Re: [ovirt-users] oVirt node, hosted-engine, oVirt appliance and cloud-init

2015-03-13 Thread Tolik Litovsky
Hi First of all I think cloud-init is optional so user can select if use it or not. So if somebody wants to deploy hosted engine the hard way by installing it on OS , its his choice allowed too. For our appliance I dont think we need anything except for root password. Last option is in case

[ovirt-users] VM Guest Video size

2015-03-13 Thread Sandvik Agustin
Hi users, Good Day, I'm using Ovirt 3.5 on my Centos 6.6, I'm wondering if there's a way to increase the size of the vm guest video memory? TIA Sandvik ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

[ovirt-users] DWH Question

2015-03-13 Thread Koen Vanoppen
Dear all, Is it possible to pull a list of all VMS who are in vlanX? Kind regards, Koen ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] Getting Spice agent to work properly with Ubuntu 14.04.2

2015-03-13 Thread Sven Kieske
On 12/03/15 16:56, Bob Doolittle wrote: Where is upstream for Spice /QXL development? That would be: http://www.spice-space.org/ a red hat emerging project :) Their devel list is at: spice-de...@lists.freedesktop.org HTH -- Mit freundlichen Grüßen / Regards Sven Kieske Systemadministrator

Re: [ovirt-users] [Gluster-users] Gluster services won't start any more

2015-03-13 Thread RASTELLI Alessandro
Hi, I've reconstructed the glusterd.info file and the peer files, that solved the issue. Next time it happens, I'll collect the glusterd log that filled up the filesystem for further analysis. Thank you A. -Original Message- From: Krishnan Parthasarathi [mailto:kpart...@redhat.com]

Re: [ovirt-users] engine-setup oVirt 3.5.1.1 failed

2015-03-13 Thread VONDRA Alain
Hi, Nobody there has any idea about this issue ? Is there any Workaround ?? Thank you Alain VONDRA Chargé d'exploitation des Systèmes d'Information Direction Administrative et Financière +33 1 44 39 77 76 UNICEF France 3 rue Duguay Trouin 75006 PARIS

Re: [ovirt-users] VDSM memory consumption

2015-03-13 Thread Sven Kieske
On 13/03/15 12:29, Kapetanakis Giannis wrote: We also face this problem since 3.5 in two different installations... Hope it's fixed soon Nothing will get fixed if no one bothers to open BZs and send relevants log files to help track down the problems. -- Mit freundlichen Grüßen / Regards

Re: [ovirt-users] Communication errors between engine and nodes?

2015-03-13 Thread Roel de Rooy
We are observing the same thing with our oVirt environment. At random moments (could be a couple of times a day , once a day or even once every couple of days), we receive the VDSNetworkException message on one of our nodes. Haven't seen the heartbeat exceeded message, but could be that I

Re: [ovirt-users] VDSM memory consumption

2015-03-13 Thread Kapetanakis Giannis
On 06/03/15 18:12, Federico Alberto Sayd wrote: Hello: I am experiencing troubles with VDSM memory consuption. I am running Engine: ovirt 3.5.1 Nodes: Centos 6.6 VDSM 4.16.10-8 Libvirt: libvirt-0.10.2-46 Kernel: 2.6.32 When the host boots, memory consuption is normal, but after 2 or 3

[ovirt-users] CTDB error

2015-03-13 Thread RASTELLI Alessandro
Hi, I get this error on node #3 while trying to add it to CTDB cluster. 2015/03/13 17:30:41.706522 [ 4280]: ctdb error: Failed to load nlist '/etc/ctdb/nodes' 2015/03/13 17:30:41.706589 [ 4280]: ctdb_set_nlist failed - Failed to load nlist '/etc/ctdb/nodes' config files are the same as the

[ovirt-users] New VMs don't have network connection

2015-03-13 Thread mots
Hello, New VMs can't access the network anymore, there's no ethernet device. This happens both when generating a new VM from a saved template and when installing a new VM with the blank template. It still works fine with all older VMs, they work properly even after a restart. This happens on

Re: [ovirt-users] Communication errors between engine and nodes?

2015-03-13 Thread Chris Adams
Once upon a time, Roel de Rooy rder...@motto.nl said: We are observing the same thing with our oVirt environment. At random moments (could be a couple of times a day , once a day or even once every couple of days), we receive the VDSNetworkException message on one of our nodes. Haven't seen

Re: [ovirt-users] Communication errors between engine and nodes?

2015-03-13 Thread Michal Skrivanek
On 13 Mar 2015, at 14:39, Chris Adams wrote: Once upon a time, Roel de Rooy rder...@motto.nl said: We are observing the same thing with our oVirt environment. At random moments (could be a couple of times a day , once a day or even once every couple of days), we receive the

Re: [ovirt-users] VDSM memory consumption

2015-03-13 Thread Chris Adams
Once upon a time, Sven Kieske s.kie...@mittwald.de said: On 13/03/15 12:29, Kapetanakis Giannis wrote: We also face this problem since 3.5 in two different installations... Hope it's fixed soon Nothing will get fixed if no one bothers to open BZs and send relevants log files to help