Re: [UrangSunda] ngiringan ah !

2004-07-20 Terurut Topik Dadang Ridwan
abdi kawit di selabintana..terang kusnet ti raka ipar abdi maria, da anjeuna mah tos lami di kusnet teh.. kenalan sareng orang canada..ayuena tos nikah..kenalna di kusnet deuih... seeur meuren warga kusnet ieu mangihan jodo...? hehe saurnamah kusnet teh hebaaat lahh... jalmina jembar ku

RE: [UrangSunda] ngiringan ah !

2004-07-20 Terurut Topik Hendri Mulyana
Kutan saderekna Teh Maria ?, abdi basa kaping 4 juli kamari nyimpang ka Teh Maria padahal. Salam we ka anjeuna, naha teu aya embol-embol ka kusnet kituh... Enya di kusnet mah edun, sagala aya, nu daria rempeg, nu ngabanyol balatak, nu ambek-ambekan wae ngalayah, nu noongan

[UrangSunda] Kanggo ka kang Dany Kurnia

2004-07-20 Terurut Topik akos kosasih
Assalamu'alaikum, Wilujeung tepang deui ka sadaya baraya Kusnet.. kalayan sim kuring oge bade nepangkeun ka anggota milist enggal, wilujeung lebet di lembur maya (naon basa sundana teh...?!?!$%*) urang sunda.. Sim kuring Akos Kosasih, kawit ti Ciamis-Panawangan ayeuna nuju buburuh di

[UrangSunda]

2004-07-20 Terurut Topik Nia Sri Winiarsih
Wilujeng siang baraya, cikan abdi naros, aya kitu anu linggih di jl.prapatan, caket patung pa tani?... Nia [Non-text portions of this message have been removed] Yahoo! Groups Sponsor ~-- Yahoo! Domains - Claim yours for only $14.70

[UrangSunda] peter pan

2004-07-20 Terurut Topik tantan hermansah
Baraya, urang ge boga peter pan anu kakoncara. ieu mah lain budak leutik anu aya dina dongeng ti nagri dengen. tapi peter pan urang bandung. urang sunda (meureun). Peter pan memang hebat. hebat pisan. bayangkeun wae, konser 24 jam. puluhan rebu jalma nyaksikeun kumaha kabisa maranehna. hebat

[UrangSunda] Cerai keur kakandungan

2004-07-20 Terurut Topik Cecep Wahyu
Assalammu'alaikum Wilujeng SOnten ka Baraya sadaya.. punten yeuh bade naroskeun.. upami hiji istri nuju kakandungan kenging teu ngajukeun / nyuhungkeun dipirak? Jalaran ku kekerasan, penganiayaan, jeung ku kabohongan, ahh seueur wae... tah kinten kintenna kenging teu yeuh, anu nuju kakandungan

[UrangSunda] ngiring bela sungkawa

2004-07-20 Terurut Topik Kinkin Mirajul
Assalamu'alaikum wr. wb. tos lami teu nitenan e-mail, alhamdulillah dinteun ieu simkuring muka e-mail eusina satumpuk matak lieur mun di buka hiji-hiji. kukituna teu seumpeut dibukaan sadaya. tina sababaraha e-mail nu leubeut nya simuring maca e-mail ngeunaan kapapatenan warga urang Kang Yaya.

[UrangSunda] ngiring bela sungkawa

2004-07-20 Terurut Topik Kinkin Mirajul
Assalamu'alaikum wr. wb. tos lami teu nitenan e-mail, alhamdulillah dinteun ieu simkuring muka e-mail eusina satumpuk matak lieur mun di buka hiji-hiji. kukituna teu seumpeut dibukaan sadaya. tina sababaraha e-mail nu leubeut nya simuring maca e-mail ngeunaan kapapatenan warga urang Kang Yaya.

Re: [UrangSunda]

2004-07-20 Terurut Topik I.A. Adnan
--- Nia Sri Winiarsih [EMAIL PROTECTED] wrote: Wilujeng siang baraya, cikan abdi naros, aya kitu anu linggih di jl.prapatan, caket patung pa tani?... = Abdi henteu Pami di dinya mah asana nu aya teh sabangsaning kantor hotel, jigana jarang aya nu gaduh bumi

[UrangSunda] Manawi aya nu haat.

