Re: [ovirt-users] Hosted-Engine Fails to Start

2016-12-15 Thread Simone Tiraboschi
*To: *Nate T. Llaneza <nllan...@citsnc.com> > *Cc: *users <users@ovirt.org> > *Subject: *Re: Re[2]: [ovirt-users] Hosted-Engine Fails to Start > > > > > On Wed, Dec 14, 2016 at 5:09 PM, Nate T. Llaneza <nllan...@citsnc.com> > wrote: > >> Hey Simon

Re: [ovirt-users] Hosted-Engine Fails to Start

2016-12-14 Thread Nate T. Llaneza
-4047-4209-ae4c-8504a243d16e/dom_md/ids From: Simone Tiraboschi<mailto:stira...@redhat.com> Sent: Wednesday, December 14, 2016 11:57 AM To: Nate T. Llaneza<mailto:nllan...@citsnc.com> Cc: users<mailto:users@ovirt.org> Subject: Re: Re[2]: [ovirt-users] Hosted-Engine Fails to Start

Re: [ovirt-users] Hosted-Engine Fails to Start

2016-12-14 Thread Simone Tiraboschi
..@citsnc.com> > Cc: "users" <users@ovirt.org> > Sent: 12/14/2016 10:54:20 AM > Subject: Re: [ovirt-users] Hosted-Engine Fails to Start > > hi Nate, > your issue is here: > Thread-1300::ERROR::2016-12-14 > 08:35:43,818::vm::773::virt.vm::(_startUnderlyingVm)

Re: [ovirt-users] Hosted-Engine Fails to Start

2016-12-14 Thread Simone Tiraboschi
hi Nate, your issue is here: Thread-1300::ERROR::2016-12-14 08:35:43,818::vm::773::virt.vm::(_startUnderlyingVm) vmId=`ef7b601b-1ae6-4adf-bde6-1455bdb03f52`::The vm start process failed Traceback (most recent call last): File "/usr/share/vdsm/virt/vm.py", line 714, in _startUnderlyingVm

[ovirt-users] Hosted-Engine Fails to Start

2016-12-14 Thread Nate T. Llaneza
Hey Guys, I am running into a little problem. I shutdown today to run updates and when I went to power back up the cannot get the hosted engine to come back online. I am running CentOS 7 for my hypervisors. I did notice that CentOS has released the 7.3 updates. I want to say I have narrowed it