Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-23 Thread Geoff Canyon via use-livecode
On Thu, Aug 23, 2018 at 9:58 AM Matthias Rebbe via use-livecode <
use-livecode@lists.runrev.com> wrote:

> Hi Geoff,
>
> thank you very much. It´s working here now.
>
> Regards,
>
> Matthias
>

Great!
___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-23 Thread Matthias Rebbe via use-livecode
Hi Geoff,

thank you very much. It´s working here now.

Regards,

Matthias


> Am 23.08.2018 um 17:43 schrieb Geoff Canyon via use-livecode 
> mailto:use-livecode@lists.runrev.com>>:
> 
> Bah, my mistake. Should be fixed now:
> 
> Get Navigator here
>  >. Or grab it
> from GitHub  >.
> 
> On Wed, Aug 22, 2018 at 11:43 PM Matthias Rebbe via use-livecode <
> use-livecode@lists.runrev.com > wrote:
> 
>> Geoff,
>> 
>> now when clicking on the arrows to collapse the stack, nothing happens,
>> regardless where the stack is placed on the desktop.
>> 
>> But when i open the Message Watcher and click on the arrows, then the
>> script editor opens the script of rev_s_revNavigator.livecodescript
>> 
>> and shows this error
>> 
>> stack "rev_s_revNavigator": execution error at line 1576 (Operators is:
>> error in right operand), char 16
>> 
>> Regards,
>> Matthias
>> 
> ___
> use-livecode mailing list
> use-livecode@lists.runrev.com 
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
> preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Matthias Rebbe
Tel +49 5741 31
‌https://matthiasrebbe.eu ‌

___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-23 Thread Geoff Canyon via use-livecode
Bah, my mistake. Should be fixed now:

Get Navigator here
. Or grab it
from GitHub .

On Wed, Aug 22, 2018 at 11:43 PM Matthias Rebbe via use-livecode <
use-livecode@lists.runrev.com> wrote:

> Geoff,
>
> now when clicking on the arrows to collapse the stack, nothing happens,
> regardless where the stack is placed on the desktop.
>
> But when i open the Message Watcher and click on the arrows, then the
> script editor opens the script of rev_s_revNavigator.livecodescript
>
> and shows this error
>
> stack "rev_s_revNavigator": execution error at line 1576 (Operators is:
> error in right operand), char 16
>
> Regards,
> Matthias
>
___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-23 Thread Matthias Rebbe via use-livecode
Geoff,

now when clicking on the arrows to collapse the stack, nothing happens, 
regardless where the stack is placed on the desktop.

But when i open the Message Watcher and click on the arrows, then the script 
editor opens the script of rev_s_revNavigator.livecodescript

and shows this error

stack "rev_s_revNavigator": execution error at line 1576 (Operators is: error 
in right operand), char 16

Regards,
Matthias


> Am 22.08.2018 um 23:16 schrieb Geoff Canyon via use-livecode 
> :
> 
> Okay, I've updated Navigator so that I think it will fix this. You (and
> others with multiple monitors) will be the judge, but now on multiple
> screens, when collapsing Navigator it should collapse to the top of the
> screen it's on. Collapsing all Navigators should have them each collapse on
> the screen they're on, only stacking with each other on that screen.
> 
> Here's hoping anyway...
> 
> Get Navigator here
> . Or grab it
> from GitHub .
> 
> On Wed, Aug 22, 2018 at 11:24 AM Matthias Rebbe via use-livecode <
> use-livecode@lists.runrev.com> wrote:
> 
>> put the screenRect
>> 
>> 0,126,2560,1566
>> -2560,0,0,1440
>> 
>> put the working screenrects
>> 
>> 0,149,2560,1566
>> -2560,23,0,1440
>> 
>> 
>> Regards,
>> 
>> Matthias
>> 
>>> Am 22.08.2018 um 20:11 schrieb Geoff Canyon via use-livecode <
>> use-livecode@lists.runrev.com>:
>>> 
>>> On Wed, Aug 22, 2018 at 5:56 AM Matthias Rebbe via use-livecode <
>>> use-livecode@lists.runrev.com> wrote:
>>> 
 Yes, i have a dual-screen setup.
 