2004-07-20 Terurut Topik Didin Kustandi
MANAWI AYA NU HAAT NGECES-JENTREKEUN Ilubiung bari teu ngarti mana hulu mana buntut, mana awak di mana nincak, ti mana arek ka mana jeung sajabana, antukna mah karasa teu ngeunahna, puyeng baluweng teu kaur ngahuleng, rarasaan kumalayang da teu nyaho di tatapakan. Hampura, bongan rumasa

[UrangSunda] Belasungkawa

2004-07-20 Terurut Topik MSasmita
Kahatur Kang Yaya Rukayadi anu nuju kingkin, sim kuring sakulawargi ngahaturkeun belasungkawa ku parantos mulih ka jati mulang ka asal nu janten raka, mugi mugi anu ngantunkeun ditampi Iman Islamna sareng sagala rupi amal ibadahna. Amin MSasmita Yahoo! Groups Sponsor

[UrangSunda] Wikipedia jeung Belasungkawa

2004-07-20 Terurut Topik Budhi Setiawan
Baraya Babakan KUSNET Better late then never ceuk urang Pangandaran anu biasa jadi gaid Sim kuring sakulawargi ngiring belasungkawa kanggo kang Yaya Rukayadi sakulawargi, mugi amal ibadah Ibu Hj. Eruk Rukmini ditampi ku Allah SWT sareng ditempatkeun dina tempat anu mulya ... Amien

[UrangSunda] Test...

2004-07-20 Terurut Topik TARYAT
Kumaha nu ganteng teh kalah ka bingung.bunting deuih..!!! Aya kang Ganteng...mangga kalebet. - Forwarded by TARYAT/DNIA on 07/21/2004 07:03 AM -

[UrangSunda] Manawi aya nu haat.....(sakedik iber)

2004-07-20 Terurut Topik Siddik Wiradireja
Paralun anu kasuhun, hampura anu kateda, niat sakedik mertelakeun, sanes kumawantun ngungkulan para pupuhu, miheulaan para rumpaka, malah mandar janten landong baluweng, sateu acan para kuncen sareng pupuhu Yayasan ngawaler. Sakaterang sim abdi ; 1. Yayasan Perceka, hiji yayasan anu

[UrangSunda] Ali Sadikin

2004-07-20 Terurut Topik Gunawan Yusuf
Ali Sadikin Paling Berjasa Membangun Jakarta Letnan Jenderal TNI KKO AL (Purn) H Ali Sadikin (Bang Ali) menerima tanda kehormatan Bintang Mahaputera Adipradana karena dinilai berjasa luar biasa terhadap negara dan bangsa, khususnya mengembangkan Kota Jakarta sebagai

RE: [UrangSunda] diajar jadi wartawan/ Majalah deui...!!

2004-07-20 Terurut Topik MSasmita
MJ, sabenerna mah lain kuhayang hayang teuing nerbitkeun majalah basa Sunda anu rada beda jeung nu geus aya teh, kahiji mah nya ngabeungharan tea, ngabeungharan media citak basa Sunda, kaduana (ceuk pangrasa mah ieu anu pentingna mah) keur mere jalan ka sakabeh warga KUSNET dina ngamalirkeun

RE: [UrangSunda] diajar jadi wartawan

2004-07-20 Terurut Topik Hendri Mulyana
Mang J, Kamari teh ningali konser gitar tunggal Michael Gan di Balai Sarbini. Gitaris moyan sakuliah jagat, da ceunah sering pisan konser diluar nagreg. Ceunah deu wae anjeuna teh urang sunda, biasana akrab dlandih Kang cacang. Mung hanjakal teu terang dimana linggihna. Jigana

Re: [UrangSunda] ngiringan ah !

