Re: Application not working with MacOSX 10.6 (maybe due to tsNet)

2017-04-26 Thread Hakima Manseri via use-livecode

Will do !

Thanks.

Le 26/04/2017 à 18:38, panagiotis merakos via use-livecode a écrit :

If you have not done it already, I suggest you add your email in the cc
list of this bug report, so as you get notified when the bug is fixed.

On Wed, Apr 26, 2017 at 5:37 PM, panagiotis merakos 
wrote:


Hi Hakima,

This bug will be fixed in a future release.

Best,
Panos
--

On Wed, Apr 26, 2017 at 5:28 PM, Hakima Manseri via use-livecode <
use-livecode@lists.runrev.com> wrote:


With 8.1, it doesn't work.
Is this bug corrected or do we give up on MacOSX 10.6 ?

Hakima

Le 26/04/2017 à 14:53, Peter TB Brett via use-livecode a écrit :



On 26/04/2017 11:41, Hakima Manseri via use-livecode wrote:


Hi again,

the new standalone does leunch on 10.6 but tsNet with LiveCode 8.0
doesn't seem include SFTP support.
Is that the case or have we messed up somewhere ?


tsNet is only included in LiveCode 8.1.0 or later.

Peter



--
Hakima Manseri
Ingénieure développement et bases de données

Tél : 04 67 14 58 42
Site : http://asm.cnrs.fr/
Dev@LR : http://devatlr.univ-montp2.fr/


___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode




___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode



--
Hakima Manseri
Ingénieure développement et bases de données

Tél : 04 67 14 58 42
Site : http://asm.cnrs.fr/
Dev@LR : http://devatlr.univ-montp2.fr/


___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Re: Application not working with MacOSX 10.6 (maybe due to tsNet)

2017-04-26 Thread panagiotis merakos via use-livecode
If you have not done it already, I suggest you add your email in the cc
list of this bug report, so as you get notified when the bug is fixed.

On Wed, Apr 26, 2017 at 5:37 PM, panagiotis merakos 
wrote:

> Hi Hakima,
>
> This bug will be fixed in a future release.
>
> Best,
> Panos
> --
>
> On Wed, Apr 26, 2017 at 5:28 PM, Hakima Manseri via use-livecode <
> use-livecode@lists.runrev.com> wrote:
>
>> With 8.1, it doesn't work.
>> Is this bug corrected or do we give up on MacOSX 10.6 ?
>>
>> Hakima
>>
>> Le 26/04/2017 à 14:53, Peter TB Brett via use-livecode a écrit :
>>
>>>
>>>
>>> On 26/04/2017 11:41, Hakima Manseri via use-livecode wrote:
>>>
 Hi again,

 the new standalone does leunch on 10.6 but tsNet with LiveCode 8.0
 doesn't seem include SFTP support.
 Is that the case or have we messed up somewhere ?

>>>
>>> tsNet is only included in LiveCode 8.1.0 or later.
>>>
>>>Peter
>>>
>>>
>>
>> --
>> Hakima Manseri
>> Ingénieure développement et bases de données
>>
>> Tél : 04 67 14 58 42
>> Site : http://asm.cnrs.fr/
>> Dev@LR : http://devatlr.univ-montp2.fr/
>>
>>
>> ___
>> use-livecode mailing list
>> use-livecode@lists.runrev.com
>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>> subscription preferences:
>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>>
>
>
___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Re: Application not working with MacOSX 10.6 (maybe due to tsNet)

2017-04-26 Thread panagiotis merakos via use-livecode
Hi Hakima,

This bug will be fixed in a future release.

Best,
Panos
--

On Wed, Apr 26, 2017 at 5:28 PM, Hakima Manseri via use-livecode <
use-livecode@lists.runrev.com> wrote:

> With 8.1, it doesn't work.
> Is this bug corrected or do we give up on MacOSX 10.6 ?
>
> Hakima
>
> Le 26/04/2017 à 14:53, Peter TB Brett via use-livecode a écrit :
>
>>
>>
>> On 26/04/2017 11:41, Hakima Manseri via use-livecode wrote:
>>
>>> Hi again,
>>>
>>> the new standalone does leunch on 10.6 but tsNet with LiveCode 8.0
>>> doesn't seem include SFTP support.
>>> Is that the case or have we messed up somewhere ?
>>>
>>
>> tsNet is only included in LiveCode 8.1.0 or later.
>>
>>Peter
>>
>>
>
> --
> Hakima Manseri
> Ingénieure développement et bases de données
>
> Tél : 04 67 14 58 42
> Site : http://asm.cnrs.fr/
> Dev@LR : http://devatlr.univ-montp2.fr/
>
>
> ___
> use-livecode mailing list
> use-livecode@lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>
___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Re: Application not working with MacOSX 10.6 (maybe due to tsNet)

2017-04-26 Thread Hakima Manseri via use-livecode

With 8.1, it doesn't work.
Is this bug corrected or do we give up on MacOSX 10.6 ?

