Re: No visual effects on Big Sur?

2021-02-08 Thread Pi Digital via use-livecode
It’s been confirmed to be a regression in RC2 and should be fixed in RC3 Sean Cole Pi Digital > On 8 Feb 2021, at 16:15, ELS Prothero via use-livecode > wrote: > > Folks, > I get effects in Apple’s Big Sur when I use v9.6.1 in Livecode. But > 9.6.2(rc2) fails. It’s not the Mac OS.

Re: No visual effects on Big Sur?

2021-02-08 Thread ELS Prothero via use-livecode
Folks, I get effects in Apple’s Big Sur when I use v9.6.1 in Livecode. But 9.6.2(rc2) fails. It’s not the Mac OS. Something happened in 9.6.2. I haven’t tried it in 9.6.2(rc1). Bill William Prothero https://earthlearningsolutions.org > On Feb 8, 2021, at 2:29 AM, Richmond via use-livecode >

Re: No visual effects on Big Sur?

2021-02-08 Thread Sean Cole (Pi) via use-livecode
This only affects MacOS. Windows and Linux are ok. I've updated the info on the bug report and included a stack to give Panos an easy time. ___ use-livecode mailing list use-livecode@lists.runrev.com Please visit this url to subscribe, unsubscribe and

Re: No visual effects on Big Sur?

2021-02-08 Thread Sean Cole (Pi) via use-livecode
Ah yes. I was using RC1, not RC2! So I retested in RC2 and none of the vfx work at all. So it's not an OS problem. It's something new in RC2 ___ use-livecode mailing list use-livecode@lists.runrev.com Please visit this url to subscribe, unsubscribe and

Re: No visual effects on Big Sur?

2021-02-08 Thread Richmond via use-livecode
No joy over here: LC 9.6.2 RC 2 / macOS 11.3 Beta 1 But this does work this way: LC 8.2.0 DP 2 / macOS 11.3 Beta 1 So the problem may not lie with macOS. On 7.02.21 15:42, Håkan Liljegren via use-livecode wrote: That is strange. As it worked for you Sean, what machine are you on? But, as we

Re: No visual effects on Big Sur?

2021-02-07 Thread Håkan Liljegren via use-livecode
That is strange. As it worked for you Sean, what machine are you on? But, as we have several of us where it doesn’t work I filed a bug anyway: https://quality.livecode.com/show_bug.cgi?id=23085 :-Håkan On 7 Feb 2021, 05:12 +0100, Sean Cole (Pi) via use-livecode , wrote: > Hi all, > I just

Re: No visual effects on Big Sur?

2021-02-06 Thread Sean Cole (Pi) via use-livecode
Hi all, I just tested here in BigSur 11.2 and they work fine in both the IDE and standalone. The only ones that do not work are the core image transitions (with the exception of dissolve which, although having the same name, does not appear to use the CI version of the effect). I made a simple

Re: No visual effects on Big Sur?

2021-02-06 Thread prothero--- via use-livecode
Hakan: I get the same thing. Big Sur, livecode version LC 9.6.2 (rc2). It was working on previous versions. Yes, please file a bug report. Bill > On Feb 5, 2021, at 10:55 PM, Håkan Liljegren via use-livecode > wrote: > > Running LC 9.6.2 (rc2) on macOS Big Sur I have no visual effects that

Re: No visual effects on Big Sur?

2021-02-06 Thread Marty Knapp via use-livecode
Just did a quick test on an LC app that uses visual effects and they are not working for me on Big Sur. Marty > On Feb 5, 2021, at 10:55 PM, Håkan Liljegren via use-livecode > wrote: > > Running LC 9.6.2 (rc2) on macOS Big Sur I have no visual effects that work. > None! Is there anyone else

No visual effects on Big Sur?

2021-02-05 Thread Håkan Liljegren via use-livecode
Running LC 9.6.2 (rc2) on macOS Big Sur I have no visual effects that work. None! Is there anyone else having the same experience, or is it just my setup? I have tried to wipe every RunRev/LiveCode file in the Library and in the applications folder and then reinstall but still no luck. Also