[ovirt-users] Re: VM has paused due to no storage space error

2019-05-14 Thread Sandvik Agustin
ngein? Thanks Again, Sandvik On Sun, Oct 2, 2016 at 6:55 PM, Nir Soffer wrote: > On Sun, Oct 2, 2016 at 12:06 PM, Sandvik Agustin > wrote: > > Hi users, > > > > I have this problem that sometimes 1 to 3 VM just automatically paused > with > > user interaction and

[ovirt-users] VM has paused due to no storage space error

2019-05-14 Thread Sandvik Agustin
Hi users, I have this problem that sometimes 1 to 3 VM just automatically paused with user interaction and getting this error "VM has paused due to no storage space error". any inputs from you guys are very appreciated. TIA Sandvik -- IMPORTANT! This message has been scanned for viruses and

[ovirt-users] ovirt-engine, ovirt-engine base O.S, hypervisor base O.S update(s)

2016-10-26 Thread Sandvik Agustin
hi user, I'm planning to update my virutalization and to fix some system incompatibility. we've been using this kind of setup since 2014 and as of now we're not having some problem. the system incompatibility that I mention is that, at first my ovirt-engine base os is CentOS 6.7 and my

Re: [ovirt-users] VM has paused due to no storage space error

2016-10-02 Thread Sandvik Agustin
ngein? Thanks Again, Sandvik On Sun, Oct 2, 2016 at 6:55 PM, Nir Soffer <nsof...@redhat.com> wrote: > On Sun, Oct 2, 2016 at 12:06 PM, Sandvik Agustin > <agustinsand...@gmail.com> wrote: > > Hi users, > > > > I have this problem that sometimes 1 to 3 VM

[ovirt-users] VM has paused due to no storage space error

2016-10-02 Thread Sandvik Agustin
Hi users, I have this problem that sometimes 1 to 3 VM just automatically paused with user interaction and getting this error "VM has paused due to no storage space error". any inputs from you guys are very appreciated. TIA Sandvik ___ Users mailing

Re: [ovirt-users] Ovirt-Engine HA

2016-08-19 Thread Sandvik Agustin
> use a CNAME). Restore the backup in a fail over and run engine-setup. I > think you get the idea. > > Personally I use hosted engine in all but my main production cluster. That > one will use it once I've upgraded those hosts to RHEL 7. > > Hope that helps. > > Scott &g

[ovirt-users] Ovirt-Engine HA

2016-08-19 Thread Sandvik Agustin
Hi Ovirt Users, Do you have any documentation, tutorial, howto or workaround to perform or to have an ovirt-engine HA? Iv'e tried to google about this but I can't find any. let's say I want to have two engine, engine1 is currently managing two hypervisor, then engin2 is my reserved engine, so I

Re: [ovirt-users] Two ovirt-engine manage one hypervisor

2016-06-16 Thread Sandvik Agustin
, 2016 at 9:29 AM, Yedidyah Bar David <d...@redhat.com> > wrote: > >> On Thu, Jun 16, 2016 at 9:10 AM, Yaniv Kaul <yk...@redhat.com> wrote: >> > >> > >> > On Thu, Jun 16, 2016 at 8:53 AM, Yedidyah Bar David <d...@redhat.com> >> wro

Re: [ovirt-users] Two ovirt-engine manage one hypervisor

2016-06-16 Thread Sandvik Agustin
at 8:53 AM, Yedidyah Bar David <d...@redhat.com> > wrote: > >> > >> On Thu, Jun 16, 2016 at 5:33 AM, Sandvik Agustin > >> <agustinsand...@gmail.com> wrote: > >> > Hi users, > >> > > >> > Good day, is it possible to configure

[ovirt-users] Two ovirt-engine manage one hypervisor

2016-06-15 Thread Sandvik Agustin
Hi users, Good day, is it possible to configure two ovirt-engine to manage one hypervisor? My purpose for this is what if the first ovirt-engine fails, I still have the 2nd ovirt-engine to manage hypervisor. is this possible? or any suggestion similar to my purpose? TIA Sandvik

Re: [ovirt-users] Downgrade ovirt-engine 3.6 to 3.5

2016-05-24 Thread Sandvik Agustin
Tue, May 24, 2016 at 7:01 AM, Sandvik Agustin > <agustinsand...@gmail.com> wrote: > > Hi users, > > > > Is it possible to downgrade ovirt-engine 3.6 to 3.5 if I remove > > thishttp://resources.ovirt.org/pub/yum-repo/ovirt-release36.rpm then > install > >