>>> 
>>> Can you tell me what
>>> 
>>> put the screenrects
>>> 
>>> results in for you?
>>> 
>>> And
>>> 
>>> put the working screenrects
>>> 
>>> Thanks
>>> 
>>> gc
>>> ___
>>> use-livecode mailing list
>>> use-livecode@lists.runrev.com
>>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>> subscription preferences:
>>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>> 
>> 
>> ___
>> use-livecode mailing list
>> use-livecode@lists.runrev.com
>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>> subscription preferences:
>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>> 
> ___
> use-livecode mailing list
> use-livecode@lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
> preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-22 Thread Geoff Canyon via use-livecode
Okay, I've updated Navigator so that I think it will fix this. You (and
others with multiple monitors) will be the judge, but now on multiple
screens, when collapsing Navigator it should collapse to the top of the
screen it's on. Collapsing all Navigators should have them each collapse on
the screen they're on, only stacking with each other on that screen.

Here's hoping anyway...

Get Navigator here
. Or grab it
from GitHub .

On Wed, Aug 22, 2018 at 11:24 AM Matthias Rebbe via use-livecode <
use-livecode@lists.runrev.com> wrote:

> put the screenRect
>
> 0,126,2560,1566
> -2560,0,0,1440
>
> put the working screenrects
>
> 0,149,2560,1566
> -2560,23,0,1440
>
>
> Regards,
>
> Matthias
>
> > Am 22.08.2018 um 20:11 schrieb Geoff Canyon via use-livecode <
> use-livecode@lists.runrev.com>:
> >
> > On Wed, Aug 22, 2018 at 5:56 AM Matthias Rebbe via use-livecode <
> > use-livecode@lists.runrev.com> wrote:
> >
> >> Yes, i have a dual-screen setup.
> >>
> >
> > Can you tell me what
> >
> > put the screenrects
> >
> > results in for you?
> >
> > And
> >
> > put the working screenrects
> >
> > Thanks
> >
> > gc
> > ___
> > use-livecode mailing list
> > use-livecode@lists.runrev.com
> > Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> > http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>
>
> ___
> use-livecode mailing list
> use-livecode@lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>
___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-22 Thread Matthias Rebbe via use-livecode
put the screenRect

0,126,2560,1566
-2560,0,0,1440

put the working screenrects

0,149,2560,1566
-2560,23,0,1440


Regards,

Matthias

> Am 22.08.2018 um 20:11 schrieb Geoff Canyon via use-livecode 
> :
> 
> On Wed, Aug 22, 2018 at 5:56 AM Matthias Rebbe via use-livecode <
> use-livecode@lists.runrev.com> wrote:
> 
>> Yes, i have a dual-screen setup.
>> 
> 
> Can you tell me what
> 
> put the screenrects
> 
> results in for you?
> 
> And
> 
> put the working screenrects
> 
> Thanks
> 
> gc
> ___
> use-livecode mailing list
> use-livecode@lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
> preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-22 Thread Geoff Canyon via use-livecode
On Wed, Aug 22, 2018 at 5:56 AM Matthias Rebbe via use-livecode <
use-livecode@lists.runrev.com> wrote:

> Yes, i have a dual-screen setup.
>

Can you tell me what

put the screenrects

results in for you?

