Re: [ovirt-users] 4.2 VM Portal -Create- VM section issue

2018-02-20 Thread Vrgotic, Marko
i...@redhat.com>> Cc: users <users@ovirt.org<mailto:users@ovirt.org>>, "users-requ...@ovirt.org<mailto:users-requ...@ovirt.org>" <users-requ...@ovirt.org<mailto:users-requ...@ovirt.org>> Subject: Re: [ovirt-users] 4.2 VM Portal -Create- VM section issue

Re: [ovirt-users] 4.2 VM Portal -Create- VM section issue

2018-02-19 Thread Tomas Jelinek
rds, > > Marko Vrgotic > > > > *From: *"Vrgotic, Marko" <m.vrgo...@activevideo.com> > *Date: *Thursday, 25 January 2018 at 13:52 > *To: *Tomas Jelinek <tjeli...@redhat.com> > *Cc: *users <users@ovirt.org> > *Subject: *Re: [ovirt-users] 4.2 VM Por

Re: [ovirt-users] 4.2 VM Portal -Create- VM section issue

2018-02-16 Thread Vrgotic, Marko
;users@ovirt.org> Subject: Re: [ovirt-users] 4.2 VM Portal -Create- VM section issue Hi Tomas, Thank you. VM does get created, so I think permission are in order: I will attach them in next reply. As soon as possible I will attach all logs related. -- Met vriendelijke groet / Best regards, M

Re: [ovirt-users] 4.2 VM Portal -Create- VM section issue

2018-01-25 Thread Vrgotic, Marko
Marko" <m.vrgo...@activevideo.com> Date: Thursday, 25 January 2018 at 13:18 To: Tomas Jelinek <tjeli...@redhat.com> Cc: users <users@ovirt.org>, "users-requ...@ovirt.org" <users-requ...@ovirt.org> Subject: Re: [ovirt-users] 4.2 VM Portal -Create- VM section issue Hi T

Re: [ovirt-users] 4.2 VM Portal -Create- VM section issue

2018-01-25 Thread Vrgotic, Marko
eli...@redhat.com> Date: Thursday, 25 January 2018 at 13:03 To: "Vrgotic, Marko" <m.vrgo...@activevideo.com> Cc: users <users@ovirt.org>, "users-requ...@ovirt.org" <users-requ...@ovirt.org> Subject: Re: [ovirt-users] 4.2 VM Portal -Create- VM section issue

Re: [ovirt-users] 4.2 VM Portal -Create- VM section issue

2018-01-25 Thread Tomas Jelinek
On 24 Jan 2018 5:17 p.m., "Vrgotic, Marko" wrote: Dear oVirt, After setting all parameters for new VM and clicking on “Create” button, no progress status or that action is accepted is seen from webui. In addition, when closing the add VM section, I am asked if I am

[ovirt-users] 4.2 VM Portal -Create- VM section issue

2018-01-24 Thread Vrgotic, Marko
Dear oVirt, After setting all parameters for new VM and clicking on “Create” button, no progress status or that action is accepted is seen from webui. In addition, when closing the add VM section, I am asked if I am sure, due to changes made. Is this expected behaviour? Can something be done

[ovirt-users] 4.2 VM Portal -Create- VM section issue

2018-01-24 Thread Vrgotic, Marko
Dear oVirt, After setting all parameters for new VM and clicking on “Create” button, no progress status or that action is accepted is seen from webui. In addition, when closing the add VM section, I am asked if I am sure, due to changes made. Is this expected behaviour? Can something be done