[ovirt-users] Re: Question on "Memory" column/field in Virtual Machines list/table in ovirt GUI

2020-09-23 Thread KISHOR K
Hello, Sorry, yes i meant a bug in ovirt with SLES, not in SLES :). Now, I understand all the details. Thanks a lot ! I will then open a bug as suggested, never did it before but hope it will be easy :) /Kishore ___ Users mailing list --

[ovirt-users] Re: Question on "Memory" column/field in Virtual Machines list/table in ovirt GUI

2020-09-22 Thread KISHOR K
Ok, May I know why you think it's only a bug in SLES?. As I said before, ovirt is behaving the same way even for CentOS7 VMs. I am attaching the details again here below. One of running CentOS VM memory details are as below. [centos@centos-vm1 ~]$ free -m total

[ovirt-users] Re: Question on "Memory" column/field in Virtual Machines list/table in ovirt GUI

2020-09-21 Thread KISHOR K
Hi, I think I already checked that. What I meant (since beginning) was that ovirt is reporting memory usage in GUI same way regardless of CentOS or SLES in our case. My main question is why ovirt is reporting memory usage percentage based on "free" memory but not actually based on "available

[ovirt-users] Re: Question on "Memory" column/field in Virtual Machines list/table in ovirt GUI

2020-09-17 Thread KISHOR K
Hi, Most of our VMs are SLES SP15 and also few are CentOS 7. But the problem looks to be same for any type of VM. Today, I tried to clear the "buff/cache" memory manually for one of the VM using "sync; echo 3 > /proc/sys/vm/drop_caches" linux command and then I noticed in ovirt GUI that VM's

[ovirt-users] Question on "Memory" column/field in Virtual Machines list/table in ovirt GUI

2020-09-16 Thread KISHOR K
Hi, Memory field/column for few of VMs in our ovirt (Compute -> Virtual Machines -> Memory column) shows more than 90%. But, when I checked (from free and also other commands) the actual "used" memory by those VMs, it is less than 60%. What I see (from free -h) is that ovirt seems to be

[ovirt-users] Re: Failed to create a new VM in ovirt due to "The host did not satisfy internal filter Memory" error

2020-09-10 Thread KISHOR K
Hi, Yes, I checked that link already to make sure we have correct version. Our Ovirt version is 4.3.10.4-1.el7. /Kishore ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement:

[ovirt-users] Re: Failed to create a new VM in ovirt due to "The host did not satisfy internal filter Memory" error

2020-09-10 Thread KISHOR K
Hello, Thanks for the explanation. Appreciated. I will check that. /Kishore ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement: https://www.ovirt.org/privacy-policy.html oVirt Code of

[ovirt-users] Re: Failed to create a new VM in ovirt due to "The host did not satisfy internal filter Memory" error

2020-09-09 Thread KISHOR K
Could anyone help to answer this. Thanks ! ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement: https://www.ovirt.org/privacy-policy.html oVirt Code of Conduct:

[ovirt-users] Re: Failed to create a new VM in ovirt due to "The host did not satisfy internal filter Memory" error

2020-09-08 Thread KISHOR K
Hello, No, we have not made any such change. Where is that done in ovirt ? /Kishore ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement: https://www.ovirt.org/privacy-policy.html oVirt Code

[ovirt-users] Failed to create a new VM in ovirt due to "The host did not satisfy internal filter Memory" error

2020-09-07 Thread KISHOR K
Hi All, I'm new to Ovirt and not having a perfect experience with Ovirt yet. I ran into a strange issue today when I tried to create a new VM with 32GB in ovirt. VM creation basically due to an error, pasted below. Cannot run VM. There is no host that satisfies current scheduling constraints.