Re: [ovirt-users] hosted engine vm.conf missing

2015-12-01 Thread Thomas Scofield
:36 AM, "Simone Tiraboschi" <stira...@redhat.com> wrote: > > > On Tue, Dec 1, 2015 at 3:24 PM, Thomas Scofield <tscofi...@gmail.com> > wrote: > >> I did import the lun into the engine. I had the hosted engine running >> for a few days and I was

Re: [ovirt-users] hosted engine vm.conf missing

2015-12-01 Thread Thomas Scofield
errors This was a relatively recent fresh install, the setup log is attached. On Tue, Dec 1, 2015 at 5:54 AM, Simone Tiraboschi <stira...@redhat.com> wrote: > > > On Tue, Dec 1, 2015 at 12:55 AM, Thomas Scofield <tscofi...@gmail.com> > wrote: > >> That file is missing

Re: [ovirt-users] hosted engine vm.conf missing

2015-12-01 Thread Thomas Scofield
..@redhat.com> wrote: > > > On Tue, Dec 1, 2015 at 2:07 PM, Thomas Scofield <tscofi...@gmail.com> > wrote: > >> Are there different instructions for an iscsi domain? I was able to find >> the proper path at /rhev/data-center/mnt/blockSD/$sdUUID/images/$ >>

Re: [ovirt-users] hosted engine vm.conf missing

2015-11-30 Thread Thomas Scofield
On Fri, Nov 27, 2015 at 9:48 PM, Thomas Scofield <tscofi...@gmail.com> > wrote: > >> I have recently setup a ovirt hosted engine on iscsi storage and after a >> reboot of the system I am unable to start the hosted engine. The agent.log >> gives errors indicating

[ovirt-users] hosted engine vm.conf missing

2015-11-27 Thread Thomas Scofield
I have recently setup a ovirt hosted engine on iscsi storage and after a reboot of the system I am unable to start the hosted engine. The agent.log gives errors indicating there is a missing value in the vm.conf file, but the vm.conf file does not appear in the location indicated. There is no

[ovirt-users] Add additional iSCSI path in ovirt 3.3.4

2014-10-03 Thread Thomas Scofield
I am trying to add a second path to my iSCSI LUNs but I can’t get the changes to persist. I can get the SPM to login to the second path, and from the server side the multipath –ll output looks good. I can then move the SPM around to force all the other systems to login to the iSCSI LUNs. But

[ovirt-users] ovirt engine not responding

2014-09-22 Thread Thomas Scofield
Since upgrading our ovirt setup from 3.2 to 3.3 we have run into some issues with the ovirt-engine becoming non responsive. The first few times we just cycled the server and moved on with things, but the problem kept re-occurring. After digging into the server.log we identified a number of

[Users] ovirt-engine certs

2014-03-10 Thread Thomas Scofield
How can I regenerate the ovirt engine CA certs and corresponding vdsm certs? I have an ovirt setup that I'm upgrading from 3.2.0 (from the dre repos) to 3.2.3 and I am getting the certificate errors listed below after the upgrade. I have done this same upgrade on an number of other ovirt-engines

[Users] Not enough MAC addresses left in MAC Address Pool

2013-10-26 Thread Thomas Scofield
While building a virtual machine we ran into an error Not enough MAC addresses left in MAC Address Pool. In the engine log I see this message. 2013-10-26 14:47:16,590 WARN [org.ovirt.engine.core.bll.network.vm.AddVmInterfaceCommand] (ajp--127.0.0. 1-8702-12) [6fc05fa4] CanDoAction of action

[Users] Active Directory Groups

2013-05-22 Thread Thomas Scofield
I was attempting to assign some permissions to Active Directory groups and ran into an issue where groups with spaces or the # sign in them. The engine log contained messages like these 2013-05-22 08:39:35,228 WARN [org.ovirt.engine.core.bll.SearchQuery] (ajp--127.0.0.1-8702-134)

Re: [Users] drac5 power management test

2013-05-15 Thread Thomas Scofield
Are you able to run the fence_drace5 command from the command line? I had some trouble getting the fence agent working on a drac6 management interface, I made some notes in the wiki http://www.ovirt.org/Automatic_Fencing#Troubleshooting. When testing make sure to specify an action, the default

[Users] forced shutdown with client agent

2013-03-28 Thread Thomas Scofield
I have run into a scenario after installing the client agent. If a VM is shutdown, the client agent calls the shutdown command with a 1 minute timeout. Dummy-2::INFO::2013-03-28 14:05:21,892::vdsAgentLogic::138::root::Shutting down (timeout = 30, message = 'System Administrator has initiated

Re: [Users] power management for drac6

2013-03-22 Thread Thomas Scofield
An old vdsm agent was the source of some of my issues. After updating to 4.10.3 I was able to get it working, the options are being passed now. I had to add a login_timeout as well since one of the drac interfaces is a bit slow on login. cmd_prompt=admin,login_timeout=15 On Fri, Mar 22, 2013

[Users] power management for drac6

2013-03-21 Thread Thomas Scofield
Has anyone been able to get a drac6 management interface working by using the drac5 fencing agent? From testing on the command line I was able to determine that we need to add the option cmd_prompt=admin1. But for some reason I can’t get any options to work. From the logs below you can see that

[Users] Subject: Re: What do you want to see in oVirt next?

2013-01-04 Thread Thomas Scofield
- Ovirt management server should be able to run as a virtual machine managed by ovirt - Clustered management server, active/passive, or even better active/active - Support for additional iternal users, so monitoring and automation don't need to rely on an external source for authentication - guest

Re: [Users] Failed to import Vm host to ovirt

2012-09-11 Thread Thomas Scofield
Bugs filed. https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=856219 https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=856234 On Tue, Sep 11, 2012 at 1:16 AM, Haim Ateya hat...@redhat.com wrote: On 09/11/2012 12:32 AM, Thomas Scofield wrote: While trying to import a virtual machine I got very generic

[Users] Failed to import Vm host to ovirt

2012-09-10 Thread Thomas Scofield
While trying to import a virtual machine I got very generic error message in the web interface Failed to import Vm host to ovirt, in the engine.log I got this java exception below. After doing some digging I realized the problem was I did not map the network bridge names from my previous machine