[Users] ISO import issue

2013-01-04 Thread Tom Brown
Hi

I have in the past imported iso's without issue however since returning from 
the holiday break i tried today and got this

[root@ovirt-manager ~]# engine-iso-uploader -v -i iso upload openfiler.iso 
Please provide the REST API password for the admin@internal oVirt Engine user 
(CTRL+D to abort): 
ERROR: [ERROR]::ca_file (CA certificate) must be specified for SSL connection.
INFO: Use the -h option to see usage.
DEBUG: Configuration:
DEBUG: command: upload
DEBUG: Traceback (most recent call last):
DEBUG:   File /usr/bin/engine-iso-uploader, line 931, in module
DEBUG: isoup = ISOUploader(conf)
DEBUG:   File /usr/bin/engine-iso-uploader, line 333, in __init__
DEBUG: self.upload_to_storage_domain()
DEBUG:   File /usr/bin/engine-iso-uploader, line 677, in 
upload_to_storage_domain
DEBUG: (id, address, path) = 
self.get_host_and_path_from_ISO_domain(self.configuration.get('iso_domain'))
DEBUG:   File /usr/bin/engine-iso-uploader, line 424, in 
get_host_and_path_from_ISO_domain
DEBUG: if not self._initialize_api():
DEBUG:   File /usr/bin/engine-iso-uploader, line 358, in _initialize_api
DEBUG: password=self.configuration.get(passwd))
DEBUG:   File /usr/lib/python2.6/site-packages/ovirtsdk/api.py, line 78, in 
__init__
DEBUG: debug=debug
DEBUG:   File 
/usr/lib/python2.6/site-packages/ovirtsdk/infrastructure/connectionspool.py, 
line 47, in __init__
DEBUG: debug=debug))
DEBUG:   File /usr/lib/python2.6/site-packages/ovirtsdk/web/connection.py, 
line 38, in __init__
DEBUG: timeout=timeout)
DEBUG:   File /usr/lib/python2.6/site-packages/ovirtsdk/web/connection.py, 
line 102, in __createConnection
DEBUG: raise NoCertificatesError
DEBUG: NoCertificatesError: [ERROR]::ca_file (CA certificate) must be specified 
for SSL connection.

Nothing has changed from my side so i wonder if there are any ideas as to why 
this has just started happening ?

thanks

[root@ovirt-manager ovirt-engine]# rpm -qa | grep ovirt
ovirt-image-uploader-3.1.0-16.el6.noarch
ovirt-engine-backend-3.1.0-3.19.el6.noarch
ovirt-engine-setup-3.1.0-3.19.el6.noarch
ovirt-engine-notification-service-3.1.0-3.19.el6.noarch
ovirt-log-collector-3.1.0-16.el6.noarch
ovirt-iso-uploader-3.1.0-16.el6.noarch
ovirt-engine-jbossas711-1-0.x86_64
ovirt-engine-dbscripts-3.1.0-3.19.el6.noarch
ovirt-engine-genericapi-3.1.0-3.19.el6.noarch
ovirt-engine-webadmin-portal-3.1.0-3.19.el6.noarch
ovirt-engine-config-3.1.0-3.19.el6.noarch
ovirt-engine-3.1.0-3.19.el6.noarch
ovirt-engine-sdk-3.2.0.2-1.el6.noarch
ovirt-release-el6-4-2.noarch
ovirt-engine-restapi-3.1.0-3.19.el6.noarch
ovirt-engine-userportal-3.1.0-3.19.el6.noarch
ovirt-engine-tools-common-3.1.0-3.19.el6.noarch
ovirt-engine-cli-3.2.0.5-1.el6.noarch

___
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users


Re: [Users] ISO import issue

2013-01-04 Thread Tom Brown

 
 
 
 I have in the past imported iso's without issue however since returning from 
 the holiday break i tried today and got this
 
 [root@ovirt-manager ~]# engine-iso-uploader -v -i iso upload openfiler.iso 
 Please provide the REST API password for the admin@internal oVirt Engine user 
 (CTRL+D to abort): 
 ERROR: [ERROR]::ca_file (CA certificate) must be specified for SSL connection.
 INFO: Use the -h option to see usage.
 DEBUG: Configuration:
 DEBUG: command: upload
 DEBUG: Traceback (most recent call last):
 DEBUG:   File /usr/bin/engine-iso-uploader, line 931, in module
 DEBUG: isoup = ISOUploader(conf)
 DEBUG:   File /usr/bin/engine-iso-uploader, line 333, in __init__
 DEBUG: self.upload_to_storage_domain()
 DEBUG:   File /usr/bin/engine-iso-uploader, line 677, in 
 upload_to_storage_domain
 DEBUG: (id, address, path) = 
 self.get_host_and_path_from_ISO_domain(self.configuration.get('iso_domain'))
 DEBUG:   File /usr/bin/engine-iso-uploader, line 424, in 
 get_host_and_path_from_ISO_domain
 DEBUG: if not self._initialize_api():
 DEBUG:   File /usr/bin/engine-iso-uploader, line 358, in _initialize_api
 DEBUG: password=self.configuration.get(passwd))
 DEBUG:   File /usr/lib/python2.6/site-packages/ovirtsdk/api.py, line 78, in 
 __init__
 DEBUG: debug=debug
 DEBUG:   File 
 /usr/lib/python2.6/site-packages/ovirtsdk/infrastructure/connectionspool.py,
  line 47, in __init__
 DEBUG: debug=debug))
 DEBUG:   File /usr/lib/python2.6/site-packages/ovirtsdk/web/connection.py, 
 line 38, in __init__
 DEBUG: timeout=timeout)
 DEBUG:   File /usr/lib/python2.6/site-packages/ovirtsdk/web/connection.py, 
 line 102, in __createConnection
 DEBUG: raise NoCertificatesError
 DEBUG: NoCertificatesError: [ERROR]::ca_file (CA certificate) must be 
 specified for SSL connection.
 
 Nothing has changed from my side so i wonder if there are any ideas as to why 
 this has just started happening ?
 
 thanks
 
 [root@ovirt-manager ovirt-engine]# rpm -qa | grep ovirt
 ovirt-image-uploader-3.1.0-16.el6.noarch
 ovirt-engine-backend-3.1.0-3.19.el6.noarch
 ovirt-engine-setup-3.1.0-3.19.el6.noarch
 ovirt-engine-notification-service-3.1.0-3.19.el6.noarch
 ovirt-log-collector-3.1.0-16.el6.noarch
 ovirt-iso-uploader-3.1.0-16.el6.noarch
 ovirt-engine-jbossas711-1-0.x86_64
 ovirt-engine-dbscripts-3.1.0-3.19.el6.noarch
 ovirt-engine-genericapi-3.1.0-3.19.el6.noarch
 ovirt-engine-webadmin-portal-3.1.0-3.19.el6.noarch
 ovirt-engine-config-3.1.0-3.19.el6.noarch
 ovirt-engine-3.1.0-3.19.el6.noarch
 ovirt-engine-sdk-3.2.0.2-1.el6.noarch
 ovirt-release-el6-4-2.noarch
 ovirt-engine-restapi-3.1.0-3.19.el6.noarch
 ovirt-engine-userportal-3.1.0-3.19.el6.noarch
 ovirt-engine-tools-common-3.1.0-3.19.el6.noarch
 ovirt-engine-cli-3.2.0.5-1.el6.noarch
 

solved - ovirt-engine-sdk mismatch issue, seems installing ovirt-engine-cli 
updated that package and i hadn't noticed

thanks

___
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users