because you are a member of

[Bug 858466] Re: Ubuntu 11.10 Audio Problems with Browsers.

2011-11-06 Thread svenmeier
Flash in Firefox on my 64bit Ubuntu installation has no sound, HTML5 and other applications work fine. On my 32bit installation evertyhing works. Can I help with more information to resolve this issue? -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is

[Bug 419143] Re: Printing from evince (and perhaps other GTK apps) to PostScript printers is broken (0a bytes inserted into PostScript output)

2011-11-12 Thread svenmeier
** Attachment added: PDF causing this issue https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/cups/+bug/419143/+attachment/2594793/+files/REC10889-2.pdf -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

[Bug 419143] Re: Printing from evince (and perhaps other GTK apps) to PostScript printers is broken (0a bytes inserted into PostScript output)

2011-11-12 Thread svenmeier
PDF causing the issure. ** Attachment added: REC10889-2.pdf https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/cups/+bug/419143/+attachment/2594794/+files/REC10889-2.pdf ** Attachment removed: PDF causing this issue

[Bug 419143] Re: Printing from evince (and perhaps other GTK apps) to PostScript printers is broken (0a bytes inserted into PostScript output)

2011-11-12 Thread svenmeier
printout as requested ** Attachment added: printout https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/cups/+bug/419143/+attachment/2594795/+files/printout -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

[Bug 419143] Re: Printing from evince (and perhaps other GTK apps) to PostScript printers is broken (0a bytes inserted into PostScript output)

2011-11-12 Thread svenmeier
Error log as requested. ** Attachment added: error_log https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/cups/+bug/419143/+attachment/2594796/+files/error_log -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

[Bug 419143] Re: Printing from evince (and perhaps other GTK apps) to PostScript printers is broken (0a bytes inserted into PostScript output)

2011-11-13 Thread svenmeier
Hi Till, thanks for your analysis and forwarding the bug :). -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/419143 Title: Printing from evince (and perhaps other GTK apps) to PostScript printers

[Bug 877885] Re: memory leak in gnome-shell

2011-11-14 Thread svenmeier
With latest Ubuntu updates I no longer experience this problem with 11.10. Gnome shell runs fine with max. 30 mb. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/877885 Title: memory leak in

[Bug 777243] Re: eclipse freezes with pdt

2011-11-14 Thread svenmeier
I no longer experience this problem with Eclipse on Ubuntu 11.10. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/777243 Title: eclipse freezes with pdt To manage notifications about this bug go to:

[Bug 419143] Re: Printing from evince (and perhaps other GTK apps) to PostScript printers is broken (0a bytes inserted into PostScript output)

2011-11-14 Thread svenmeier
** Attachment removed: REC10889-2.pdf svenmeier https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/cairo/+bug/419143/+attachment/2594794/+files/REC10889-2.pdf ** Attachment removed: error_log svenmeier https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/cairo/+bug/419143/+attachment/2594796/+files/error_log

[Bug 521774] Re: black screen after logout

2011-04-30 Thread svenmeier
** Changed in: nvidia-graphics-drivers-180 (Ubuntu) Status: Incomplete = Fix Released -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/521774 Title: black screen after logout -- ubuntu-bugs

[Bug 713842] [NEW] indicator-applet-session loses power button

2011-02-05 Thread svenmeier
Public bug reported: Binary package hint: indicator-applet-session From time to time indicator-applet-session loses its power button. The status menu (available, away, busy etc) is still working, but without the second menu I can no longer log-off or switch to another user. Fiddling with panel

[Bug 713842] Re: indicator-applet-session loses power button

2011-02-05 Thread svenmeier
** Attachment added: Switch icon is missing. https://bugs.launchpad.net/bugs/713842/+attachment/1832943/+files/indicator-applet-session.gif -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/713842

[Bug 713842] Re: indicator-applet-session loses power button

2011-02-05 Thread svenmeier
BTW this is Ubuntu 10.10 on amd64. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/713842 Title: indicator-applet-session loses power button -- ubuntu-bugs mailing list ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com

[Bug 521774] [NEW] black screen after logout

2010-02-14 Thread svenmeier
Public bug reported: Binary package hint: xorg After logout, no GDM screen appears. Computer is completely unresponsive, only hard reboot possible. (Ubuntu 9.10, doesn't matter whether compiz is in use or not) ProblemType: Bug Architecture: amd64 Date: Sun Feb 14 17:59:54 2010 DistroRelease:

[Bug 521774] Re: black screen after logout

2010-02-14 Thread svenmeier
** Attachment added: BootDmesg.txt http://launchpadlibrarian.net/39189863/BootDmesg.txt ** Attachment added: CurrentDmesg.txt http://launchpadlibrarian.net/39189864/CurrentDmesg.txt ** Attachment added: Dependencies.txt http://launchpadlibrarian.net/39189865/Dependencies.txt **

[Bug 636473] [NEW] Package update request: fluidsynth 1.1.2

2010-09-12 Thread svenmeier
Public bug reported: Binary package hint: fluidsynth Binary package hint: fluidsynth Would it be possible to get an updated version of fluidsynth in the repositories for maverick? The current version (1.1.1) contains severe regressions violating the Midi specification, recently released 1.1.2

[Bug 1075895] Re: Gnome freezes for several seconds when pluggin in usb stick

2012-11-13 Thread svenmeier
The problem no longer shows up - maybe fixed by recents updates? Please close this bug and sorry for the noise. ** Changed in: gnome-shell (Ubuntu) Status: New = Invalid -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

[Bug 1075895] [NEW] Gnome freezes for several seconds when pluggin in usb stick

2012-11-07 Thread svenmeier
Public bug reported: Bus 002 Device 023 is the problematic device in the attached lsusb output. $ lsb_release -rd Description:Ubuntu 12.10 Release:12.10 $ apt-cache policy gnome-shell gnome-shell: Installed: 3.6.1-0ubuntu1.1 Candidate: 3.6.1-0ubuntu1.1 Version table: ***

[Bug 1165172] Re: upgrade 12.10 - 13.04 fails with Error in function

2013-04-09 Thread svenmeier
** Attachment added: logs from dist-upgrade https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/ubuntu-release-upgrader/+bug/1165172/+attachment/3633666/+files/dist-upgrade-logs.zip -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

[Bug 1165172] Re: upgrade 12.10 - 13.04 fails : new libpython2.7-minimal used during upgrade while libpython2.7-stdlib is not yet unpacked and configured.

2013-04-09 Thread svenmeier
What can I do complete the upgrade on my system? Is there an option to re-run the upgrade? -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1165172 Title: upgrade 12.10 - 13.04 fails : new

[Bug 1165172] [NEW] upgrade 12.10 - 13.04 fails with Error in function

2013-04-05 Thread svenmeier
Public bug reported: On upgrading from quantal to rairing the terminal stops with Error in function: Last output: Running hooks in /etc/ca-certificate/update.d Adding debian:Actalis_Authentication_Root_CA.pem Adding debian:Bypass_Class_2_Root_CA.pem Adding debian:Bypass_Class_3_Root_CA.pem

[Bug 1093185] [NEW] Nautilus browse network broken pipe on AFP after suspend

2012-12-22 Thread svenmeier
Public bug reported: I use Nautilus to browse my files on my Synology Diskstation: - Browse Network - Select DiskStation - Select a folder to connect to After I suspend my notebook and logging in after 10 to 20 minutes, this procedure does not work any longer. Nautilus reports Error sending

[Bug 1012365] Re: Samsung Series 9 laptop 900X3C not all keys correctly translated

2012-07-15 Thread svenmeier
See RedHat 838036 too (sans /usr prefix). -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1012365 Title: Samsung Series 9 laptop 900X3C not all keys correctly translated To manage notifications

[Bug 1212245] Re: external USB drive takes minutes to be recognized

2013-08-19 Thread svenmeier
I'll test with the latest kernel next week (when I have faster internet connection). -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1212245 Title: external USB drive takes minutes to be recognized

