Re: [Users] oVirt 3.3 does not start HTML5/noVNC viewer

2013-06-17 Thread Frantisek Kobzik
Hi Matt, could you specify what version/build of ovirt-websocket-proxy do you use? Thanks, Frank. - Original Message - From: Matt . yamakasi@gmail.com To: Frantisek Kobzik fkob...@redhat.com Cc: Alon Bar-Lev alo...@redhat.com, users users@ovirt.org Sent: Friday, June 14, 2013

Re: [Users] Fedora upgrading from 3.1 to 3.2

2013-06-17 Thread Alex Lourie
On Fri, Jun 14, 2013 at 12:26 PM, Karli Sjöberg karli.sjob...@slu.se wrote: Hi! Hi Karli, More than two months have passed without any notices or updates on this issue, and looking at the bugreport absolutely nothing has been done since then. What´s confusing me is that the release

Re: [Users] Fedora upgrading from 3.1 to 3.2

2013-06-17 Thread Itamar Heim
On 06/17/2013 01:08 PM, Alex Lourie wrote: On Fri, Jun 14, 2013 at 12:26 PM, Karli Sjöberg karli.sjob...@slu.se wrote: Hi! Hi Karli, More than two months have passed without any notices or updates on this issue, and looking at the bugreport absolutely nothing has been done since then.

Re: [Users] cpu stuck after joining fedora 18 node to ovirt

2013-06-17 Thread Pavia Daniele
Hi Joop, thanks for your feedback, the workaround you suggested did the trick. I noticed that we've got other ovirt nodes running fine with kernel-3.9.4-200.fc18.x86_64 but that does not seem to be present in the fedora stable repo. Looks like we were having issues with

Re: [Users] oVirt 3.3 does not start HTML5/noVNC viewer

2013-06-17 Thread Matt .
Hi, At the moment I have removed it as it was not possible to update: file /usr/share/ovirt-engine/services/config.pyc from install of ovirt-engine-websocket-proxy-3.3.0-0.2.master.20130615222011.gitf92a4af.el6.noarch conflicts with file from package

[Users] Small howto to install ovirt dreyou on Centos 6.4

2013-06-17 Thread Kevin Maziere Aubry
Hi For manager, - yum install wget - wget http://www.dreyou.org/ovirt/ovirt-dre.repo -P /etc/yum.repos.d/ - yum install ovirt-engine For hypervisor: selinux and firewall are activated, DO NOT remove them You must have a working dns between you nodes (if all-in-one it's ok), at

Re: [Users] Small howto to install ovirt dreyou on Centos 6.4

2013-06-17 Thread Itamar Heim
On 06/17/2013 05:10 PM, Kevin Maziere Aubry wrote: Hi For manager, * yum install wget * wget http://www.dreyou.org/ovirt/ovirt-dre.repo -P /etc/yum.repos.d/ * yum install ovirt-engine For hypervisor: selinux and firewall are activated, DO NOT remove them You must have a

[Users] Booting oVirt CentOS nodes from PXE ?

2013-06-17 Thread Matt .
Hi All, I'm wondering if it's possible to PXE boot nodes so we don't need to install every server on local disks. I have read something in the docs about a Fedora ISO, but how does this work and will it be possible with CentOS ? Thanks! Cheers, Matt

Re: [Users] Booting oVirt CentOS nodes from PXE ?

2013-06-17 Thread Matt Curry
Yeah it works fine; I do a LOT of them. [Skopos Website]http://www.skoposfinancial.com/ MATT CURRY | Sr. Systems Administrator | Skopos Webhttp://www.skoposfinancial.com/ e: mcu...@skopos.usmailto:mcu...@skopos.us t: 214.520.4600 x 5042 f: 214.520.5079 [LinkedIn]

Re: [Users] Booting oVirt CentOS nodes from PXE ?

