[ovirt-users] Re: Migration not working

2020-08-15 Thread Strahil Nikolov via Users
What is the output of 'hosted-engine --vm-status' on all nodes that are supposed to host the HostedEngine ? Usually issues there can be debugged , when you check the ovirt-ha-broker and ovirt-ha-agent logs (in /var/log on the affected Host). Best Regards, Strahil Nikolov На 15 август 2020

[ovirt-users] Re: Help needed - Not able to find Windows Guest agent in 4.4.1.10-1.el8 Hosted Engine

2020-08-15 Thread Alex K
On Fri, Aug 14, 2020, 06:12 dhanaraj.ramesh--- via Users wrote: > Hi Team, > > unable to locate Windows guest agant iso in 4.4.1.10-1.el8 Hosted Engine > version. please share us where can i get the iso? > Usually I grab them from here: https://resources.ovirt.org/pub/ I was not able to find a

[ovirt-users] Re: Migration not working

2020-08-15 Thread Alex K
On Fri, Aug 14, 2020, 16:16 Juan Pablo Lorier wrote: > Hi, > > I'm having issues with migration to some hosts. I have a 4 node cluster > and I tried updating to see if it fixes but it's still failing. The reason > is nos clear in the engine log. > > > 2020-08-14 09:45:32,322-03 INFO >

[ovirt-users] Re: Re-creating ISO Storage Domain after Manager Rebuild

2020-08-15 Thread Alex K
On Fri, Aug 14, 2020, 16:50 Bob Franzke via Users wrote: > OK thanks for the reply. As you can perhaps tell I am a complete noob with > Ovirt. The fact its working now at all is a complete miracle. > > >>> I see 2 approaches on fixing the broken storage domain: > >>> - log to engine, switch to