And

put the working screenrects

Thanks

gc
___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-22 Thread Geoff Canyon via use-livecode
You might want to add your experience to Bug 21509
 which I created for
this issue.

gc

On Wed, Aug 22, 2018 at 7:51 AM Bob Sneidar via use-livecode <
use-livecode@lists.runrev.com> wrote:

> I verified that if run from a script, the card will clone in the stack the
> script is running in. Otherwise it will clone in the stack the source card
> is in regardless of the topStack. Odd implementation if you ask me. I often
> need to create a new substack, then clone a card from another substack to
> save a lot of time copy pasting objects. Heretofore I've been unable to do
> that, but now I know, just place a button on card 1 of the new stack.
>
> Bob S
>
>
> > On Aug 21, 2018, at 20:50 , Geoff Canyon via use-livecode <
> use-livecode@lists.runrev.com> wrote:
> >
> > On Tue, Aug 21, 2018 at 7:50 AM Bob Sneidar via use-livecode <
> > use-livecode@lists.runrev.com> wrote:
> >
> >> SO THAT'S how you do it! And do you mean it clones to the topstack?
> >> Usually you would clone a card from the message box, and of course it
> >> cannot clone to that!
> >>
> >> Bob S
> >>
> >
> > I'm not 100% sure whether this a bug or not -- I filed Bug 21509
> >  to report it.
> Cloning
> > an object makes a duplicate in the same container as the original.
> Cloning
> > a card makes a duplicate in the stack where the script is running. I
> don't
> > know if the message box is somehow different than Navigator to prevent
> > this, or if there is code to prevent it happening in the message box
> like I
> > have now put in Navigator. We'll see what the response is.
> >
> > gc
> > ___
> > use-livecode mailing list
> > use-livecode@lists.runrev.com
> > Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> > http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>
>
> ___
> use-livecode mailing list
> use-livecode@lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>
___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-22 Thread Bob Sneidar via use-livecode
I verified that if run from a script, the card will clone in the stack the 
script is running in. Otherwise it will clone in the stack the source card is 
in regardless of the topStack. Odd implementation if you ask me. I often need 
to create a new substack, then clone a card from another substack to save a lot 
of time copy pasting objects. Heretofore I've been unable to do that, but now I 
know, just place a button on card 1 of the new stack. 

Bob S


> On Aug 21, 2018, at 20:50 , Geoff Canyon via use-livecode 
>  wrote:
> 
> On Tue, Aug 21, 2018 at 7:50 AM Bob Sneidar via use-livecode <
> use-livecode@lists.runrev.com> wrote:
> 
>> SO THAT'S how you do it! And do you mean it clones to the topstack?
>> Usually you would clone a card from the message box, and of course it
>> cannot clone to that!
>> 
>> Bob S
>> 
> 
> I'm not 100% sure whether this a bug or not -- I filed Bug 21509
>  to report it. Cloning
> an object makes a duplicate in the same container as the original. Cloning
> a card makes a duplicate in the stack where the script is running. I don't
> know if the message box is somehow different than Navigator to prevent
> this, or if there is code to prevent it happening in the message box like I
> have now put in Navigator. We'll see what the response is.
> 
> gc
> ___
> use-livecode mailing list
> use-livecode@lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
> preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-22 Thread Matthias Rebbe via use-livecode
Yes, i have a dual-screen setup.
I´ve made a screen recording and uploaded it to Droplr.
http://d.qck.biz/ffyMUu 

Regards,

Matthias

> Am 22.08.2018 um 05:54 schrieb Geoff Canyon via use-livecode 
> mailto:use-livecode@lists.runrev.com>>:
> 
> On Tue, Aug 21, 2018 at 8:58 AM Matthias Rebbe via use-livecode <
> use-livecode@lists.runrev.com > wrote:
> 
>> Geoff,
>> thanks for the quick update.
>> 
>> There´s another thing i noticed:
>> 
>> I moved the opened revNavigator stack on the right side of the LC Menu
>> below the Mac OS X menu bar.
>> When i click the arrow icon to collaps the revNavigator stack, then it is
>> moved outside of the screen.
>> 
>> I have to change  the y-coordinate from 29  to 155 to get it displayed
>> again.
>> 
>> Regards,
>> Matthias
>> 
>> I'm not sure I understand -- if the y-coordinate of Navigator is 29, then
> it should still be on-screen? I tried several ways to replicate this, and
> so far, no luck. Do you have a multiple-monitor setup?
> 
> gc
> ___
> use-livecode mailing list
> use-livecode@lists.runrev.com 
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
> preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode 
> 
Matthias Rebbe
Tel +49 5741 31
‌https://matthiasrebbe.eu ‌