[ovirt-users] Downgrade ovirt-engine 3.6 to 3.5

2016-05-23 Thread Sandvik Agustin
Hi users, Is it possible to downgrade ovirt-engine 3.6 to 3.5 if I remove this http://resources.ovirt.org/pub/yum-repo/ovirt-release36.rpm then install this http://resources.ovirt.org/pub/yum-repo/ovirt-release35.rpm and run this

Re: [ovirt-users] Unable to add hosts in ovirt-engine 3.6

2016-04-23 Thread Sandvik Agustin
:24 PM, Oved Ourfali <oourf...@redhat.com> wrote: > You should be able to add new hosts to 3.5 cluster assuming proper 3.5 > repos are used on these hosts. > > Can you attach complete logs? > (engine ones and host deploy). > > Regards, > Oved > On Apr 22, 2016 8:45 A

Re: [ovirt-users] Unable to add hosts in ovirt-engine 3.6

2016-04-21 Thread Sandvik Agustin
does that mean that i have to downgrade my ovirt-engine from 3.6 to 3.5? Or is there anyway to install host which running CentOS 6.7 O.S on ovirt-engine 3.6? TIA Sandvik On Thu, Apr 21, 2016 at 2:04 PM, Yedidyah Bar David <d...@redhat.com> wrote: > On Thu, Apr 21, 2016 at 4:57 AM

Re: [ovirt-users] Unable to add hosts in ovirt-engine 3.6

2016-04-20 Thread Sandvik Agustin
dialog.__logString:219 DIALOG:RECEIVElog hope this logs can help us. TIA On Wed, Apr 20, 2016 at 2:06 PM, Yedidyah Bar David <d...@redhat.com> wrote: > On Wed, Apr 20, 2016 at 4:10 AM, Sandvik Agustin > <agustinsand...@gmail.com> wrote: > > Hi Users, > >

[ovirt-users] Unable to add hosts in ovirt-engine 3.6

2016-04-19 Thread Sandvik Agustin
Hi Users, Good day, i'm having problem on adding hosts/hypervisor in ovirt-engine 3.6, a month ago i have successfully added 2 hypervisor when the engine is still version 3.5, then a week ago, i manage to update the engine from 3.5 to 3.6, yesterday i'm adding another 1 hypervisor and i tried

Re: [ovirt-users] Data(Master)

2015-12-13 Thread Sandvik Agustin
Hi, This is what inside my /etc/lvm/archive/ "ls /etc/lvm/archive/ 39757758-c149-41da-8479-74b4d21635a0_0-1936952678.vg 4a0a7b1a-a98c-4bc4-86eb-b215cfa8da24_0-147069828.vg 4a0a7b1a-a98c-4bc4-86eb-b215cfa8da24_1-849682777.vg 4a0a7b1a-a98c-4bc4-86eb-b215cfa8da24_2-1626145851.vg

[ovirt-users] Data(Master)

2015-12-01 Thread Sandvik Agustin
Hi users, I'm using oVirt 3.4 on rhel 6.5 and it's working perfectly, but when i'm setting up another Hypervisor and ovirt-engine I accidentally attach my working storage "Data(Master)" to my 2nd one, and my problem is i'm unable to re-attach it to my first one, is it possible to re-attach it

Re: [ovirt-users] Virtualbox Image to Ovirt

2015-03-25 Thread Sandvik Agustin
Hi Yaniv, Thanks for the reply, I'll try this one v2v tool, then i'll update you guys, If what happen. Thanks Again On Wed, Mar 25, 2015 at 4:06 PM, Yaniv Dary yd...@redhat.com wrote: You will need a v2v tool to convert the image. On 03/25/2015 04:57 AM, Sandvik Agustin wrote: Hi users

[ovirt-users] Virtualbox Image to Ovirt

2015-03-24 Thread Sandvik Agustin
Hi users, Good day, Is it possible to run a virtualbox image inside the hypervisor? I'm using Ovirt 3.5, or viceversa, ovirt image run inside virtualbox? Thanks in Advance ___ Users mailing list Users@ovirt.org

[ovirt-users] VM Guest Video size

2015-03-13 Thread Sandvik Agustin
Hi users, Good Day, I'm using Ovirt 3.5 on my Centos 6.6, I'm wondering if there's a way to increase the size of the vm guest video memory? TIA Sandvik ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

