Re: [ovirt-users] Failed to read hardware information

2016-10-12 Thread David Pinkerton
Nir, Looks like its crashing on the dmidecode system call. I've attached the output from gbd as well as a dmidecode text dump, dmidecode binary dump and each keywords run individually. >From the keywords it look like my dmi info is corrupted. I have download a AMI dmi editor but this only

[ovirt-users] remote-viewer from admin vs user portal

2016-10-12 Thread Gianluca Cecchi
Hello, I have the impression that there is a different behavior between admin and user portal when opening a VM console with remote-viewer. My client is an updated CentOS 7 machine and I'm using firefox on it to connect to oVirt 4.0.4 portals. If I connect to a VM (that is a Fedora 24 os) from web

Re: [ovirt-users] Failed to read hardware information

2016-10-12 Thread Nir Soffer
On Tue, Oct 11, 2016 at 11:59 PM, David Pinkerton wrote: > Logs attached According vdsm.log and supervdsm.log, each time vdsm try to call getHardwareInfo, supervdsm show the start of the call and then it show no logs for 10 seconds, and than we see the startup message. So

Re: [ovirt-users] vdsm ssl errors

2016-10-12 Thread Gianluca Cecchi
On Wed, Oct 12, 2016 at 5:39 PM, Piotr Kliczewski wrote: > This log did not help me either because during this specific time there > was no logs in the engine. > > 2016-10-12 09:51:35,296 INFO > [org.ovirt.engine.core.bll.storage.domain.IsoDomainListSyncronizer] >

Re: [ovirt-users] Dashboard Never Loads

2016-10-12 Thread Clint Boggio
Yes i changed my browser from IE to Chrome and the dashboard loads beautifully. I should have checked that  first and i apologize. Thank you for your help. On Wed, 2016-10-12 at 11:37 -0400, Rafael Martins wrote: > - Original Message - > > > > From: "Clint Boggio"

Re: [ovirt-users] vdsm ssl errors

2016-10-12 Thread Piotr Kliczewski
This log did not help me either because during this specific time there was no logs in the engine. 2016-10-12 09:51:35,296 INFO [org.ovirt.engine.core.bll.storage.domain.IsoDomainListSyncronizer] (org.ovirt.thread.pool-8-thread-13) [141b5168] Finished automatic refresh process for 'ISO' file type

Re: [ovirt-users] Dashboard Never Loads

2016-10-12 Thread Rafael Martins
- Original Message - > From: "Clint Boggio" > To: users@ovirt.org > Sent: Wednesday, October 12, 2016 5:26:19 PM > Subject: [ovirt-users] Dashboard Never Loads > > Greetings ovirt community; > > I have an oVirt environment with a dedicated engine, and 4 >

Re: [ovirt-users] Dashboard Never Loads

2016-10-12 Thread Alexander Wels
On Wednesday, October 12, 2016 11:37:53 AM EDT Rafael Martins wrote: > - Original Message - > > > From: "Clint Boggio" > > To: users@ovirt.org > > Sent: Wednesday, October 12, 2016 5:26:19 PM > > Subject: [ovirt-users] Dashboard Never Loads > > > > Greetings ovirt

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-12 Thread Susinthiran Sithamparanathan
I see. The logs in the root of https://my.owndrive.com/index.php/s/3Dcyho9bqo7oZs8. Thanks for your time and looking forward to be able to use my VMs again :) On Wed, Oct 12, 2016 at 12:13 PM, Simone Tiraboschi wrote: > > > On Wed, Oct 12, 2016 at 11:47 AM, Simone

[ovirt-users] Dashboard Never Loads

2016-10-12 Thread Clint Boggio
Greetings ovirt community; I have an oVirt environment with a dedicated engine, and 4 compute nodes all running CentOS 7, and oVirt 4.0.1.1. On the management interface, the "Dashboard" tab displays "Loading" and the spinning applet is working hard, but nothing ever materializes

Re: [ovirt-users] vdsm ssl errors

2016-10-12 Thread Gianluca Cecchi
On Wed, Oct 12, 2016 at 3:59 PM, Piotr Kliczewski wrote: > As you listed engine logs end 14 minutes before vdsm logs start. It should > be enough if you sent older vdsm log which covers > engine logs time frame. > > Thanks, > Piotr > > Here it is the vdsm.log.6.xz file:

