[ovirt-users] Re: Mellanox OFED with oVirt

2020-09-01 Thread Strahil Nikolov via Users
Have you tried enabling the gluster repos from the CentOS Storage SIG ? I think it was something like : yum install centos-release-gluster7 Best Regards, Strahil Nikolov В сряда, 2 септември 2020 г., 06:05:03 Гринуич+3, Vinícius Ferrão via Users написа: Hello, Anyone had success

[ovirt-users] Mellanox OFED with oVirt

2020-09-01 Thread Vinícius Ferrão via Users
Hello, Anyone had success using Mellanox OFED with oVirt? Already learned some things: 1. I can’t use oVirt Node. 2. Mellanox OFED cannot be installed with mlnx-ofed-all since it breaks dnf. We need to rely on the upstream RDMA implementation. 3. The way to go is running: dnf install

[ovirt-users] Re: How to Backup a VM

2020-09-01 Thread Nir Soffer
On Sun, Aug 30, 2020 at 7:13 PM wrote: > > Struggling with bugs and issues on OVA export/import (my clear favorite > otherwise, especially when moving VMs between different types of > hypervisors), I've tried pretty much everything else, too. > > Export domains are deprecated and require quite

[ovirt-users] Re: HP blade G7, with be2net.

2020-09-01 Thread Strahil Nikolov via Users
Have you checked elrepo ? Best Regards, Strahil Nikolov В вторник, 1 септември 2020 г., 08:27:10 Гринуич+3, Remulo написа: Hello I have some blades with 10GE interface that have / need the Emulex be2net driver, however it is no longer available on Redhat8 / Centos8. Is there any

[ovirt-users] Re: How can Gluster be a HCI default, when it's hardly ever working?

2020-09-01 Thread Strahil Nikolov via Users
Are you reusing a gluster volume or you have created a fresh one ? Best Regards, Strahil Nikolov В вторник, 1 септември 2020 г., 02:58:19 Гринуич+3, tho...@hoberg.net написа: I've just tried to verify what you said here. As a base line I started with the 1nHCI Gluster setup. From

[ovirt-users] VM HostedEngine is down with error

2020-09-01 Thread souvaliotimaria
Hello everyone, I have a replica 2 + arbiter installation and this morning the Hosted Engine gave the following error on the UI and resumed on a different node (node3) than the one it was originally running(node1). (The original node has more memory than the one it ended up, but it had a

[ovirt-users] Re: Problem installing Windows VM on 4.4.1

2020-09-01 Thread Facundo Garat
Arik, I'm finishing validating the problem. the ISO image I was using it's the probblem. This ISOs didn't work: SW_DVD9_Windows_Svr_Std_and_DataCtr_2012_R2_64Bit_Spanish_-4_MLF_X19-82897.ISO SW_DVD9_Win_Server_STD_CORE_2019_1809.5_64Bit_Spanish_DC_STD_MLF_X22-34336.ISO but with this ones I was

[ovirt-users] Re: How can you avoid breaking 4.3.11 legacy VMs imported in 4.4.1 during a migration?

2020-09-01 Thread Michal Skrivanek
> On 31 Aug 2020, at 21:20, Arik Hadas wrote: > > > > On Mon, Aug 31, 2020 at 8:41 PM > wrote: > Testing the 4.3 to 4.4 migration... what I describe here is facts is mostly > observations and conjecture, could be wrong, just makes writing easier... > > While 4.3

[ovirt-users] Re: HP blade G7, with be2net.

2020-09-01 Thread Dominik Holler
On Tue, Sep 1, 2020 at 7:27 AM Remulo wrote: > Hello > > I have some blades with 10GE interface that have / need the Emulex be2net > driver, however it is no longer available on Redhat8 / Centos8. > Why do you think the be2net is not available on CentOS8? "modprobe be2net" is succeeding for

[ovirt-users] Re: Problem installing Windows VM on 4.4.1

2020-09-01 Thread Arik Hadas
Facundo, can you please provide the output of virsh -r dumpxml on the host that the VM runs on when you start it with an IDE disk and Windows installer doesn't detect it? On Tue, Sep 1, 2020 at 9:29 AM Sandro Bonazzola wrote: > +Arik Hadas can you help debugging this? > > Il giorno gio 27 ago

[ovirt-users] Re: How can you avoid breaking 4.3.11 legacy VMs imported in 4.4.1 during a migration?

2020-09-01 Thread Arik Hadas
On Tue, Sep 1, 2020 at 1:22 AM wrote: > Thanks for the suggestion, I tried that, but I didn't get very far on a > single node HCI cluster... > And I'm afraid it won't be much better on HCI in general, which is really > the use case I am most interested in. > Yes, that requires at least one more

[ovirt-users] Re: Upgrade Doc typo.

2020-09-01 Thread Sandro Bonazzola
Il giorno mar 1 set 2020 alle ore 08:31 Sandro Bonazzola < sbona...@redhat.com> ha scritto: > Thanks, can you please open an issue on > https://github.com/oVirt/ovirt-site/issues if not already done? > Or you can push a fix yourself if you have time :-) > > Il giorno lun 24 ago 2020 alle ore

[ovirt-users] Re: Upgrade Doc typo.

2020-09-01 Thread Sandro Bonazzola
Thanks, can you please open an issue on https://github.com/oVirt/ovirt-site/issues if not already done? Il giorno lun 24 ago 2020 alle ore 21:25 carl langlois < crl.langl...@gmail.com> ha scritto: > Hi, > > Not sure if this is relevant but in the ovirt doc in the 4.2 to 4.3 > upgrade the repo

[ovirt-users] Re: Problem installing Windows VM on 4.4.1

2020-09-01 Thread Sandro Bonazzola
+Arik Hadas can you help debugging this? Il giorno gio 27 ago 2020 alle ore 14:21 ha scritto: > Hi, > I'm having problem after I upgraded to 4.4.1 with Windows machines. > > The installation sees no disk. Even IDE disk doesn't get detected and > installation won't move forward no matter what