[ovirt-users] Re: Bad volume specification

2020-09-18 Thread Facundo Garat
Vojtech, thanks for this info I will try that. On Fri, 18 Sep 2020 at 6:31 AM Vojtech Juranek wrote: > On čtvrtek 17. září 2020 16:07:16 CEST Facundo Garat wrote: > > > I don't think so, We have bigger LUNs assigned so if that were the case > we > > > would have

[ovirt-users] Re: Bad volume specification

2020-09-17 Thread Facundo Garat
EST Facundo Garat wrote: > > Hi Vojtech, > > find the log attached. > > thanks. It fails as one of the image volumes > (6058a880-9ee6-4c57-9db0-5946c6dab676) is now available/present on the > storage. You can check manually if there's such LV, but it's not very > likely. &

[ovirt-users] Re: Bad volume specification

2020-09-16 Thread Facundo Garat
>> >> Best Regards, >> Strahil Nikolov >> >> >> >> >> >> >> В сряда, 16 септември 2020 г., 02:19:26 Гринуич+3, Facundo Garat < >> fga...@gmail.com> написа: >> >> >> >> >> >> >> Hi all, >>

[ovirt-users] Bad volume specification

2020-09-15 Thread Facundo Garat
Hi all, I'm having some issues with one VM. The VM won't start and it's showing problems with the virtual disks so I started the VM without any disks and trying to hot adding the disk and that's fail too. The servers are connected thru FC, all the other VMs are working fine. Any ideas?.

[ovirt-users] Re: Problem installing Windows VM on 4.4.1

2020-09-01 Thread Facundo Garat
Arik, I'm finishing validating the problem. the ISO image I was using it's the probblem. This ISOs didn't work: SW_DVD9_Windows_Svr_Std_and_DataCtr_2012_R2_64Bit_Spanish_-4_MLF_X19-82897.ISO SW_DVD9_Win_Server_STD_CORE_2019_1809.5_64Bit_Spanish_DC_STD_MLF_X22-34336.ISO but with this ones I was

[ovirt-users] Re: Impossible to install Windows VMs on 4.4.1

2020-08-27 Thread Facundo Garat
I installed the ones from the repo and even downloaded the latest ones from Fedora repos. On Thu, Aug 27, 2020 at 4:20 PM Michael Jones wrote: > I know 4.4.1 had a new windows driver iso... so you need to make sure > you're using that newer one. > > On 27/08/2020 20:18, Michael Jones wrote: > >

[ovirt-users] Re: Impossible to install Windows VMs on 4.4.1

2020-08-27 Thread Facundo Garat
Hi Michael, try that but doesn't work. Not even on IDE disks. The installer keep requesting drivers and no disk shows up. Regards, Facundo On Thu, Aug 27, 2020 at 4:18 PM Michael Jones wrote: > just need to load the extra drivers, > > in virt viewer; > > 1. boot windows installer > 2. proceed