Re: [ovirt-users] [Gluster-users] Gluster 3.7.8 from ovirt-3.6-glusterfs-epel breaks vdsm ?

2016-02-18 Thread Kaushal M
On Thu, Feb 18, 2016 at 6:39 PM, Matteo wrote: > Seems that the "info" command is broken. > > the status command for example seems to work ok. > > Matteo > > - Il 17-feb-16, alle 14:15, Sahina Bose sab...@redhat.com ha scritto: > >> [+gluster-users] >> >> Any known

Re: [ovirt-users] [Gluster-users] Centos 7.1 failed to start glusterd after upgrading to ovirt 3.6

2015-11-09 Thread Kaushal M
On Mon, Nov 9, 2015 at 9:06 PM, Stefano Danzi wrote: > Here output from systemd-analyze critical-chain and systemd-analyze blame. > I think that now glusterd start too early (before networking) You are nearly right. GlusterD did start too early. GlusterD is configured to start

Re: [ovirt-users] [Gluster-users] VM failed to start | Bad volume specification

2015-03-25 Thread Kaushal M
Awesome Punit! I'm happy to have been a part of the debugging process. ~kaushal On Wed, Mar 25, 2015 at 3:09 PM, Punit Dambiwal hypu...@gmail.com wrote: Hi All, With the help of gluster community and ovirt-china community...my issue got resolved... The main root cause was the following :-

Re: [ovirt-users] Using gluster on other hosts?

2015-01-12 Thread Kaushal M
is an upcoming feature, and Sahina can give you more details on when to expect it to be available. Thanks, Kaushal - Original Message - From: Sahina Bose sab...@redhat.com To: Will K yetanotherw...@yahoo.com, users@ovirt.org, Kaushal M kaus...@redhat.com Sent: Friday, 9 January, 2015 11

Re: [ovirt-users] Using gluster on other hosts?

2015-01-12 Thread Kaushal M
To: Kaushal M kaus...@redhat.com Cc: Will K yetanotherw...@yahoo.com, users@ovirt.org Sent: Friday, 9 January, 2015 1:47:17 PM Subject: Re: [ovirt-users] Using gluster on other hosts? On 01/09/2015 01:13 PM, Kaushal M wrote: Hey Will, It seems to me you are trying manage GlusterFS from oVirt

Re: [ovirt-users] [Gluster-users] Gluster command [UNKNOWN] failed on server...

2014-12-05 Thread Kaushal M
ExecStart=/usr/sbin/glusterd -p /var/run/glusterd.pid KillMode=process [Install] WantedBy=multi-user.target Thanks, Punit On Wed, Dec 3, 2014 at 8:56 PM, Kaushal M kshlms...@gmail.com wrote: I just remembered this. There was another user having a similar issue

Re: [ovirt-users] [Gluster-users] Gluster command [UNKNOWN] failed on server...

2014-12-03 Thread Kaushal M
. Or it might have been he was using dhcp.service and it got solved after switching to NetworkManager. This could be one more thing you could look at. I'll try to find the mail thread to see if it was the same problem as you. ~kaushal On Wed, Dec 3, 2014 at 6:22 PM, Kaushal M kshlms...@gmail.com

Re: [ovirt-users] [Gluster-users] Gluster command [UNKNOWN] failed on server...

2014-12-02 Thread Kaushal M
://ur1.ca/iyhs5 and http://ur1.ca/iyhue Thanks, punit On Tue, Dec 2, 2014 at 12:00 PM, Kaushal M kshlms...@gmail.com wrote: Hey Punit, Could you start Glusterd in debug mode and provide the logs here? To start it in debug mode, append '-LDEBUG' to the ExecStart line in the service file

Re: [ovirt-users] [Gluster-users] Gluster command [UNKNOWN] failed on server...

2014-12-02 Thread Kaushal M
, 2014 8:07 AM, Punit Dambiwal hypu...@gmail.com wrote: Hi Kaushal, Please find the logs here :- http://ur1.ca/iyoe5 and http://ur1.ca/iyoed On Tue, Dec 2, 2014 at 10:43 PM, Kaushal M kshlms...@gmail.com wrote: Hey Punit, In the logs you've provided, GlusterD appears to be running correctly

Re: [ovirt-users] [Gluster-users] Gluster command [UNKNOWN] failed on server...

2014-12-01 Thread Kaushal M
] E [graph.c:525:glusterfs_graph_activate] 0-graph: init failed [2014-11-24 09:22:22.840754] W [glusterfsd.c:1194:cleanup_and_exit] (-- 0-: received signum (0), shutting down Thanks, Punit On Wed, Nov 26, 2014 at 7:14 PM, Kaushal M kshlms...@gmail.com wrote: Based on the logs I can guess