[ovirt-users] Re: oVirt 4.3.5/6 HC: Reinstall fails from WEB UI

2019-10-20 Thread adrianquintero
Can anyone point out if this "https://access.redhat.com/documentation/en-us/red_hat_hyperconverged_infrastructure_for_virtualization/1.6/html-single/automating_rhhi_for_virtualization_deployment/index; works for a 3 node hyperconverged setup in ovirt? I have tried it and seems that every time I

[ovirt-users] Re: Fencing Agent using SuperMicro IPMI Fails

2019-10-20 Thread jeremy_tourville
>>>Congratulations LOL, yes That's just about right. I'd say I agree with you. The language used in the error output wasn't real clear to me either. I'll have to add something in the docs that say: ***WARNING/*** Fencing will not work on a single host. You must have at least 2

[ovirt-users] Re: Fencing Agent using SuperMicro IPMI Fails

2019-10-20 Thread Erick Perez - Quadrian Enterprises
Congratulations.. in my case I fail to see that message on the logs quite some time ago so I normally do two or more hosts and then do fencing. On Sun, Oct 20, 2019, 3:37 PM wrote: > Oh wait! Now I see what you mean: > Test failed: Failed to run fence status-check on host >

[ovirt-users] Re: Fencing Agent using SuperMicro IPMI Fails

2019-10-20 Thread Erick Perez - Quadrian Enterprises
I believe without the inclusion of a developer on this thread it makes sense not to work with a single host because if you're trying to test fencing (via the power management setup) then how the host will fence itself and validate it. This of course when testing with a single host. I believe the

[ovirt-users] Re: Fencing Agent using SuperMicro IPMI Fails

2019-10-20 Thread jeremy_tourville
Oh wait! Now I see what you mean: Test failed: Failed to run fence status-check on host 'vmh.cyber-range.lan'. No other host was available to serve as proxy for the operation. The 2nd host would be the proxy... Well bummer. ___ Users mailing list --

[ovirt-users] Re: Fencing Agent using SuperMicro IPMI Fails

2019-10-20 Thread jeremy_tourville
No just a single host. I didn't see any documentation that said you need two or more hosts. You could be right. I did some further testing by installing ipmitool on my laptop. [root@lt ~]# ipmitool -v -I lanplus -H 172.30.50.2 -U ADMIN session info all Password: session handle

[ovirt-users] Re: Fencing Agent using SuperMicro IPMI Fails

2019-10-20 Thread Erick Perez - Quadrian Enterprises
You need to have two hosts up and running and members of same ovirt setup. It seems when you set up fencing, one host perform the test on the other one. in my Case I never been able to perform fencing setup properly unless I have a minimum of two nodes working. I use Tyan servers. Same

[ovirt-users] Re: Fencing Agent using SuperMicro IPMI Fails

2019-10-20 Thread jeremy_tourville
I did totally remove that value. It still fails. ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement: https://www.ovirt.org/site/privacy-policy/ oVirt Code of Conduct:

[ovirt-users] Re: Fencing Agent using SuperMicro IPMI Fails

2019-10-20 Thread jeremy_tourville
I tried lanplus=0 and totally removing it. The result is the same, test failed. ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement: https://www.ovirt.org/site/privacy-policy/ oVirt Code of

[ovirt-users] Re: Fencing Agent using SuperMicro IPMI Fails

2019-10-20 Thread Strahil
Try switching off the lanplus (maybe remove it at all). Best Regards, Strahil NikolovOn Oct 20, 2019 20:14, jeremy_tourvi...@hotmail.com wrote: > > I am trying to setup my power management fencing agent on the host.  > > Address: I put in the IP address of the web page for IPMI.  (Which does

[ovirt-users] Fencing Agent using SuperMicro IPMI Fails

2019-10-20 Thread jeremy_tourville
I am trying to setup my power management fencing agent on the host. Address: I put in the IP address of the web page for IPMI. (Which does work via my web browser without issue) Username: ADMIN PW: my_password Type: ipmilan Options: lanplus=1 I click on the test button and it fails. Board

[ovirt-users] Ovirt Node 4.3.6 Logical Network Issue - Network Down

2019-10-20 Thread jeremy_tourville
I have built a new host and my setup is a single hyperconverged node.. I followed the directions to create a new logical network. I see that the engine has marked the network as being down. (Hosts>Network Interfaces Tab>Setup Host Networks) Here is my network config on the host- [root@vmh