Re: [ovirt-users] vdsm ssl errors

2016-10-12 Thread Piotr Kliczewski
As you listed engine logs end 14 minutes before vdsm logs start. It should be enough if you sent older vdsm log which covers engine logs time frame. Thanks, Piotr On Wed, Oct 12, 2016 at 2:46 PM, Gianluca Cecchi wrote: > On Wed, Oct 12, 2016 at 2:03 PM, Piotr

Re: [ovirt-users] unsupported configuration: Unable to find security driver for model selinux

2016-10-12 Thread Николаев Алексей
  12.10.2016, 15:53, "Tom Gamull" :Can you set it to permissive and runsealart -a /var/log/audit/audit.log  Added logs to attachment.  you may need to install selinux tools On Oct 12, 2016, at 4:49 AM, Краснобаев Михаил wrote: Good day, had a similar problem,

Re: [ovirt-users] unsupported configuration: Unable to find security driver for model selinux

2016-10-12 Thread Tom Gamull
This should work but that is a little strange (I’m copying from the suggested action) - If you believe that qemu-kvm should be allowed getattr access on the a3f29de7-c6b9-410e-b635-9b3016da7ba2 lnk_file by default. Then you should report this as a bug. You can generate a local policy

Re: [ovirt-users] oVirt AD integration problems

2016-10-12 Thread cmc
Hi Ondra, It's not, but you need to use insecure connection then (you need to have > following line in /etc/ovirt-engine/aaa/domain.properties): > > pool.default.ssl.insecure = true > I ended up generating a cert on one of the AD machines, copying it to the host, and then specified it in the

Re: [ovirt-users] unsupported configuration: Unable to find security driver for model selinux

2016-10-12 Thread Николаев Алексей
Thx for answers! 1. Well, now i have SELinux mode: Enforcing on all hosts.Then trying to migrate VM from NEW host node69-06 to OLD host node69-02 (after selinux enabled on it) this errors appears: Oct 12 14:40:25 node69-06 journal: internal error: process exited while connecting to monitor:

Re: [ovirt-users] unsupported configuration: Unable to find security driver for model selinux

2016-10-12 Thread Tom Gamull
Can you set it to permissive and run sealart -a /var/log/audit/audit.log you may need to install selinux tools > On Oct 12, 2016, at 4:49 AM, Краснобаев Михаил wrote: > > Good day, > > had a similar problem, disabling selinux helped. > > Best, > Mikhail > > 11.10.2016, 09:55,

Re: [ovirt-users] vdsm ssl errors

2016-10-12 Thread Gianluca Cecchi
On Wed, Oct 12, 2016 at 2:03 PM, Piotr Kliczewski wrote: > What I meant is that you sent logs created at different times so I was > unable to match both ends (engine and vdsm. > > It would be great if you could sent the logs from the same time. > > > Probably there is

Re: [ovirt-users] vdsm ssl errors

2016-10-12 Thread Piotr Kliczewski
What I meant is that you sent logs created at different times so I was unable to match both ends (engine and vdsm. It would be great if you could sent the logs from the same time. On Wed, Oct 12, 2016 at 1:22 PM, Gianluca Cecchi wrote: > On Wed, Oct 12, 2016 at 1:08

Re: [ovirt-users] vdsm ssl errors

2016-10-12 Thread Gianluca Cecchi
On Wed, Oct 12, 2016 at 1:08 PM, Piotr Kliczewski wrote: > Is it possible to login to the system and take a look at the logs. > If so please send me details offline. > > > Unfortunately not to this particular system. The other one is one of my home systems and I can manage

Re: [ovirt-users] vdsm ssl errors

2016-10-12 Thread Piotr Kliczewski
Is it possible to login to the system and take a look at the logs. If so please send me details offline. On Wed, Oct 12, 2016 at 1:07 PM, Gianluca Cecchi wrote: > On Wed, Oct 12, 2016 at 12:52 PM, Piotr Kliczewski > wrote: > >> It would be great

Re: [ovirt-users] vdsm ssl errors

2016-10-12 Thread Gianluca Cecchi
On Wed, Oct 12, 2016 at 12:52 PM, Piotr Kliczewski wrote: > It would be great if you could provide vdsm and engine from the same time. > > I see that engine logs end at 2016-10-12 10:51:36,336 and vdsm logs start > at 2016-10-12 11:01:02,558 > > Thanks, > Piotr > > > Hello,

Re: [ovirt-users] vdsm ssl errors

2016-10-12 Thread Piotr Kliczewski
It would be great if you could provide vdsm and engine from the same time. I see that engine logs end at 2016-10-12 10:51:36,336 and vdsm logs start at 2016-10-12 11:01:02,558 Thanks, Piotr On Wed, Oct 12, 2016 at 11:15 AM, Gianluca Cecchi wrote: > > On Wed, Oct

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-12 Thread Simone Tiraboschi
On Wed, Oct 12, 2016 at 11:47 AM, Simone Tiraboschi wrote: > > > On Tue, Oct 11, 2016 at 10:19 PM, Susinthiran Sithamparanathan < > chesu...@gmail.com> wrote: > >> On Tue, Oct 11, 2016 at 9:42 AM, Simone Tiraboschi >> wrote: >> >>> >>> No, the issue is

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-12 Thread Simone Tiraboschi
On Tue, Oct 11, 2016 at 10:19 PM, Susinthiran Sithamparanathan < chesu...@gmail.com> wrote: > On Tue, Oct 11, 2016 at 9:42 AM, Simone Tiraboschi > wrote: > >> >> No, the issue is definitively there but I was trying to identify the root >> cause. >> > Yes, hopefully we'll

Re: [ovirt-users] vdsm ssl errors

2016-10-12 Thread Gianluca Cecchi
On Wed, Oct 12, 2016 at 8:55 AM, Piotr Kliczewski wrote: > Gianluca, > > Please share engine log as well. > > Thanks, > Piotr > > Hello, I have not access right now to that server, but I have another quite similar environment (here the server is a Dell M910) with same

Re: [ovirt-users] unsupported configuration: Unable to find security driver for model selinux

2016-10-12 Thread Краснобаев Михаил
Good day, had a similar problem, disabling selinux helped. Best,Mikhail 11.10.2016, 09:55, "Николаев Алексей" :Hi community! I have 4 hosts: 2 old servers and 2 new serversI have this error trying to migrate VM from new host to old one. Oct 11 09:25:05 node69-06

[ovirt-users] Fwd: Hung Snapshot

2016-10-12 Thread C Williams
Hello, A bit more I deleted the job from the database but the event still is reoccurring , the snapshot disk is still there and is still locked. Help with this would be appreciated. Thank You >* On the ovirt-engine server, get a psql shell, e.g., *>>* psql -d engine -U postgres *>>* Data

Re: [ovirt-users] vdsm ssl errors

2016-10-12 Thread Piotr Kliczewski
Gianluca, Please share engine log as well. Thanks, Piotr On Wed, Oct 12, 2016 at 12:33 AM, Gianluca Cecchi wrote: > Il 09/Ott/2016 09:51, "Oved Ourfali" ha scritto: > > > > Fixed in "Bug 1371515 - Exception on GetUserProfileQuery (unknown

Re: [ovirt-users] oVirt AD integration problems

2016-10-12 Thread Ondra Machacek
On 10/11/2016 05:32 PM, cmc wrote: Hi Ondra, Not really. aaa-ldap by default uses just simple bind, no gssapi. If you have any problems with certificate I would suggest you to check if you are using the correct one, correctly. More info for it can be found here:

[ovirt-users] Fwd: Hung Snapshot

2016-10-12 Thread C Williams
Hello, More on this The message that I keep getting over and over is "Failed to complete snapshot . Hope that helps Thank You All For Your Help ! -- Forwarded message -- From: C Williams Date: Wed, Oct 12, 2016 at 2:01 AM Subject: Hung Snapshot

[ovirt-users] Hung Snapshot

2016-10-12 Thread C Williams
Hello, I am using the oVirtBackup utility and one of the snapshot jobs has hung. I am on 3.6.6.2-1.el7.centos. How can I stop this hung snapshot ? This is filling my engine logs. Thanks ___ Users mailing list Users@ovirt.org