___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-21 Thread Geoff Canyon via use-livecode
On Tue, Aug 21, 2018 at 8:58 AM Matthias Rebbe via use-livecode <
use-livecode@lists.runrev.com> wrote:

> Geoff,
> thanks for the quick update.
>
> There´s another thing i noticed:
>
> I moved the opened revNavigator stack on the right side of the LC Menu
> below the Mac OS X menu bar.
> When i click the arrow icon to collaps the revNavigator stack, then it is
> moved outside of the screen.
>
> I have to change  the y-coordinate from 29  to 155 to get it displayed
> again.
>
> Regards,
> Matthias
>
> I'm not sure I understand -- if the y-coordinate of Navigator is 29, then
it should still be on-screen? I tried several ways to replicate this, and
so far, no luck. Do you have a multiple-monitor setup?

gc
___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-21 Thread Geoff Canyon via use-livecode
On Tue, Aug 21, 2018 at 7:50 AM Bob Sneidar via use-livecode <
use-livecode@lists.runrev.com> wrote:

> SO THAT'S how you do it! And do you mean it clones to the topstack?
> Usually you would clone a card from the message box, and of course it
> cannot clone to that!
>
> Bob S
>

I'm not 100% sure whether this a bug or not -- I filed Bug 21509
 to report it. Cloning
an object makes a duplicate in the same container as the original. Cloning
a card makes a duplicate in the stack where the script is running. I don't
know if the message box is somehow different than Navigator to prevent
this, or if there is code to prevent it happening in the message box like I
have now put in Navigator. We'll see what the response is.

gc
___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-21 Thread Matthias Rebbe via use-livecode
Geoff,
thanks for the quick update.

There´s another thing i noticed:

I moved the opened revNavigator stack on the right side of the LC Menu below 
the Mac OS X menu bar.
When i click the arrow icon to collaps the revNavigator stack, then it is moved 
outside of the screen.

I have to change  the y-coordinate from 29  to 155 to get it displayed again.  

Regards,
Matthias


> Am 21.08.2018 um 11:31 schrieb Geoff Canyon  >:
> 
> It turns out I think I'm not doing something wrong, but I fixed it anyway. ;-)
> 
> It appears the "clone" command doesn't match the documentation. For me, in LC 
> 8 on a Mac, it seems that issuing a clone command for a card in another stack 
> doesn't clone the card in its owner, but to the stack running the script. 
> This isn't just a Navigator thing, I tested with two new stacks.
> 
> "go"ing to the stack containing the card to be cloned before cloning it 
> eliminates the issue.
> 
> So, much the same as I do for relayering controls for drag and drop, I now 
> store the current topstack, lock messages and the screen, go to the card to 
> be cloned, and then return. There appear to be some anomalies associated with 
> this: after it's done the topstack doesn't have the right decorations, and 
> there were some other issues as well; but the main problem of the cloned card 
> going into Navigator is, I think, fixed. You can update Navigator to get the 
> fix:
> 
>  Get Navigator here 
> . Or grab it 
> from GitHub .
> 
> On Tue, Aug 21, 2018 at 1:13 AM Geoff Canyon  > wrote:
> Wow, that's a brutal bug. You're not doing anything wrong, I am ;-)
> 
> I'm looking at it now...
> 
> On Tue, Aug 21, 2018 at 12:35 AM Matthias Rebbe via use-livecode 
> mailto:use-livecode@lists.runrev.com>> wrote:
> Hi,
> 
> today i wanted to clone a card with Navigator, but the cloned card then is 
> added to the revNavigator stack instead to the original stack. And much more 
> important, after cloning the card revNavigator is going to that cloned card. 
> So no way to use Navigator until i restart.
> 
> I tried both, cloning from the card list and also cloning when “this card” is 
> selected.
> 
> Am i doing something wrong or am i missing something?
> 
> Regards,
> 
> Matthias
> 
> 
> ___
> use-livecode mailing list
> use-livecode@lists.runrev.com 
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
> preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode 
> 
___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-21 Thread Bob Sneidar via use-livecode
SO THAT'S how you do it! And do you mean it clones to the topstack? Usually you 
would clone a card from the message box, and of course it cannot clone to that! 