[Bug 1212245] Re: external USB drive takes minutes to be recognized

2013-08-25 Thread svenmeier
A simple software update has solved the issue. Sorry for the noise, I should have done an update before reporting the problem. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1212245 Title: external

[Bug 1212245] [NEW] external USB drive takes minutes to be recognized

2013-08-14 Thread svenmeier
Public bug reported: After plugging in my Toshiba USB drive, it takes several minutes for Ubuntu to recognize and mount the new device, see attached syslog output. ProblemType: Bug DistroRelease: Ubuntu 13.04 Package: linux-image-3.8.0-28-generic 3.8.0-28.41 ProcVersionSignature: Ubuntu

[Bug 1012365] Re: [keymap] Samsung Series 9 laptop 900X3C: missing some keys

2013-07-06 Thread svenmeier
The device name is 900X3C and the following commit upstream fixes the issue: http://cgit.freedesktop.org/systemd/systemd/diff/?id=68c77c2f6168dca0ce7b5edb81612cd6be39e63d But this fix is still not part of Ubuntu, so why should this bug be invalid? -- You received this bug notification because

[Bug 1012365] Re: [keymap] Samsung Series 9 laptop 900X3C: missing some keys

2013-07-16 Thread svenmeier
Yes, it should be reverted: there is no 900XC3 produced by Samsung. The actual 900X3C (I'm writing on just now) is matched by *900X3*. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1012365 Title:

[Bug 1057960] Re: Suspend does not work in Gnome-Shell

2012-09-29 Thread svenmeier
I'm still having this problem, suspend from system menu does nothing. The following does work though: dbus-send --system --print-reply \ --dest=org.freedesktop.UPower \ /org/freedesktop/UPower \ org.freedesktop.UPower.Suspend -- You received this bug notification

[Bug 1057960] Re: Suspend does not work in Gnome-Shell

2012-09-29 Thread svenmeier
Hi Jeremy, installing the latest updates didn't fix this issue for me immediately. But now it works, perhaps a system reboot was required? Thus it's seems to be fixed for me too, thanks. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to

[Bug 986724] Re: Lid state changes not detected on Samsung NP900X3B

2012-09-15 Thread svenmeier
No change with Ubuntu 12.10 beta: sven@mithril:~$ uname -a Linux mithril 3.5.0-14-generic #18-Ubuntu SMP Fri Sep 14 15:52:50 UTC 2012 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

[Bug 986724] Re: [Samsung NP900X3B-A01US] Lid state changes not detected

2014-04-19 Thread svenmeier
Works fine with 14.04 on my 900x3c -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/986724 Title: [Samsung NP900X3B-A01US] Lid state changes not detected To manage notifications about this bug go to:

[Bug 971061] Re: acpi reports battery state incorrectly

2014-04-19 Thread svenmeier
Works fine with 14.04 on my 900x3c -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/971061 Title: acpi reports battery state incorrectly To manage notifications about this bug go to:

[Bug 1072371] Re: Add special keys for Samsung Series 9 laptops

2014-04-19 Thread svenmeier
*** This bug is a duplicate of bug 1012365 *** https://bugs.launchpad.net/bugs/1012365 Works fine here with 14.04 on my 900x3c with the new Samsung entries in /lib/udev/hwdb.d/60-keyboard.hwdb -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed

[Bug 1240940] Re: Need support for Realtek Wifi card rtl8723be [10ec:b723]

2015-01-01 Thread svenmeier
Kernel 3.18 does not seem to include the fix. Instructions ins #55 solved the problem for me on Kernel 3.16 though . Thanks. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1240940 Title: Need

[Bug 1240940] Re: Need support for Realtek Wifi card rtl8723be [10ec:b723]

2015-01-02 Thread svenmeier
Syslog after connection is lost. ** Attachment added: Syslog after connection is lost. https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/1240940/+attachment/4291306/+files/RTL8723BE.syslog -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed

[Bug 1240940] Re: Need support for Realtek Wifi card rtl8723be [10ec:b723]

2015-01-02 Thread svenmeier
After further testing I cannot confirm a fix either by installing kernel 3.18 nor by installing the latest rtlwifi_new as suggested in #55. After 20 to 30 minutes of surfing the wifi connection is still shown as active in Gnome status, but no data is coming through. -- You received this bug

[Bug 1240940] Re: Need support for Realtek Wifi card rtl8723be [10ec:b723]

2015-01-02 Thread svenmeier
Sorry for the noise, but I have a solution for my system now: http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=13119513#post13119513 Disabling power save together with kernel 3.18 and latest rtlwifi_new works performant and stable on my Lenovo Yoga 2-13. -- You received this bug notification because

[Bug 1240940] Re: Need support for Realtek Wifi card rtl8723be [10ec:b723]

2015-01-03 Thread svenmeier
Argh, on battery power wifi still disconnects after half an hour to an hour stable connection :(. So regretfully no solution yet. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1240940 Title: Need

[Bug 1386721] Re: Graphics Slow After Upgrade 14.04 - 14.10

2015-02-02 Thread svenmeier
Same as #74: Running with Gnome 3.14 from gnome3-team PPA, everything smooth now. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1386721 Title: Graphics Slow After Upgrade 14.04 - 14.10 To manage

[Bug 1416847] Re: kerneloops on suspend from resume

2015-02-03 Thread svenmeier
Installed 3.19 kernel and resume from suspend worked fine in the last 24 hours. ** Tags added: kernel-fixed-upstream -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847 Title: kerneloops on

[Bug 1386721] Re: Graphics Slow After Upgrade 14.04 - 14.10

2015-01-19 Thread svenmeier
I did a fresh install on an empty system without downloads (no internet connection) and without restricted-extras. Live-CD Gnome was fast as usual, rebooting into the installed system left me with a slow desktop. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs,

[Bug 1386721] Re: Graphics Slow After Upgrade 14.04 - 14.10

2015-01-19 Thread svenmeier
Just tried once again with Ubuntu 14.10 live-CD on a usb stick and Gnome was fast as always. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1386721 Title: Graphics Slow After Upgrade 14.04 - 14.10

[Bug 1386721] Re: Graphics Slow After Upgrade 14.04 - 14.10

2015-01-22 Thread svenmeier
Re #34: Installing updates from xorg-edgers didn't help here. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1386721 Title: Graphics Slow After Upgrade 14.04 - 14.10 To manage notifications about

[Bug 1240940] Re: Need support for Realtek Wifi card rtl8723be [10ec:b723]

2015-01-20 Thread svenmeier
#73, could you try out https://github.com/lwfinger/rtlwifi_new/issues/22#issuecomment-70407994 ? -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1240940 Title: Need support for Realtek Wifi card

[Bug 1386721] Re: Graphics Slow After Upgrade 14.04 - 14.10

2015-01-20 Thread svenmeier
Fast performance on my Samsung Series 9: sven@samsung:~$ lspci -vnn | grep VGA 00:02.0 VGA compatible controller [0300]: Intel Corporation 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] (rev 09) (prog-if 00 [VGA controller]) Sluggish window resizing, gedit almost unusuable on a Yoga

[Bug 1416847] Re: kerneloops on suspend from resume

2015-02-12 Thread svenmeier
Ten days later and I didn't experience a single failure during resume. So kernel 3.19 indeed fixed this issue. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847 Title: kerneloops on suspend

[Bug 1414972] Re: wpa_supplicant does not reassociate after reloading wifi driver

2015-01-27 Thread svenmeier
** Attachment added: wpa_supplicant_connect.log https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/bcmwl/+bug/1414972/+attachment/4306401/+files/wpa_supplicant_connect.log -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

[Bug 1414972] [NEW] wpa_supplicant does not reassociate after reloading wifi driver

2015-01-27 Thread svenmeier
Public bug reported: Background information: I'm investigating problems with suspend from resume and my wifi driver rtl8723be. For this I added my wifi module to SUSPEND_MODULES in /etc/pm/config.d/modules. What I noticed is that after reloading of the module on suspend, wpa_supplicant is not

[Bug 1414972] Re: wpa_supplicant does not reassociate after reloading wifi driver

2015-01-27 Thread svenmeier
** Attachment added: wpa_supplicant_reconnect_fails_after_reload.log https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/bcmwl/+bug/1414972/+attachment/4306403/+files/wpa_supplicant_reconnect_fails_after_reload.log -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is

[Bug 1414972] Re: wpa_supplicant does not reassociate after reloading wifi driver

2015-01-27 Thread svenmeier
** Attachment added: wpa_supplicant_disconnect_after_unload.log https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/bcmwl/+bug/1414972/+attachment/4306402/+files/wpa_supplicant_disconnect_after_unload.log -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is

[Bug 1386721] Re: Graphics Slow After Upgrade 14.04 - 14.10

2015-01-28 Thread svenmeier
Blacklisting intel_rapl and intel_powerclamp didn't help here :/. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1386721 Title: Graphics Slow After Upgrade 14.04 - 14.10 To manage notifications

[Bug 1386721] Re: Graphics Slow After Upgrade 14.04 - 14.10

2015-01-29 Thread svenmeier
I don't understand how this bug can be 'invalid', when it perfectly describes the symptoms on my fresh Ubuntu 14.10 installation. It's discouraging to see that all commenters' effort to help identifing the cause of the problem is dismissed with 'this is not a me-too bug'. @Timo Can you reopen

[Bug 1416847] UdevLog.txt

2015-02-01 Thread svenmeier
apport information ** Attachment added: UdevLog.txt https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847/+attachment/4309954/+files/UdevLog.txt -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847 Title:

[Bug 1416847] WifiSyslog.txt

2015-02-01 Thread svenmeier
apport information ** Attachment added: WifiSyslog.txt https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847/+attachment/4309955/+files/WifiSyslog.txt ** Changed in: linux (Ubuntu) Status: Incomplete = Confirmed -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which

[Bug 1416847] [NEW] kerneloops on suspend from resume

2015-02-01 Thread svenmeier
Public bug reported: Every third or fourth suspend failes on my Lenovo Yoga 2-13, I have to hard reset the notebook. Apportcheckresume informs me about an internel error on next boot, but I cannot find the cause of the problem in the crash report. $ uname -a Linux SandraOrange 3.16.0-29-generic

[Bug 1416847] Re: kerneloops on suspend from resume

2015-02-01 Thread svenmeier
** Package changed: ubuntu = linux (Ubuntu) -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847 Title: kerneloops on suspend from resume To manage notifications about this bug go to:

[Bug 1416847] ProcInterrupts.txt

2015-02-01 Thread svenmeier
apport information ** Attachment added: ProcInterrupts.txt https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847/+attachment/4309950/+files/ProcInterrupts.txt -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

[Bug 1416847] Lspci.txt

2015-02-01 Thread svenmeier
apport information ** Attachment added: Lspci.txt https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847/+attachment/4309947/+files/Lspci.txt -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847 Title:

[Bug 1416847] Lsusb.txt

2015-02-01 Thread svenmeier
apport information ** Attachment added: Lsusb.txt https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847/+attachment/4309948/+files/Lsusb.txt -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847 Title:

[Bug 1416847] CRDA.txt

2015-02-01 Thread svenmeier
apport information ** Attachment added: CRDA.txt https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847/+attachment/4309944/+files/CRDA.txt -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847 Title:

[Bug 1416847] BootDmesg.txt

2015-02-01 Thread svenmeier
apport information ** Attachment added: BootDmesg.txt https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847/+attachment/4309943/+files/BootDmesg.txt -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847

[Bug 1416847] CurrentDmesg.txt

2015-02-01 Thread svenmeier
apport information ** Attachment added: CurrentDmesg.txt https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847/+attachment/4309945/+files/CurrentDmesg.txt -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847