2004-07-20 Terurut Topik Eddy Sutardy
wilujeng sumping kang dadang, nepangken oge abdi kawit ti cimalati, cicurug ayeuna nuju macul di negeri giseng, mangga teras lajeungkeun. pihaturna, sarangheyo Dadang Ridwan [EMAIL PROTECTED] wrote: abdi kawit di selabintana..terang kusnet ti raka ipar abdi maria, da anjeuna mah tos lami di

[UrangSunda] lomba maca Carpon kariaan 17an

2004-07-20 Terurut Topik MSasmita
Basa poe minggu ngawangkong jeung Pa Dadi P Danubrata (Teater Sunda Kiwari) jeung Pa RW di kampung kuring, ngeunteung kana kariaan 17 Agustus 2003 aya acara lomba maca dongeng basa Sunda nu ngiluan harita aya kana 40na, tah taun ieu mah rek ngayakeun lomba maca Carpon basa Sunda, kuring

RE: [UrangSunda] lomba maca Carpon kariaan 17an

2004-07-20 Terurut Topik Endang Tatan
Wilujeng enjing kang Sas sareng baraya Bakus... di komplek si kuring mah sigana urang sunda teh Minoritas... seuseurna urang wetan...geung deui urang wetanna suesuerna urtang Telkom.. janten upami bade mintonkeun acara sunda teh waas pada nyeungseurikeun... eta we.. komplek sikuring teh namina

Re: [UrangSunda] lomba maca Carpon kariaan 17an

2004-07-20 Terurut Topik Siddik Wiradireja
Sae eta rancana teh, komo deui upami ditambihan ku acara ; pasanggiri tembang pupuh, sapertos Kinanti,Sinom, Asmarandana, Dangdanggula sareng anu sanesna. Hanjakal didieu mah teu tiasa naon-naon kanggo ngiringan ngaheabkeun budaya Sunda. Wilujeng pakepuk atuh, punten teu tiasa ngabantosan.

Re: [UrangSunda] Manawi aya nu haat.....(sakedik iber)

2004-07-20 Terurut Topik Didin Kustandi
Hatur Kang Sidik, sok sanaos tebih ka tangeh, bongan teu acan aya cepengeun ! Salam, rdkhmkk Siddik Wiradireja [EMAIL PROTECTED] wrote: Paralun anu kasuhun, hampura anu kateda, niat sakedik mertelakeun, sanes kumawantun ngungkulan para pupuhu, miheulaan para rumpaka, malah mandar janten

RE: [UrangSunda] lomba maca Carpon kariaan 17an

2004-07-20 Terurut Topik MSasmita
Numawi ari Jawa di Telkom mah da sanes jalmi atuh, janten sok rada sesah dibawa balegna...!! Upami tea mah terangeun anu disebat paribasa pindah cai pindah tampian, dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung.tangtos moal kitu. Kang Tatan.atuh PD we,kempelkeun US didinya der we

[UrangSunda] Kampung Adat

2004-07-20 Terurut Topik MSasmita
Ngahaturkeun nuhun anu kalintang ageungna ka Teh Julia anu tos ngintun buku Kampung Adat Rumah Adat di Jawa Barat/Disbudpar Jabar/2002. Dina eta buku diserat aya 8 kampung adat. 1. Kampung Cikondang Pangalengan Kab Bandung 2. Kampung Kuta Tambaksari Ciamis 3. Kampung Mahmud Margaasih Kab Bandung

Re: [UrangSunda] Kampung Adat

2004-07-20 Terurut Topik mh
Kuring aya sababaraha artikel ngeunaan Dusun Susuru Ciamis. Eta dusun teh rada beda sareng kampung adat lianna, sabab aya tilu komunitas anu cenah mah rukun, nyaeta komunitas Islam, Katolik, sarta Madraisme. Salam, MH --- MSasmita [EMAIL PROTECTED] wrote: Ngahaturkeun nuhun anu kalintang

[UrangSunda] Alamat Gedung Sate

2004-07-20 Terurut Topik Ina Ratnawulan
Punten.. Bade ngiring tumaros. Panginten aya nu uninga alamat lengkap Gedung Sate (Kantor Gubernuran) teh naon nya? Hatur nuhun, Ina [Non-text portions of this message have been removed] Yahoo! Groups Sponsor ~-- Make a clean sweep of pop-up