Hakima

Le 26/04/2017 à 14:53, Peter TB Brett via use-livecode a écrit :



On 26/04/2017 11:41, Hakima Manseri via use-livecode wrote:

Hi again,

the new standalone does leunch on 10.6 but tsNet with LiveCode 8.0
doesn't seem include SFTP support.
Is that the case or have we messed up somewhere ?


tsNet is only included in LiveCode 8.1.0 or later.

   Peter




--
Hakima Manseri
Ingénieure développement et bases de données

Tél : 04 67 14 58 42
Site : http://asm.cnrs.fr/
Dev@LR : http://devatlr.univ-montp2.fr/


___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Re: Application not working with MacOSX 10.6 (maybe due to tsNet)

2017-04-26 Thread Peter TB Brett via use-livecode



On 26/04/2017 11:41, Hakima Manseri via use-livecode wrote:

Hi again,

the new standalone does leunch on 10.6 but tsNet with LiveCode 8.0
doesn't seem include SFTP support.
Is that the case or have we messed up somewhere ?


tsNet is only included in LiveCode 8.1.0 or later.

   Peter

--
Dr Peter Brett 
LiveCode Technical Project Manager

lcb-mode for Emacs: https://github.com/peter-b/lcb-mode

___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


Re: Application not working with MacOSX 10.6 (maybe due to tsNet)

2017-04-26 Thread Hakima Manseri via use-livecode

Hi again,

the new standalone does leunch on 10.6 but tsNet with LiveCode 8.0 
doesn't seem include SFTP support.

Is that the case or have we messed up somewhere ?

Thanks again for your help.
Cheers,
Hakima




Le 25/04/2017 à 17:57, Hakima Manseri via use-livecode a écrit :

I'll look into that.
Thanks !


Le 25/04/2017 à 17:52, Ludovic THEBAULT via use-livecode a écrit :
Le 25 avr. 2017 à 17:47, Hakima Manseri via use-livecode 
 a écrit :


Hi everyone,

I'm a LC newbie and have been trying to use an application a 
colleague is developping with LiveCode 8.1.3


It works with MacOSX 10.9 and above but fails to launch for previous 
version. This was surprising since we thought LiveCode was still 
compatible with the 10.6 version.


I have this message in the log :


Apr 17 20:49:15 myuser myapp[787]: ***
__NSAutoreleaseNoPool(): Object 0xd82460 of class NSMachPort
autoreleased with no pool in place - just leaking
Apr 17 20:49:16 myuser myapp[787]: Error loading
/Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet: 

dlopen(/Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet, 
262): Symbol not found: _kSecImportExportPassphrase\n Referenced from:

/Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet\n
  Expected in:
/System/Library/Frameworks/Security.framework/Versions/A/Security\n in
/Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet 


Apr 17 20:49:16: --- last message repeated 1 time ---
Apr 17 20:49:16 myuser [0x0-0x40040].myapp-Org.[787]: Startup error 
- failed to load external
Apr 17 20:49:16 myuser com.apple.launchd.peruser.501[208] 
([0x0-0x40040].myapp-Org.[787]): Exited with exit code: 255
I've looked up the "_kSecImportExportPassphrase" variable and it 
seems that there may be a difference between iOS and MacOSX 
regarding this variable : 
http://stackoverflow.com/questions/17348420/private-key-signature-different-on-ios-and-macosx#17349506


So is tsNet the culprit ? Or is this a problem in the way we add the 
external ? Or something else ?


Thanks in advance for your help.

Hakima

See http://quality.livecode.com/show_bug.cgi?id=19035 



Workaround : compile standalone with Livecode 8.0
___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your 
subscription preferences:

http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode






--
Hakima Manseri
Ingénieure développement et bases de données

Tél : 04 67 14 58 42
Site : http://asm.cnrs.fr/
Dev@LR : http://devatlr.univ-montp2.fr/


___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Re: Application not working with MacOSX 10.6 (maybe due to tsNet)

2017-04-25 Thread Hakima Manseri via use-livecode

I'll look into that.
Thanks !


Le 25/04/2017 à 17:52, Ludovic THEBAULT via use-livecode a écrit :

Le 25 avr. 2017 à 17:47, Hakima Manseri via use-livecode 
 a écrit :

Hi everyone,

I'm a LC newbie and have been trying to use an application a colleague is 
developping with LiveCode 8.1.3

It works with MacOSX 10.9 and above but fails to launch for previous version. 
This was surprising since we thought LiveCode was still compatible with the 
10.6 version.

I have this message in the log :


Apr 17 20:49:15 myuser myapp[787]: ***
__NSAutoreleaseNoPool(): Object 0xd82460 of class NSMachPort
autoreleased with no pool in place - just leaking
Apr 17 20:49:16 myuser myapp[787]: Error loading
/Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet:
  
dlopen(/Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet,
 262): Symbol not found: _kSecImportExportPassphrase\n  Referenced from:
  
/Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet\n
  Expected in:
/System/Library/Frameworks/Security.framework/Versions/A/Security\n in
/Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet
Apr 17 20:49:16: --- last message repeated 1 time ---
Apr 17 20:49:16 myuser [0x0-0x40040].myapp-Org.[787]: Startup error - failed to 
load external
Apr 17 20:49:16 myuser com.apple.launchd.peruser.501[208] 
([0x0-0x40040].myapp-Org.[787]): Exited with exit code: 255

I've looked up the "_kSecImportExportPassphrase" variable and it seems that 
there may be a difference between iOS and MacOSX regarding this variable : 
http://stackoverflow.com/questions/17348420/private-key-signature-different-on-ios-and-macosx#17349506

So is tsNet the culprit ? Or is this a problem in the way we add the external ? 
Or something else ?