Bob S


> On Aug 21, 2018, at 02:31 , Geoff Canyon via use-livecode 
>  wrote:
> 
> It turns out I think I'm not doing something wrong, but I fixed it anyway.
> ;-)
> 
> It appears the "clone" command doesn't match the documentation. For me, in
> LC 8 on a Mac, it seems that issuing a clone command for a card in another
> stack doesn't clone the card in its owner, but to the stack running the
> script. This isn't just a Navigator thing, I tested with two new stacks.


___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-21 Thread Geoff Canyon via use-livecode
It turns out I think I'm not doing something wrong, but I fixed it anyway.
;-)

It appears the "clone" command doesn't match the documentation. For me, in
LC 8 on a Mac, it seems that issuing a clone command for a card in another
stack doesn't clone the card in its owner, but to the stack running the
script. This isn't just a Navigator thing, I tested with two new stacks.

"go"ing to the stack containing the card to be cloned before cloning it
eliminates the issue.

So, much the same as I do for relayering controls for drag and drop, I now
store the current topstack, lock messages and the screen, go to the card to
be cloned, and then return. There appear to be some anomalies associated
with this: after it's done the topstack doesn't have the right decorations,
and there were some other issues as well; but the main problem of the
cloned card going into Navigator is, I think, fixed. You can update
Navigator to get the fix:

 Get Navigator here
. Or grab it
from GitHub .

On Tue, Aug 21, 2018 at 1:13 AM Geoff Canyon  wrote:

> Wow, that's a brutal bug. You're not doing anything wrong, I am ;-)
>
> I'm looking at it now...
>
> On Tue, Aug 21, 2018 at 12:35 AM Matthias Rebbe via use-livecode <
> use-livecode@lists.runrev.com> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> today i wanted to clone a card with Navigator, but the cloned card then
>> is added to the revNavigator stack instead to the original stack. And much
>> more important, after cloning the card revNavigator is going to that cloned
>> card. So no way to use Navigator until i restart.
>>
>> I tried both, cloning from the card list and also cloning when “this
>> card” is selected.
>>
>> Am i doing something wrong or am i missing something?
>>
>> Regards,
>>
>> Matthias
>>
>>
>> ___
>> use-livecode mailing list
>> use-livecode@lists.runrev.com
>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
>> subscription preferences:
>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>
>
___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Re: revNavigator - Cloning a card - am i doing something wrong?

2018-08-21 Thread Geoff Canyon via use-livecode
Wow, that's a brutal bug. You're not doing anything wrong, I am ;-)

I'm looking at it now...

On Tue, Aug 21, 2018 at 12:35 AM Matthias Rebbe via use-livecode <
use-livecode@lists.runrev.com> wrote:

> Hi,
>
> today i wanted to clone a card with Navigator, but the cloned card then is
> added to the revNavigator stack instead to the original stack. And much
> more important, after cloning the card revNavigator is going to that cloned
> card. So no way to use Navigator until i restart.
>
> I tried both, cloning from the card list and also cloning when “this card”
> is selected.
>
> Am i doing something wrong or am i missing something?
>
> Regards,
>
> Matthias
>
>
> ___
> use-livecode mailing list
> use-livecode@lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
___
use-livecode mailing list
use-livecode@lists.runrev.com
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription 
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode