Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster

2016-05-16 Thread Gervais de Montbrun
Roy, Thank you so much for asking for the logs on the engine. The serial.txt bein blank was my issue. I found a solution in the following thread online here: http://lists.ovirt.org/pipermail/users/2014-November/028870.html I did the exact same thing that Dinuwan did to solve his issue back in

Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster

2016-05-16 Thread Gervais de Montbrun
Hi Roy, I've added /var/log/ovirt-engine/engine.log to my DropBox: https://www.dropbox.com/sh/21lkl6ao3hv2r85/AADDMCK4Dp7UYgs5P6dMQxHKa/vdsm?dl=0 When I look in the engine.log, I see the error "unable to load

Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster

2016-05-15 Thread Roy Golan
On Sun, May 15, 2016 at 1:32 AM, Gervais de Montbrun wrote: > Hey Folks, > > I'm still stuck here... I believe the issue may be because the Enrolling > certificates stage is failing... > > Any idea's how to sort this out? > > I see: > Installing Host Cultivar2. Enrolling

Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster

2016-05-14 Thread Gervais de Montbrun
Hey Folks, I'm still stuck here... I believe the issue may be because the Enrolling certificates stage is failing... Any idea's how to sort this out? I see: Installing Host Cultivar2. Enrolling certificate Failed to install Host Cultivar2. Certificate enrollment failed.

Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster

2016-05-13 Thread Gervais de Montbrun
Hi Nir, Thank you for you input. It was suggest that I try starting vdsm from the shell so I could see the output in an effort to solve my issue: http://lists.ovirt.org/pipermail/users/2016-May/039690.html Cheers, Gervais On May 13, 2016, at 12:12 PM, Nir Soffer wrote:

Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster

2016-05-13 Thread Nir Soffer
On Fri, May 13, 2016 at 3:37 PM, Gervais de Montbrun wrote: > Hi Charles, > > I think the problem I am having is due to the setup failing and not > something in vdsm configs as I have never gotten this server to start up > properly and the BRIDGE ethernet interface + ovirt

Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster

2016-05-13 Thread Nir Soffer
On Fri, May 13, 2016 at 3:53 PM, Charles Tassell wrote: > Hi Gervais, > > Okay, I see two problems: there are some leftover direcyories causing > issues and for some reason VDSM seems to be trying to bind to a port > something is already running on (probably an older version

Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster

2016-05-13 Thread Charles Tassell
From: Gervais de Montbrun <gerv...@demontbrun.com <mailto:gerv...@demontbrun.com>> To: Wee Sritippho <we...@forest.go.th <mailto:we...@forest.go.th>> Cc: users <users@ovirt.org <mailto:users@ovirt.org>> Subject: Re: [ovirt-users] Adding another hos

Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster

2016-05-13 Thread Gervais de Montbrun
. I know I didn't manually disable it on any of the boxes I > installed on. > > On 16-05-12 04:49 PM, users-requ...@ovirt.org wrote: > > Message: 1 > Date: Thu, 12 May 2016 14:22:12 -0300 > From: Gervais de Montbrun <gerv...@demontbrun.com> > To: Wee Sritippho <

Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster

2016-05-12 Thread Charles Tassell
0 From: Gervais de Montbrun <gerv...@demontbrun.com <mailto:gerv...@demontbrun.com>> To: Wee Sritippho <we...@forest.go.th <mailto:we...@forest.go.th>> Cc: users <users@ovirt.org <mailto:users@ovirt.org>> Subject: Re: [ovirt-users] Adding another host to my

Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster

2016-05-12 Thread Gervais de Montbrun
tbrun.com> To: Wee Sritippho <we...@forest.go.th> Cc: users <users@ovirt.org> Subject: Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster Message-ID: <28b7fc74-5c52-4f60-b9f3-39a36621a...@demontbrun.com> Content-Type: text/plain; charset="utf-8" Hi Wee (and others)

Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster

2016-05-12 Thread Charles Tassell
est.go.th> Cc: users <users@ovirt.org> Subject: Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster Message-ID: <28b7fc74-5c52-4f60-b9f3-39a36621a...@demontbrun.com> Content-Type: text/plain; charset="utf-8" Hi Wee (and others) Thanks for the reply. I tried what you sug

Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster

2016-05-12 Thread Gervais de Montbrun
Hi Wee (and others) Thanks for the reply. I tried what you suggested, but I am in the exact same state. :-( I don't want to completely remove my hosted engine setup as it is working on the two other hosts in my cluster. I did not run the rm -rf stes listed here

Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster

2016-05-12 Thread Wee Sritippho
Hi, I used to have a similar problem where one of my host can't be deployed due to the absence of ovirtmgmt bridge. Simone said it's a bug ( https://bugzilla.redhat.com/1323465 ) which would be fixed in 3.6.6. This is what I've done to solve it: 1. In the web UI, set the failed host to

Re: [ovirt-users] Adding another host to my cluster

2016-05-11 Thread Gervais de Montbrun
Hi Folks, I hate to reply to my own message, but I'm really hoping someone can help me with my issue http://lists.ovirt.org/pipermail/users/2016-May/039690.html Does anyone have a suggestion for me? If there is any more information