[ovirt-users] Re: oVirt 4.4 install fails

2020-06-02 Thread Dominik Holler
On Thu, May 28, 2020 at 10:02 PM Me wrote: > Hi All > > Not sure where to start, but here goes. > > I'm not totally new to oVirt, I used RHEV V3.x in production for several > years, it was a breeze to setup. > > Installing 4.4 on to a host with local SSD and FC for storage. > > Issue 1, having

[ovirt-users] Re: Ovirt 4.4 HC gluster issues on new CentOS 8 node (cluster still in 4.3 compatibility level)

2020-06-02 Thread Strahil Nikolov via Users
Maybe you miss a rpm. Do you have vdsm-gluster package installed ? Best Regards, Strahil Nikolov На 2 юни 2020 г. 19:18:43 GMT+03:00, jillian.mor...@primordial.ca написа: >I've successfully migrated to a new 4.4 engine, now managing the older >4.3 (CentOS 7) nodes. So far so good there. >

[ovirt-users] Ovirt 4.4 HC gluster issues on new CentOS 8 node (cluster still in 4.3 compatibility level)

2020-06-02 Thread jillian . morgan
I've successfully migrated to a new 4.4 engine, now managing the older 4.3 (CentOS 7) nodes. So far so good there. I installed a new CentOS 8 node w/ 4.4, joined it to the Gluster peer group, and it can see all of the volumes, but the node won't go into Online state in the engine because of

[ovirt-users] VM Networking

2020-06-02 Thread Anton Louw via Users
Hi Everybody, I had a strange incident today.. One of my nodes restarted (Still busy investigating why), but my VMs powered own and moved to different nodes, the only issue is, it seemed to have changed the vlan ID on the NICs? Has anybody seen this before? I am just trying to establish if

[ovirt-users] Re: Problem with oVirt 4.4

2020-06-02 Thread Marco Fais
Hi, I guess you are hitting the same bug I have reported here: https://lists.ovirt.org/archives/list/users@ovirt.org/message/AMVU2RS5RHY4OPUFRDEU4F3OEWKDUZXB/ In fact I am hitting it when testing some infrastructure backup solutions (not only yours) for our oVirt environments... I have no

[ovirt-users] Re: Problems creating bricks for new Gluster storage 4.4

2020-06-02 Thread Strahil Nikolov via Users
I think that feature didn't work for me on 4.2.7 , so I doubt it ever worked. It's worth opening a bugzilla. Best Regards, Strahil Nikolov На 2 юни 2020 г. 2:29:50 GMT+03:00, Jaret Garcia via Users написа: > >Hi guys I'm trying to deploy a new ovirt environmet based in version >4.4

[ovirt-users] Re: PKIX path error

2020-06-02 Thread Martin Perina
Hi, could you please restart ovirt-engine service and share server.log and engine.log from /var/log/ovirt-engine ? Thanks, Martin On Fri, May 29, 2020 at 4:36 PM Stack Korora wrote: > On 2020-05-29 08:08, Martin Perina wrote: > > Hi Stack, > > if I understand correctly your custom SSL