Re: [ovirt-users] [Gluster-users] Gluster services won't start any more

2015-03-13 Thread RASTELLI Alessandro
] Sent: venerdì 13 marzo 2015 07:49 To: RASTELLI Alessandro Cc: users@ovirt.org; gluster-users; BREGA Martino; Sahina Bose Subject: Re: [Gluster-users] [ovirt-users] Gluster services won't start any more [glusterd-store.c:2063:glusterd_restore_op_version] 0-management: Detected new install

[ovirt-users] CTDB error

2015-03-13 Thread RASTELLI Alessandro
Hi, I get this error on node #3 while trying to add it to CTDB cluster. 2015/03/13 17:30:41.706522 [ 4280]: ctdb error: Failed to load nlist '/etc/ctdb/nodes' 2015/03/13 17:30:41.706589 [ 4280]: ctdb_set_nlist failed - Failed to load nlist '/etc/ctdb/nodes' config files are the same as the

[ovirt-users] Gluster services won't start any more

2015-03-12 Thread RASTELLI Alessandro
Hi, tonight - without any apparent reason - the /var/log/gluster directory filled up disk space of one node. I shut down services, cleaned logs, rebooted but services won't start any more. glusterd log says: [2015-03-12 09:08:14.919478] I [MSGID: 100030] [glusterfsd.c:2018:main]

[ovirt-users] Network error

2015-03-05 Thread RASTELLI Alessandro
Hi, I get this error when I try to add the second network to a host (management network is OK) VDSGenericException: VDSErrorException: Failed to SetupNetworksVDS, error = Resource unavailable, code = 40 see log below: I'm running ovirt-hosted-engine 3.5.1.1-1.el6

Re: [ovirt-users] Can't send emails

2015-02-18 Thread RASTELLI Alessandro
it works, thanks A. From: Tim Macy [mailto:mac...@gmail.com] Sent: martedì 17 febbraio 2015 18:10 To: RASTELLI Alessandro Cc: users Subject: Re: [ovirt-users] Can't send emails Confirm that the ovirt-engine-notifier service is running. By default it is set disabled/off. ovirt-engine-notifier

Re: [ovirt-users] Can't send emails

2015-02-18 Thread RASTELLI Alessandro
2015 18:10 To: RASTELLI Alessandro Cc: users Subject: Re: [ovirt-users] Can't send emails Confirm that the ovirt-engine-notifier service is running. By default it is set disabled/off. ovirt-engine-notifier 0:off1:off2:off3:off4:off5:off 6:off On Tue, Feb 17, 2015 at 11:50

[ovirt-users] Can't send emails

2015-02-17 Thread RASTELLI Alessandro
Hi, I can't send event-related emails from oVirt. I configured /usr/share/ovirt-engine/services/ovirt-engine-notifier/ovirt-engine-notifier.conf as follows and restarted ovirt-engine: #--# # Event Filter # #--# # Filter logic. # # First match algorithm for

[ovirt-users] Creating dispersed volume

2015-02-03 Thread RASTELLI Alessandro
Hi, is it possible to create dispersed-distributed volumes using oVirt? Our gluster nodes are v3.6.2 Thanks Alessandro Rastelli ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] SSH error while adding host

2015-02-02 Thread RASTELLI Alessandro
nodes where gluster in already installed running. Thank you -Original Message- From: RASTELLI Alessandro Sent: lunedì 2 febbraio 2015 09:47 To: 'Paul Heinlein' Cc: users@ovirt.org Subject: RE: [ovirt-users] SSH error while adding host Today I have this error: Failed to execute stage

Re: [ovirt-users] SSH error while adding host

2015-02-02 Thread RASTELLI Alessandro
: Paul Heinlein [mailto:heinl...@madboa.com] Sent: venerdì 30 gennaio 2015 18:42 To: RASTELLI Alessandro Cc: users@ovirt.org Subject: Re: [ovirt-users] SSH error while adding host On Fri, 30 Jan 2015, RASTELLI Alessandro wrote: Iʼm trying to use oVirt 3.5 for glusterFS management. I installed

Re: [ovirt-users] SSH error while adding host

2015-02-02 Thread RASTELLI Alessandro
(JobRunShell.java:213) [quartz.jar:] at org.quartz.simpl.SimpleThreadPool$WorkerThread.run(SimpleThreadPool.java:557) [quartz.jar:] PS. I'm trying to import nodes where gluster in already installed running. Thank you -Original Message- From: RASTELLI Alessandro Sent: lunedì 2 febbraio

[ovirt-users] SSH error while adding host

2015-01-30 Thread RASTELLI Alessandro
Hi, I'm trying to use oVirt 3.5 for glusterFS management. I installed the package on a Centos6.5 VM following the procedure, and everything went fine. When I add any host to the Cluster, I get the message: Host gluster01-mi installation failed. Command returned failure code 1 during SSH session

Re: [ovirt-users] SSH error while adding host

2015-01-30 Thread RASTELLI Alessandro
# yum install http://plain.resources.ovirt.org/pub/yum-repo/ovirt-release35.rpm # yum -y install ovirt-engine # engine-setup and configured for Gluster only. Thank you A. From: Gianluca Cecchi [mailto:gianluca.cec...@gmail.com] Sent: venerdì 30 gennaio 2015 11:58 To: RASTELLI Alessandro Cc