Re: [ovirt-users] Host installation failed while creating a new host

2016-06-19 Thread Maor Lipchuk
Can u please add also the VDSM and engine logs.

Adding also Martin to the thread,
Martin ,could it be a dup of https://bugzilla.redhat.com/1320128 ?

Regards,
Maor



On Sat, Jun 18, 2016 at 4:08 AM, Dewey Du  wrote:

> I got the error "Host  installation failed. Failed to configure
> management network on the host.", when creating a new host.
>
> Attached the supervdsm.log on the host.
>
> restore-net::INFO::2016-06-18
> 08:26:22,018::netconfpersistence::62::root::(setNetwork) Adding network
> ovirtmgmt({u'hostQos': {u'out': {u'ls': {u'm2': 50}}}, 'nic': u'em1',
> u'ipaddr': u'10.0.100.17', u'switch': u'legacy', u'mtu': 1500, u'netmask':
> u'255.255.255.0', u'STP': u'no', u'bridged': u'true', u'gateway':
> u'10.0.100.2', u'defaultRoute': True})
> restore-net::DEBUG::2016-06-18
> 08:26:22,028::netinfo::735::root::(_get_gateway) The gateway 10.0.100.2 is
> duplicated for the device ovirtmgmt
> restore-net::INFO::2016-06-18
> 08:26:22,028::netconfpersistence::187::root::(_clearDisk) Clearing
> /var/run/vdsm/netconf/nets/ and /var/run/vdsm/netconf/bonds/
> restore-net::DEBUG::2016-06-18
> 08:26:22,028::netconfpersistence::195::root::(_clearDisk) No existent
> config to clear.
> restore-net::INFO::2016-06-18
> 08:26:22,028::netconfpersistence::131::root::(save) Saved new config
> RunningConfig({'ovirtmgmt': {u'hostQos': {u'out': {u'ls': {u'm2': 50}}},
> 'nic': u'em1', u'ipaddr': u'10.0.100.17', u'switch': u'legacy', u'mtu':
> 1500, u'netmask': u'255.255.255.0', u'STP': u'no', u'bridged': u'true',
> u'gateway': u'10.0.100.2', u'defaultRoute': True}}, {}) to
> /var/run/vdsm/netconf/nets/ and /var/run/vdsm/netconf/bonds/
> restore-net::INFO::2016-06-18
> 08:26:22,029::vdsm-restore-net-config::447::root::(restore) restoration
> completed successfully.
>
>
>
>
> ___
> Users mailing list
> Users@ovirt.org
> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>
>
___
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users


[ovirt-users] Host installation failed while creating a new host

2016-06-17 Thread Dewey Du
I got the error "Host  installation failed. Failed to configure
management network on the host.", when creating a new host.

Attached the supervdsm.log on the host.

restore-net::INFO::2016-06-18
08:26:22,018::netconfpersistence::62::root::(setNetwork) Adding network
ovirtmgmt({u'hostQos': {u'out': {u'ls': {u'm2': 50}}}, 'nic': u'em1',
u'ipaddr': u'10.0.100.17', u'switch': u'legacy', u'mtu': 1500, u'netmask':
u'255.255.255.0', u'STP': u'no', u'bridged': u'true', u'gateway':
u'10.0.100.2', u'defaultRoute': True})
restore-net::DEBUG::2016-06-18
08:26:22,028::netinfo::735::root::(_get_gateway) The gateway 10.0.100.2 is
duplicated for the device ovirtmgmt
restore-net::INFO::2016-06-18
08:26:22,028::netconfpersistence::187::root::(_clearDisk) Clearing
/var/run/vdsm/netconf/nets/ and /var/run/vdsm/netconf/bonds/
restore-net::DEBUG::2016-06-18
08:26:22,028::netconfpersistence::195::root::(_clearDisk) No existent
config to clear.
restore-net::INFO::2016-06-18
08:26:22,028::netconfpersistence::131::root::(save) Saved new config
RunningConfig({'ovirtmgmt': {u'hostQos': {u'out': {u'ls': {u'm2': 50}}},
'nic': u'em1', u'ipaddr': u'10.0.100.17', u'switch': u'legacy', u'mtu':
1500, u'netmask': u'255.255.255.0', u'STP': u'no', u'bridged': u'true',
u'gateway': u'10.0.100.2', u'defaultRoute': True}}, {}) to
/var/run/vdsm/netconf/nets/ and /var/run/vdsm/netconf/bonds/
restore-net::INFO::2016-06-18
08:26:22,029::vdsm-restore-net-config::447::root::(restore) restoration
completed successfully.
___
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users