RE: [UrangSunda] lomba maca Carpon kariaan 17an

2004-07-20 Terurut Topik mh
Eta perkara pindah cai pindah tampian. Kamari teh kuring ngilikan artikel koran PR, aya komunitas etnik China anu ngadegkeun perkempelan budaya Sunda. Mun teu salah mah direkturna bank NISP, Karmaka Suryaudaya. Rada katarikna teh, timimiti bapana bisa ngacapi suling, anakna bisa ngibing sarta

RE: [UrangSunda] Alamat Gedung Sate

2004-07-20 Terurut Topik MSasmita
Alamat Gedung Sate : JL Diponegoro 22 Bandung MSasmita -Original Message- From: Ina Ratnawulan [mailto:[EMAIL PROTECTED] Sent: Wednesday, July 21, 2004 10:18 AM To: [EMAIL PROTECTED] Subject: [UrangSunda] Alamat Gedung Sate Punten.. Bade ngiring tumaros. Panginten aya nu uninga alamat

RE: [UrangSunda] lomba maca Carpon kariaan 17an

2004-07-20 Terurut Topik Endang Tatan
Kang Hasan.. perkawis masih Raheut manahna US ka Menwa(resimen jawa) sigana mah masih keneh..cobi we kang Hasan parios nami nami jalan di urang asana teh moal mendakan nami jalan hayam wuruk, jalan gajahmada... tatan -Original Message- From: mh [mailto:[EMAIL PROTECTED] Sent:

Re: [UrangSunda] Alamat Gedung Sate

2004-07-20 Terurut Topik Ina Ratnawulan
hatur nuhun walerannana ua Sas.. kaleresan aya rerencangan nuju peryogi. salam baktos, ina - Original Message - From: MSasmita [EMAIL PROTECTED] To: [EMAIL PROTECTED] Sent: Tuesday, July 20, 2004 9:33 PM Subject: RE: [UrangSunda] Alamat Gedung Sate Alamat Gedung Sate : JL Diponegoro

Re: [UrangSunda] Kampung Adat

2004-07-20 Terurut Topik mh
Keun urang japrikeun engke, da tinggaleun di saung artikelna oge nya. MH --- Dhanny Kurnia [EMAIL PROTECTED] wrote: Aduh kacida kabitana eta kana buku nu aya di Uwa Sasmita sareng Artikel nu aya di Kang Hasan, kumaha nya carana supados abi nu ngora oge tiasa uninga kana kaayaanb saleresna

[UrangSunda] naros

2004-07-20 Terurut Topik Rachmat Hidayat
Punten ngiring naros,upami bade liren langganan milis urang sunda teh kumaha hilap deui. mangga diantos - Do you Yahoo!? Yahoo! Mail - 50x more storage than other providers! [Non-text portions of this message have been removed]

RE: [UrangSunda] lomba maca Carpon kariaan 17an

2004-07-20 Terurut Topik mh
Muhun cenah kitu, ti Jawa oge teu aya jalan Padjadjaran. Padahal aya urang Sunda nu kungsi jadi Rektor U. GADJAH MADA mah, nyaeta Prof. Dr. Koesnadi Hardja-sumantri, S.H. Malah asana kamari ieu aya silaturahmi warja US nu aya di Yogya. Nu kapikir ku kuring mah, anu kudu pada mailikiran teh,

RE: [UrangSunda] naros

2004-07-20 Terurut Topik Cecep Wahyu
kintun email kosong ka [EMAIL PROTECTED] -Original Message- From: Rachmat Hidayat [mailto:[EMAIL PROTECTED] Sent: Wednesday, July 21, 2004 10:28 AM To: [EMAIL PROTECTED] Subject: [UrangSunda] naros Punten ngiring naros,upami bade liren langganan milis urang sunda teh kumaha hilap deui.

[UrangSunda] Re: Kampung Adat

2004-07-20 Terurut Topik matsasmita
Kang Hasan kintun Japri ka abdi...!! MSas mh [EMAIL PROTECTED] wrote: Kuring aya sababaraha artikel ngeunaan Dusun Susuru Ciamis. Eta dusun teh rada beda sareng kampung adat lianna, sabab aya tilu komunitas anu cenah mah rukun, nyaeta komunitas Islam, Katolik, sarta Madraisme.

Re: [UrangSunda] Kampung Adat

2004-07-20 Terurut Topik Gunawan Yusuf
kintun Kang, abdi hoyong terang, urang bahas - Original Message - From: mh [EMAIL PROTECTED] To: [EMAIL PROTECTED] Sent: Wednesday, July 21, 2004 10:08 AM Subject: Re: [UrangSunda] Kampung Adat Kuring aya sababaraha artikel ngeunaan Dusun Susuru Ciamis. Eta dusun teh rada beda sareng

Re: [UrangSunda] naros

2004-07-20 Terurut Topik durahman
kintun email kosong ka alamat ieu; [EMAIL PROTECTED] regard, DURAHMAN Yahoo! Groups Sponsor ~-- Yahoo! Domains - Claim yours for only $14.70 http://us.click.yahoo.com/Z1wmxD/DREIAA/yQLSAA/0EHolB/TM

Re: [UrangSunda] Test...

2004-07-20 Terurut Topik Siddik Wiradireja
Katampi sae., herang, ngagenclang, mencrang Mangga teraskeun SSW Om TEDDY [EMAIL PROTECTED] wrote: Punten... punten... Nu Ganteng bade ngring ngalangkung..!!! Punteng ieu millis kalahkah bounching, euy... Kumaha ari ayeuna?? Salam baktos, Nu Ganteng nu keur bingung [Non-text

Re: [UrangSunda] Ali Sadikin

2004-07-20 Terurut Topik MRachmat Rawyani
Asana teh aya anu kakantun. Jasana Ali Sadikin teh pikeun rahayat kampung mah, nyaeta program MH Thamrin, hiji proyek ngawangun jalan-jalan kampung sareng saluran cai/wahangan di jakarta, anu tadina jalan taneuh, jadi jalan aspal/plester semen. Naha nya teu kacatet ku ensiklopedia. aya hiji

[UrangSunda] Perkara Dusun Susuru -- Artikel 1

2004-07-20 Terurut Topik mh
Kumargi aya sababaraha wargi Kusnet anu panasaran perkara Dusun Susuru, ku kuring di posting ka milis. Maksadna mah teu aya sanes, kanggo babagi informasi we, supaya urang sarerea tiasa noong lembur sorangan teh jiga kumaha kaayaanana. Wallahu A'lam. Salam, MH == Kompas. Nusantara.

Re: [UrangSunda] Alamat Gedung Sate

2004-07-20 Terurut Topik mj
GEdung Sate, Jl. Diponegoro Bandung cekap kitu oge teh. mun serat teu dugi, tukang posna berarti pindahan di Tanzania haha mj http://geocities.com/mangjamal Punten.. Bade ngiring tumaros. Panginten aya nu uninga alamat lengkap Gedung Sate (Kantor Gubernuran) teh naon nya? Hatur nuhun,

[UrangSunda] Perkara Dusun Susuru -- Artikel 2

2004-07-20 Terurut Topik mh
PR. Pariwisata. Minggu, 16 Maret 2003 Situs Susuru di Ciamis Bisa Jadi Objek Wisata Baru BUKIT Susuru di Dusun Bunar Desa Kertabumi Cijeungjing,adalah salah satu dari beberapa sosok situs lainnya yang terdapat di Ciamis. Menurut warga setempat, kawasan perbukitan seluas sembilan hektare itu

RE: [UrangSunda] Alamat Gedung Sate

2004-07-20 Terurut Topik Hendri Mulyana
jigana gedung sate - bandung wungkul ge piraku nyasab da ngan hiji-hijina. Boa sa indonesia, boa malah sa dunya. Upami warung sate mah balataks... -Original Message- From: mj [mailto:[EMAIL PROTECTED] Sent: Wednesday, July 21, 2004 12:03 PM To: [EMAIL PROTECTED] Subject: Re: [UrangSunda]