2013-06-17 Thread Matt .
Hi Matt, Are you willing to share some information ? How do you build that CentOS version and so on ? Would be nice to now! Thanks, Matt 2013/6/17 Matt Curry mcu...@skopos.us Yeah it works fine; I do a LOT of them. [image: Skopos Website] http://www.skoposfinancial.com/ *MATT CURRY *

[Users] oVirt and iSCSI initiator

2013-06-17 Thread James James
Hi guys, I've got some problems with my ovirt-engine. Currently I have one iscsi storage volume and I want add a second one. The second has the same configuration as the first. In my engine I can log into the iSCSI but I cannot see the LUN. Ovirt gives me this message : 2013-06-17 15:50:04,013

Re: [Users] oVirt and iSCSI initiator

2013-06-17 Thread Dan Yasny
I would manually probe with iscsiadm, looks like it's failing there On Mon, Jun 17, 2013 at 9:50 AM, James James jre...@gmail.com wrote: Hi guys, I've got some problems with my ovirt-engine. Currently I have one iscsi storage volume and I want add a second one. The second has the same

Re: [Users] oVirt and iSCSI initiator

2013-06-17 Thread James James
Thanks for your answer. I did it already : everything is ok with iscsi daemon. It can login and see the LUN. 2013/6/17 Dan Yasny dya...@gmail.com I would manually probe with iscsiadm, looks like it's failing there On Mon, Jun 17, 2013 at 9:50 AM, James James jre...@gmail.com wrote: Hi

[Users] Ovirt VM CD/DVD not booting

2013-06-17 Thread Rick Ingersoll
Hi guys, I have an issue where I have an allinone setup. I was successful in building one VM, but now when I try to add additional vms and boot them, the ISO image I attach in run once isn't booting. The VM is coming up saying could not read from CDROM. Any ideas what I'm

Re: [Users] oVirt and iSCSI initiator

2013-06-17 Thread Dan Yasny
how exactly did you run the iscsiadm commands that worked? The error clearly shows iscsiadm discovery failing On Mon, Jun 17, 2013 at 11:10 AM, James James jre...@gmail.com wrote: Thanks for your answer. I did it already : everything is ok with iscsi daemon. It can login and see the LUN.

Re: [Users] Ovirt VM CD/DVD not booting

2013-06-17 Thread Ryan Wilkinson
Rick, I've had that happen a couple times lately myself. The only way I could get them to boot was shutdown vms, put host in maintenance, and reboot server. Then they worked fine.. On Mon, Jun 17, 2013 at 11:39 AM, Rick Ingersoll rick.ingers...@mjritsolutions.com wrote: Hi guys,

Re: [Users] Ovirt VM CD/DVD not booting

2013-06-17 Thread Rick Ingersoll
That did the trick. Thanks for the help. Rick Ingersoll IT Consultant (919) 234-5100 main (919) 234-5101 direct (919) 757-5605 mobile (919) 747-7409 fax rick.ingers...@mjritsolutions.commailto:rick.ingers...@mjritsolutions.com http://www.mjritsolutions.comhttp://www.mjritsolutions.com/

Re: [Users] oVirt and iSCSI initiator

2013-06-17 Thread James James
# iscsiadm -m discovery -t sendtargets -p iscsi-1.example.com # iscsiadm -m node -Piqn.2013-05.com.example:target0:3260 --login dmesg gives me : scsi 17:0:0:0: RAID IET Controller 0001 PQ: 0 ANSI: 5 scsi 17:0:0:0: Attached scsi generic sg4 type 12 scsi 17:0:0:1:

Re: [Users] oVirt and iSCSI initiator

2013-06-17 Thread Dan Yasny
On Mon, Jun 17, 2013 at 3:51 PM, James James jre...@gmail.com wrote: # iscsiadm -m discovery -t sendtargets -p iscsi-1.example.com Was there no output when you ran this? # iscsiadm -m node -Piqn.2013-05.com.example:target0:3260 --login dmesg gives me : scsi 17:0:0:0: RAID

Re: [Users] oVirt and iSCSI initiator

2013-06-17 Thread James James
Yes there was an output. This one : 192.68.0.98:3260,1 iqn.2013-05.com.example:target0 2013/6/18 Dan Yasny dya...@gmail.com On Mon, Jun 17, 2013 at 3:51 PM, James James jre...@gmail.com wrote: # iscsiadm -m discovery -t sendtargets -p iscsi-1.example.com Was there no output when you