Re: [ovirt-users] [ovirt-devel] Networking fails for VM running on Centos6.7.Works on Centos6.5

2015-11-29 Thread Giorgio Bersano
2015-11-29 8:59 GMT+01:00 Dan Kenigsberg : > On Sat, Nov 28, 2015 at 08:10:06PM +0530, mad Engineer wrote: >> hello all i am having strange network issue with vms that are running on >> centos 6.7 ovirt nodes. >> >> I recently added one more ovirt node which is running centos6.7

Re: [ovirt-users] 3.6 vm from template with cloud-init. Not able to confirm OK button

2015-11-29 Thread Gianluca Cecchi
On Sun, Nov 29, 2015 at 6:09 PM, Gianluca Cecchi wrote: > Hello, > I have created a template based on a CentOS 7.1 VM where I installed > cloud-init. > Now I'm trying to create a VM from that template using cloud-init and > changing hostname and network parameters. >

Re: [ovirt-users] [ovirt-devel] Networking fails for VM running on Centos6.7.Works on Centos6.5

2015-11-29 Thread mad Engineer
each vm has 4 nics connected to 4 different bridges which is connected to 4 different physical interface in access mode VLAN.No bonding between interfaces.I have IP assigned on "ovirtmgmt" bridge which is used for storage,migration,console and VM internet access.All interfaces are 10G with MTU

Re: [ovirt-users] oVirt 4.0 wishlist: oVirt Self Hosted Engine Setup

2015-11-29 Thread Eyal Edri
Hi Giuseppe! I saw you mentioned you have sysadmin knowledge and some python too, would you be interested in helping with devops tasks for the oVirt infra team [1] ? The infra team is in charge of maintaining the entire devops infrastructure with jenkins as the 'ci' server in the middle. You can

Re: [ovirt-users] [ovirt-devel] Networking fails for VM running on Centos6.7.Works on Centos6.5

2015-11-29 Thread Dan Kenigsberg
On Sat, Nov 28, 2015 at 08:10:06PM +0530, mad Engineer wrote: > hello all i am having strange network issue with vms that are running on > centos 6.7 ovirt nodes. > > I recently added one more ovirt node which is running centos6.7 and > upgraded from centos6.5 to centos6.7 on all other nodes. >

Re: [ovirt-users] [ovirt-devel] ovirt-engine-sdk-python too slow

2015-11-29 Thread John Hunter
So is this a bug or something? Can I do something to fix the bug? btw, adding Michael Pasternak On Thu, Nov 26, 2015 at 7:52 PM, Nir Soffer wrote: > Thanks John, very interesting results. > > On Thu, Nov 26, 2015 at 3:17 AM, John Hunter wrote: > >> Hi

Re: [ovirt-users] hosted engine vm.conf missing

2015-11-29 Thread Nir Soffer
Adding Martin. On Fri, Nov 27, 2015 at 10:48 PM, Thomas Scofield wrote: > I have recently setup a ovirt hosted engine on iscsi storage and after a > reboot of the system I am unable to start the hosted engine. The agent.log > gives errors indicating there is a missing value

Re: [ovirt-users] no guest info shown and timezone warning

2015-11-29 Thread Gianluca Cecchi
On Sun, Nov 29, 2015 at 12:41 AM, Yaniv Dary wrote: > Can you please open a bug to track this issue? > > Yaniv Dary > Technical Product Manager > Red Hat Israel Ltd. > 34 Jerusalem Road > Building A, 4th floor > Ra'anana, Israel 4350109 > > Tel : +972 (9) 7692306 >

[ovirt-users] Random VMs stuck in [drm] fb: depth 24,pitch 4096

2015-11-29 Thread kevin parrikar
Running centos 6.7 and trying to PXE boot centos 6.5 vms but some of them are stuck with this in boot message: [drm] fb: depth 24,pitch 4096 screenshot of vm console: http://snag.gy/7Bhyc.jpg tried restarting vms but its still stuck there rpm -qa |grep kvm

[ovirt-users] Install ovirt locally

2015-11-29 Thread John Hunter
Hi all, Here is my situation: in my office, we can not access the website out of China, I have to grab my PC home to install the ovirt environment, this makes me sad. Can I download all the packages needed by ovirt at home, store them in my U-disk, and back to office and install the enviroment?

Re: [ovirt-users] Install ovirt locally

2015-11-29 Thread zhangjian2011
Hi, Download the packages at home, copy to office and make a local repo. On 11/30/2015 11:03 AM, John Hunter wrote: Hi all, Here is my situation: in my office, we can not access the website out of China, I have to grab my PC home to install the ovirt environment, this makes me sad. Can

Re: [ovirt-users] Windows 10

2015-11-29 Thread Koen Vanoppen
And which settings are you using for the vm? Kind regards, Koen On 27 November 2015 at 14:37, Raymond wrote: > I use Win10 since 3.5.4 on CentOS6 > > Today I upgraded to 3.5.5 -> 3.6 > Tried it and boots previous machine fine, installs new machine also fine > > kind

Re: [ovirt-users] live snapshot merging

2015-11-29 Thread Koen Vanoppen
ok. thanks!!! On 28 November 2015 at 23:31, Yaniv Dary wrote: > It will work with CentOS 7.1. > > Yaniv Dary > Technical Product Manager > Red Hat Israel Ltd. > 34 Jerusalem Road > Building A, 4th floor > Ra'anana, Israel 4350109 > > Tel : +972 (9) 7692306 > 8272306 >

Re: [ovirt-users] Install ovirt locally

2015-11-29 Thread Yedidyah Bar David
On Mon, Nov 30, 2015 at 5:03 AM, John Hunter wrote: > Hi all, > > Here is my situation: in my office, we can not access the website out of > China, > I have to grab my PC home to install the ovirt environment, this makes me > sad. > > Can I download all the packages needed by

[ovirt-users] 3.6 vm from template with cloud-init. Not able to confirm OK button

2015-11-29 Thread Gianluca Cecchi
Hello, I have created a template based on a CentOS 7.1 VM where I installed cloud-init. Now I'm trying to create a VM from that template using cloud-init and changing hostname and network parameters. It seems that in "Initial Run" section there is something wrong because if I press OK it doesn't