[ovirt-users] How can I add usernames in ovirt? i.e., is admin account

2015-01-05 Thread Sandvik Agustin
Hi guys, Good day, I just want to know if how can I add usernames in ovirt? i.e., is admin account is already exist and I want to create another account i.e., users or clients account. TIA ___ Users mailing list Users@ovirt.org

Re: [ovirt-users] How can I add usernames in ovirt? i.e., is admin account

2015-01-05 Thread Sandvik Agustin
, Alon [1] http://gerrit.ovirt.org/gitweb?p=ovirt-engine-extension-aaa-ldap.git;a=blob;f=README;hb=HEAD [2] http://www.ovirt.org/Features/AAA [3] http://jenkins.ovirt.org/job/ovirt-engine-extension-aaa-ldap_any_create-rpms_manual/6/ - Original Message - From: Sandvik

[ovirt-users] oVirt device-mapper: table: 253:3: multipath: error getting device

2014-11-26 Thread Sandvik Agustin
Hi users, I'm using CentOS 6.6 as a host, when I start Installing the host to my ovirt-engine webamin, I starting to have this error message in my host1. Nov 27 10:15:32 host1 kernel: device-mapper: table: 253:3: multipath: error getting device Nov 27 10:15:32 host1 kernel: device-mapper:

Re: [ovirt-users] 答复: Engine is still unreachable

2014-11-23 Thread Sandvik Agustin
Hi Chou, I use CentOS 6.5 apply all updates then it is now CentOS 6.6, Yes, the port for sshd is already open by default, I tried to connect ssh from hosted-engine to host vice versa and the connection is successful using root user and even with the standard user. Now I'm trying to install

[ovirt-users] Hosted-Engine

2014-11-20 Thread Sandvik Agustin
Hi users, I'm installing ovirt with hosted engine following this documentation http://community.redhat.com/blog/2014/03/up-and-running-with-ovirt-3-4/ I've successfully created the vm that will host the engine, but at the end of the installer, I have this kind of error message (1, 2, 3)[1]: [

Re: [ovirt-users] 答复: Engine is still unreachable

2014-11-20 Thread Sandvik Agustin
encountered this problem before and they can give you some advice:-) 2014-11-20 22:35 GMT+08:00 Sandvik Agustin agustinsand...@gmail.com: HI Chou, Thanks, I will try your solution now, and should I resend this email to users@ovirt.org? Thanks Sandvik On Thu, Nov 20, 2014 at 9:28 AM

Re: [ovirt-users] 答复: Engine is still unreachable

2014-11-20 Thread Sandvik Agustin
worked or not. maybe there are some other people who have encountered this problem before and they can give you some advice:-) 2014-11-20 22:35 GMT+08:00 Sandvik Agustin agustinsand...@gmail.com: HI Chou, Thanks, I will try your solution now, and should I resend this email to users

Re: [ovirt-users] 答复: Engine is still unreachable

2014-11-20 Thread Sandvik Agustin
/113258037797946990391/113258037797946990391/posts . On Fri, Nov 21, 2014 at 1:51 PM, Coffee Chou coffee@gmail.com wrote: Hi, Sandvik I have read the engine.log, it shows: Cannot find a valid baseurl for repo: base can you show me your repo? 2014-11-21 12:21 GMT+08:00 Sandvik Agustin

Re: [ovirt-users] 答复: Engine is still unreachable

2014-11-20 Thread Sandvik Agustin
at 2:53 PM, Coffee Chou coffee@gmail.com wrote: Hi, Sandvik you can run: cat /etc/yum.repo.d/ 2014-11-21 14:21 GMT+08:00 Sandvik Agustin agustinsand...@gmail.com: Hi, The repo that I have use if http://plain.resources.ovirt.org/pub/yum-repo/ovirt-release35.rpm from

[ovirt-users] Engine is still unreachable

2014-11-18 Thread Sandvik Agustin
Hi!, I have install ovirt 3.4 on centos 6.6 following this documentation http://community.redhat.com/blog/2014/03/up-and-running-with-ovirt-3-4/ I have already completed the installation of ovirt engine inside of the vm, when going back to hosted-engine --deploy terminal and choosing 1 the

[ovirt-users] oVirt Data Center

2014-11-17 Thread Sandvik Agustin
Hi! I have Installed ovirt 3.5 on CentOS 6.6 following this documentation http://www.ovirt.org/Quick_Start_Guide#Introduction, but I'm having a problem on utilization of the default data center. Why I can't utilize the default data center? Please help. Thanks in advance.