Re: [Users] AllInOne installation issue

2013-03-28 Thread Sandro Bonazzola
Il 27/03/2013 23:12, Alon Bar-Lev ha scritto: Alex, Sandro, We should resolve host in all-in-one and reject if loopback... too many reports on this one. Regards, Alon Well, the installer should already have warned that the given hostname doesn't reverse resolve because it's a loopback

Re: [Users] AllInOne installation issue

2013-03-28 Thread Alon Bar-Lev
- Original Message - From: Sandro Bonazzola sbona...@redhat.com To: Alon Bar-Lev alo...@redhat.com Cc: Georg Troxler georg.trox...@staila.com, users@ovirt.org, Alex Lourie alou...@redhat.com Sent: Thursday, March 28, 2013 9:16:14 AM Subject: Re: [Users] AllInOne installation issue

[Users] Issue with Export/NFS storage domain

2013-03-28 Thread Georg Troxler
In ovirt 3.2 with the AllInOne plugin there seems to be an error when I add new Export/NFS Domain: Thread-34494::DEBUG::2013-03-28 12:13:04,242::task::568::TaskManager.Task::(_updateState) Task=`a52ff57d-9d92-4c96-aaf5-98e3f4df4456`::moving from state init - state preparing

[Users] ldap

2013-03-28 Thread Ryan Wilkinson
I'm able to set up Active Directory authentication if my ovirt engine is set to use dns that is hosted on the same system as Active Directory. However, if I use static host entries in my engine hosts file instead of using dns I'm getting the error ldap server for domain not found when I issue the

Re: [Users] ldap

2013-03-28 Thread Oved Ourfalli
- Original Message - From: Ryan Wilkinson ryanw...@gmail.com To: users@ovirt.org Sent: Thursday, March 28, 2013 2:42:56 PM Subject: [Users] ldap I'm able to set up Active Directory authentication if my ovirt engine is set to use dns that is hosted on the same system as Active

Re: [Users] scsi disks inside VMs?

2013-03-28 Thread Andrew Cathrow
- Original Message - From: Paul Jansen vla...@yahoo.com.au To: users@ovirt.org Sent: Wednesday, March 27, 2013 10:52:17 PM Subject: [Users] scsi disks inside VMs? Hello. I'm wondering if it is possible to create VMs with ovirt that have scsi disks? I've just installed ovirt

[Users] host non responsive in a 1 host DC with 1 vm

2013-03-28 Thread Neil
Hi guys, I've got a test oVirt setup with only 1 host and 1 test VM but I had a power failure and the host is now non responsive, despite being able to log into it via SSH. Manually fencing results in a Manual fence did not revoke the selected SPM (ovirthosttest) since the master storage

Re: [Users] oVirt 3.2.1 Beta EL6 Content is available

2013-03-28 Thread Maor Lipchuk
On 03/27/2013 10:37 AM, Dan Kenigsberg wrote: (dropping announce list. they only care about the finished product, not the road to get it done) On Tue, Mar 26, 2013 at 10:24:16AM +0100, Gianluca Cecchi wrote: On Thu, Mar 21, 2013 at 2:36 PM, Mike Burns wrote: do they already contain the

[Users] Issues using local storage for gluster shared volume

2013-03-28 Thread Tony Feldmann
I have been trying for a month or so to get a 2 node cluster up and running. I have engine installed on the first node, then add each each system as a host to a posix dc. Both boxes have 4 data disks. After adding the hosts I create a distributed replicate volume using 3 disk from each host

[Users] Custom columns in VM list (engine admin) ?

2013-03-28 Thread Ernest Beinrohr
Hi, is it possible to add columns to the VM list view in ovirt-engine administrator? I'd like to add a memory columns (max, current) and also some IO stats and. In RHEL 5 virt-manager show something like this: http://i.imgur.com/e18DJtf.png -- Ernest Beinrohr, AXON PRO Ing

Re: [Users] Issues using local storage for gluster shared volume

2013-03-28 Thread Kanagaraj Mayilsamy
- Original Message - From: Tony Feldmann trfeldm...@gmail.com To: users@ovirt.org Sent: Thursday, March 28, 2013 8:19:17 PM Subject: [Users] Issues using local storage for gluster shared volume I have been trying for a month or so to get a 2 node cluster up and running. I have

Re: [Users] VM crashes and doesn't recover

2013-03-28 Thread Limor Gavish
Concerning the following error in dmesg: [ 2235.638814] device-mapper: table: 253:0: multipath: error getting device [ 2235.638816] device-mapper: ioctl: error adding target to table I tried to debug it but mutipath gives me some problems [wil@bufferoverflow vdsm]$ sudo multipath -l Mar 28

[Users] forced shutdown with client agent

2013-03-28 Thread Thomas Scofield
I have run into a scenario after installing the client agent. If a VM is shutdown, the client agent calls the shutdown command with a 1 minute timeout. Dummy-2::INFO::2013-03-28 14:05:21,892::vdsAgentLogic::138::root::Shutting down (timeout = 30, message = 'System Administrator has initiated