[UrangSunda] Perkara Dusun Susuru -- Artikel 3

2004-07-20 Terurut Topik mh
PR. Artikel. Selasa, 01 April 2003 Kebersamaan di Dusun Susuru Tipologi Keberagamaan Masyarakat Liminal Oleh DEDI AHIMSA RIYADI CUKUP menarik menyaksikan kehidupan bersama di tengah masyarakat Susuru Desa Kertayasa Kecamatan Panawangan Ciamis. Bagi mereka, ada hal yang penting untuk

[UrangSunda] Perkara Dusun Susuru -- Artikel 4

2004-07-20 Terurut Topik mh
PR. Artikel. Senin, 06 Januari 2003 Toleransi Hidup Rukun di Dusun Susuru DUSUN Susuru di Desa Kertayasa Panawangan Ciamis sebenarnya tak beda dengan dusun lainnya, baik di Ciamis maupun daerah lainnya. Namun, ada yang khas di dusun ini: sudah sejak lama tumbuh dan berkembang dua agama berbeda,

[UrangSunda] ULEMAN kolaborasi monolog sunda

2004-07-20 Terurut Topik mj
ULEMAN kolaborasi monolog sunda PAGUNEMAN ANAK JADAH JEUNG KEDOK DI PANGBEROKAN carpon karya Taufik Faturochman Cecep Burdansyah Aam Amilia Ermas Konsep Garap: Euis Balebat Produksi: Komunitas Teater Tradisi (KTT) Paguyuban Panglawungan Sastra Sunda (PP SS) SAPTU, 24 JULI 2004 Jam 19.30 Waktu

RE: [UrangSunda] Alamat Gedung Sate

2004-07-20 Terurut Topik Ani Puspita
cik urang cobian ngadamel serat nganggo alamat gedung sate-Bandung dugi moal nya hehehehe -Original Message- From: Hendri Mulyana Sent: Wednesday, July 21, 2004 11:54 AM To: [EMAIL PROTECTED] Subject: RE: [UrangSunda] Alamat Gedung Sate jigana gedung sate - bandung wungkul ge

Re: [UrangSunda] Manawi aya nu haat.

2004-07-20 Terurut Topik mj
1. Yayasan Perceka kang Didin, abdi oge hilap deui kang Didin teh dimana linggih, maklum, seueur nu anyar gabung. teu pati kapalire, rada reugreug kuncena tos aya opatna. nepangkeun si kuring mang Jamal, di milis ieu, janten kuncen #3, kapungkur mah tukang gaplokna, ayeuna mah tos rada

Re: [UrangSunda] naros

2004-07-20 Terurut Topik mj
saena mah ulah liren langganan, tapi kintun we to:[EMAIL PROTECTED], supados teu kedah nampi postingan kusnet tapi masih tiasa muka di yahoogroupsna. At 10:57 AM 7/21/2004, you wrote: Punten ngiring naros,upami bade liren langganan milis urang sunda teh kumaha hilap deui. mangga diantos

RE: [UrangSunda] peter pan

2004-07-20 Terurut Topik Ani Puspita
Komo upami dianggo program orang tua asuh mah kang, sabaraha ratus anak nu ka angkat tiasa neraskeun sakola kanu langkung luhur deui, kanggo bekel bangsa urang kapayun. Apanan SDM teh nomor hiji sanes ??? Tapi ketang, kahoyong jalmi mah benten-benten kumaha we ragamna Gusti Alloh

[UrangSunda] Beja ti Mayak

2004-07-20 Terurut Topik MSasmita
Basa malem Saptu nu geus kaliwat ngawangkong jeung Aa Dedi, guru nu ngokolakeun PSK Mayak, lantaran anu sok daratang maca buku teh loba barudak SD, nya inyana sok nitah ka barudak supaya nyieun hiji tulisan dina basa Sunda naha salambar atawa dua lambar kertas buku tulis, eta tulisan teh sok

RE: [UrangSunda] diajar jadi wartawan

2004-07-20 Terurut Topik mj
enya nya. sok aya ngulampreng na koran boh na tv, musisi nu ari ngarana mah estuning US, lami di luar nagreg. hanjakal teu apal e-mail2na acan nya. At 08:17 AM 7/21/2004, you wrote: Mang J, Kamari teh ningali konser gitar tunggal Michael Gan di Balai Sarbini. Gitaris moyan sakuliah jagat, da