[Bug 1416847] Re: kerneloops on suspend from resume

2015-02-01 Thread svenmeier
apport information ** Tags added: apport-collected ** Description changed: Every third or fourth suspend failes on my Lenovo Yoga 2-13, I have to hard reset the notebook. Apportcheckresume informs me about an internel error on next boot, but I cannot find the cause of the problem in

[Bug 1416847] ProcCpuinfo.txt

2015-02-01 Thread svenmeier
apport information ** Attachment added: ProcCpuinfo.txt https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847/+attachment/4309949/+files/ProcCpuinfo.txt -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847

[Bug 1416847] IwConfig.txt

2015-02-01 Thread svenmeier
apport information ** Attachment added: IwConfig.txt https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847/+attachment/4309946/+files/IwConfig.txt -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847 Title:

[Bug 1416847] RfKill.txt

2015-02-01 Thread svenmeier
apport information ** Attachment added: RfKill.txt https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847/+attachment/4309952/+files/RfKill.txt -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847 Title:

[Bug 1416847] UdevDb.txt

2015-02-01 Thread svenmeier
apport information ** Attachment added: UdevDb.txt https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847/+attachment/4309953/+files/UdevDb.txt -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847 Title:

[Bug 1416847] ProcModules.txt

2015-02-01 Thread svenmeier
apport information ** Attachment added: ProcModules.txt https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847/+attachment/4309951/+files/ProcModules.txt -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847

[Bug 1431577] [NEW] scan fails with Canon Lide 20

2015-03-12 Thread svenmeier
Public bug reported: My scanner Canon LIDE 20 is reported correctly by xsane and scanimage: sven@SvenBlack:~$ sudo sane-find-scanner   # sane-find-scanner will now attempt to detect your scanner. If the   # result is different from what you expected, first make sure your   # scanner is powered

[Bug 1416847] Re: kerneloops on suspend from resume

2015-03-25 Thread svenmeier
I've tried all kernels from 3.16 to 4.0 and none delivered reliable suspend-resume: lately it seems that 48hrs is indeed the max duration to survive. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

[Bug 1416847] Re: kerneloops on suspend from resume

2015-03-31 Thread svenmeier
Bad news: neither 3.19.3 nor 4.0-rc5 fixes the problem :(. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847 Title: kerneloops on suspend from resume To manage notifications about this bug go

[Bug 1416847] Re: kerneloops on suspend from resume

2015-03-04 Thread svenmeier
As a matter of fact, resume from suspend worked fine here on two different Lenovo Yogas for two weeks now. I don't know why the problem showed up intermittently, but Kernel 3.19 seems to have fixed it in the long run already. -- You received this bug notification because you are a member of

[Bug 1416847] Re: kerneloops on suspend from resume

2015-02-21 Thread svenmeier
Regretfully the problem reappeared: Since yesterady overy other suspend results in a black screen and frozen machine. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847 Title: kerneloops on

[Bug 1416847] Re: kerneloops on suspend from resume

2015-03-27 Thread svenmeier
@rrs: Many thanks for the reference to the upstream commit. @penalvch: I'm running 4.0-rc5 now for almost 48 hours and no hang happened up til now *keeping fingers crossed* -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

[Bug 1416847] Re: kerneloops on suspend from resume

2015-04-02 Thread svenmeier
Nope, blacklisting mei and mei-me didn't help either. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1416847 Title: kerneloops on suspend from resume To manage notifications about this bug go to:

[Bug 1416847] Re: kerneloops on suspend from resume

2015-04-14 Thread svenmeier
Sorry, I didn't thought the kernel would matter, since up till now all are affected. I've upgraded to kernel 4.0.0 final now, and will provide the missing dmesg.txt when the next suspend failure occurs. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is

[Bug 1416847] Re: kerneloops on suspend from resume

2015-04-14 Thread svenmeier
cat /proc/acpi/wakeup wakeup-4.0.0 ** Attachment added: wakeup-4.0.0 https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/1416847/+attachment/4374966/+files/wakeup-4.0.0 -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

[Bug 1449502] Re: suspend fails if mobile wifi is plugged into usb

2015-04-28 Thread svenmeier
** Attachment added: apport crash report https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/1449502/+attachment/4386532/+files/susres.2015-04-28_12%3A47%3A07.601998.crash -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

[Bug 1449502] [NEW] suspend fails if mobile wifi is plugged into usb

2015-04-28 Thread svenmeier
Public bug reported: With Gnome Ubuntu 15.10 suspend/resume works like a charm, *unless* I plug in my Huawei E586 mobile Wifi. Note that the mobile device is connected for charging only. Although it reports in dmesg as USB Mass Storage, I'm not using it for storage nor can I access it via

[Bug 1449502] Re: suspend fails if mobile wifi is plugged into usb

2015-04-28 Thread svenmeier
Simulated suspend as recommended here: https://wiki.ubuntu.com/DebuggingKernelSuspend ** Attachment added: dmesg dmesg.txt for kernel 4.0.0 after failed suspend https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/1449502/+attachment/4386531/+files/dmesg.txt -- You received this bug

[Bug 1449502] Re: suspend fails if mobile wifi is plugged into usb

2015-04-28 Thread svenmeier
I've done some tests: - it doesn't matter which port I plug in the mobile wifi - suspend will fail - if the mobile wifi is turned off, suspend works fine (no suprise here) - plugging in my usb stick, doesn't have a negative effect - plugging in my external hard drive, doesn't have a negative

[Bug 1449502] Re: suspend fails if mobile wifi is plugged into usb

2015-04-29 Thread svenmeier
Neither 4.0.1 nor 4.1.0-rc1 improve the situation. ** Tags added: kernel-bug-exists-upstream -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1449502 Title: suspend fails if mobile wifi is plugged

[Bug 1449502] Re: suspend fails if mobile wifi is plugged into usb

2015-05-04 Thread svenmeier
Regretfully initiating suspend via: sudo sh -c sync echo 1 /sys/power/pm_trace pm-suspend ... does not suspend the computer, it seems to wake up immediately. Suspending the computer via Gnome plugin or closing the lid results in a failed suspend. -- You received this bug notification

[Bug 1449502] Re: suspend fails if mobile wifi is plugged into usb

2015-05-04 Thread svenmeier
** Attachment added: wakeup as requested https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/1449502/+attachment/4390782/+files/wakeup -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1449502

[Bug 1449502] Re: suspend fails if mobile wifi is plugged into usb

2015-05-04 Thread svenmeier
** Attachment added: initiating suspend with pm_trace - the system does *not* suspend https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/1449502/+attachment/4390783/+files/dmesg.txt -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to

[Bug 1449502] Re: suspend fails if mobile wifi is plugged into usb

2015-05-01 Thread svenmeier
@penalvch: Many thanks for pointing me to the new bios version. But the update didn't change anything :/. sven@svenBlack:~$ sudo dmidecode -s bios-version sudo dmidecode -s bios-release-date 96CN30WW(V1.16) 04/15/2015 ** Changed in: linux (Ubuntu) Status: Incomplete = Confirmed --

[Bug 1416847] Re: kerneloops on suspend from resume

2015-04-28 Thread svenmeier
I've switched to Gnome Ubuntu 15.04 and suspend works reliably now. Although I don't know why the kernel changes didn't take effect in 14.10, they seem to have fixed the problem now. This bug can be closed. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is

[Bug 1456084] [NEW] screen turns off after 10 seconds

2015-05-18 Thread svenmeier
Public bug reported: When I leave my Lenovo Yoga 2 idle for about 10 seconds, the screen turns black. If I enter some input (touchpad or keyboard) or when I wait for about 10 seconds the screen turns on again. I'm experiencing this problem since switching to Ubuntu Gnome 15.10. Sometimes I

  1   2   >