Thanks in advance for your help.

Hakima


See http://quality.livecode.com/show_bug.cgi?id=19035 


Workaround : compile standalone with Livecode 8.0
___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode



--
Hakima Manseri
Ingénieure développement et bases de données

Tél : 04 67 14 58 42
Site : http://asm.cnrs.fr/
Dev@LR : http://devatlr.univ-montp2.fr/


___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Re: Application not working with MacOSX 10.6 (maybe due to tsNet)

2017-04-25 Thread Ludovic THEBAULT via use-livecode

> Le 25 avr. 2017 à 17:47, Hakima Manseri via use-livecode 
>  a écrit :
> 
> Hi everyone,
> 
> I'm a LC newbie and have been trying to use an application a colleague is 
> developping with LiveCode 8.1.3
> 
> It works with MacOSX 10.9 and above but fails to launch for previous version. 
> This was surprising since we thought LiveCode was still compatible with the 
> 10.6 version.
> 
> I have this message in the log :
> 
>> Apr 17 20:49:15 myuser myapp[787]: ***
>> __NSAutoreleaseNoPool(): Object 0xd82460 of class NSMachPort
>> autoreleased with no pool in place - just leaking
>> Apr 17 20:49:16 myuser myapp[787]: Error loading
>> /Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet:
>>  
>> dlopen(/Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet,
>>  262): Symbol not found: _kSecImportExportPassphrase\n  Referenced from:
>>  
>> /Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet\n
>>  Expected in:
>> /System/Library/Frameworks/Security.framework/Versions/A/Security\n in
>> /Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet
>> Apr 17 20:49:16: --- last message repeated 1 time ---
>> Apr 17 20:49:16 myuser [0x0-0x40040].myapp-Org.[787]: Startup error - failed 
>> to load external
>> Apr 17 20:49:16 myuser com.apple.launchd.peruser.501[208] 
>> ([0x0-0x40040].myapp-Org.[787]): Exited with exit code: 255
> I've looked up the "_kSecImportExportPassphrase" variable and it seems that 
> there may be a difference between iOS and MacOSX regarding this variable : 
> http://stackoverflow.com/questions/17348420/private-key-signature-different-on-ios-and-macosx#17349506
> 
> So is tsNet the culprit ? Or is this a problem in the way we add the external 
> ? Or something else ?
> 
> Thanks in advance for your help.
> 
> Hakima
> 

See http://quality.livecode.com/show_bug.cgi?id=19035 


Workaround : compile standalone with Livecode 8.0 
___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Application not working with MacOSX 10.6 (maybe due to tsNet)

2017-04-25 Thread Hakima Manseri via use-livecode

Hi everyone,

I'm a LC newbie and have been trying to use an application a colleague 
is developping with LiveCode 8.1.3


It works with MacOSX 10.9 and above but fails to launch for previous 
version. This was surprising since we thought LiveCode was still 
compatible with the 10.6 version.


I have this message in the log :


Apr 17 20:49:15 myuser myapp[787]: ***
__NSAutoreleaseNoPool(): Object 0xd82460 of class NSMachPort
autoreleased with no pool in place - just leaking
Apr 17 20:49:16 myuser myapp[787]: Error loading
/Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet:
  
dlopen(/Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet, 262): Symbol not found: _kSecImportExportPassphrase\n  Referenced from:
  
/Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet\n

  Expected in:
/System/Library/Frameworks/Security.framework/Versions/A/Security\n in
/Users/myuser/myapp.app/Contents/MacOS/Externals/tsNet.bundle/Contents/MacOS/tsNet
Apr 17 20:49:16: --- last message repeated 1 time ---
Apr 17 20:49:16 myuser [0x0-0x40040].myapp-Org.[787]: Startup error - failed to 
load external
Apr 17 20:49:16 myuser com.apple.launchd.peruser.501[208] 
([0x0-0x40040].myapp-Org.[787]): Exited with exit code: 255
I've looked up the "_kSecImportExportPassphrase" variable and it seems 
that there may be a difference between iOS and MacOSX regarding this 
variable : 
http://stackoverflow.com/questions/17348420/private-key-signature-different-on-ios-and-macosx#17349506


So is tsNet the culprit ? Or is this a problem in the way we add the 
external ? Or something else ?


Thanks in advance for your help.

Hakima



--
Hakima Manseri
Ingénieure développement et bases de données

Tél : 04 67 14 58 42
Site : http://asm.cnrs.fr/
Dev@LR : http://devatlr.univ-montp2.fr/


___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode