[ovirt-users] Re: Wrong CPU performance report

2019-02-03 Thread Liran Rotenberg
Hi, If your windows guest is with update 1803 or above you might hit this bug: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1644693 Regards, Liran. On Sun, Feb 3, 2019 at 11:28 PM Hetz Ben Hamo wrote: > Hi, > > I'm running oVirt 4.2.7.1. I installed Windows 10 pro as a guest, along > with QXL

[ovirt-users] Re: rebooting an ovirt cluster

2019-02-03 Thread Strahil
That's a good question... Yet, I'm new in oVirt - so I can't say for sure. I can even be wrong.Best Regards,Strahil NikolovOn Feb 4, 2019 03:45, feral wrote:So why is this the default behavior of the ovirt Node distro?On Sun, Feb 3, 2019 at 5:16 PM Strahil wrote:2. Reboot

[ovirt-users] Re: Ovirt 4.3 RC missing glusterfs-gnfs

2019-02-03 Thread Strahil
I'd love to, but the person who has created the submenus definitely didn't expect new users to file a bug.I have checked at least 3 submenus and I still cannot catch the logic.Can someone tell me what submenu should be picked for glusterfs-gnfs ?Best Regards,Strahil NikolovOn Feb 4, 2019 02:15,

[ovirt-users] Re: rebooting an ovirt cluster

2019-02-03 Thread feral
So why is this the default behavior of the ovirt Node distro? On Sun, Feb 3, 2019 at 5:16 PM Strahil wrote: > > 2. Reboot all nodes. I was testing for power outage response. All nodes > come up, but glusterd is not running (seems to have failed for some > reason). I can manually restart

[ovirt-users] Re: rebooting an ovirt cluster

2019-02-03 Thread Strahil
2. Reboot all nodes. I was testing for power outage response. All nodes come up, but glusterd is not running (seems to have failed for some reason). I can manually restart glusterd on all nodes and it comes up and starts communicating normally. However, the engine does not come online. So I figure

[ovirt-users] Re: Ovirt 4.3 RC missing glusterfs-gnfs

2019-02-03 Thread Greg Sheremeta
Please open a bug. https://bugzilla.redhat.com/enter_bug.cgi?classification=oVirt Best wishes, Greg On Sun, Feb 3, 2019 at 6:35 PM Strahil wrote: > Hi guys, > > I think you know that, but 'glusterfs-gnfs' package has no package for > gluster v5 and blocks the upgrade. > I have noticed that

[ovirt-users] Ovirt 4.3 RC missing glusterfs-gnfs

2019-02-03 Thread Strahil
Hi guys,I think you know that, but 'glusterfs-gnfs' package has no package for gluster v5 and blocks the upgrade.I have noticed that 'glusterfs-gnfs' depends on vdsm-gluster , so the whole thing is causing a mess.Best Regards,Strahil Nikolov___ Users

[ovirt-users] Wrong CPU performance report

2019-02-03 Thread Hetz Ben Hamo
Hi, I'm running oVirt 4.2.7.1. I installed Windows 10 pro as a guest, along with QXL and all the drivers, as well as QEMU guest agent. While Windows reports a CPU usage of something like 2-4% when idle, oVirt reports 24-27% CPU usage. Bug? should I report it? Thanks

[ovirt-users] Re: routing/firewalling problems (was: oVirt can't communicate with vSphere)

2019-02-03 Thread Yedidyah Bar David
On Sat, Feb 2, 2019 at 7:34 PM Benjamin Selinger wrote: > > No. As I said, ICMP is routed through correctly without any issue. The > routing is correct, and the machine at 1.13 is definitely forwarding requests > correctly. I've tested from another machine on my LAN, same setup except not >