Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain

2015-01-14 Thread Donny Davis
-engine ISO domain - Original Message - From: Donny Davis do...@cloudspin.me To: Will K yetanotherw...@yahoo.com Cc: users@ovirt.org Sent: Wednesday, January 14, 2015 8:33:41 PM Subject: Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain engine-setup --otopi-environment=OVESETUP_CONFIG

Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain

2015-01-14 Thread Donny Davis
-engine ISO domain - Original Message - From: Donny Davis do...@cloudspin.me To: Yedidyah Bar David d...@redhat.com Cc: Will K yetanotherw...@yahoo.com, users@ovirt.org Sent: Wednesday, January 14, 2015 10:52:20 PM Subject: RE: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain I think

Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain

2015-01-14 Thread Yedidyah Bar David
- Original Message - From: Donny Davis do...@cloudspin.me To: Will K yetanotherw...@yahoo.com Cc: users@ovirt.org Sent: Wednesday, January 14, 2015 8:33:41 PM Subject: Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain engine-setup --otopi-environment=OVESETUP_CONFIG/ isoDomainExists

Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain

2015-01-14 Thread Yedidyah Bar David
- Original Message - From: Donny Davis do...@cloudspin.me To: Yedidyah Bar David d...@redhat.com Cc: Will K yetanotherw...@yahoo.com, users@ovirt.org Sent: Wednesday, January 14, 2015 10:52:20 PM Subject: RE: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain I think it is in the answer file

Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain

2015-01-14 Thread Will K
all advices and tips are welcome. There's always a learning curve. :) Once the engine was setup on VM ovirt1, I let hosted-engine to wait out till it told me to shutdown the VM.  After a while, VM was restarted. I see the first node, the VM ovirt1 in the GUI. There was no storage domain.  I

Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain

2015-01-14 Thread Will K
I think I have the issue resolved.  Another guy screwed up the iptable.It looks good now.  I have it attached to the data center and activated it.Thanks Donny and Yedidyah.W ___ Users mailing list Users@ovirt.org

Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain

2015-01-14 Thread Donny Davis
...@yahoo.com] Sent: Wednesday, January 14, 2015 4:26 PM To: Donny Davis; 'Yedidyah Bar David' Cc: users@ovirt.org Subject: Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain I think I have the issue resolved. Another guy screwed up the iptable. It looks good now. I have it attached to the data center

[ovirt-users] Hosted-engine ISO domain

2015-01-14 Thread Will K
Hi all, Got a 'successful' setup of 3.5 with hosted-engine on Centos 6.6.  During engine-setup, info was provide to create ISO_DOMAIN from /export/ISO.  After the VM was restarted, I see it is exported, but I don't see the ISO domain in the GUI or ovirt-iso-uploader list.  Would you please give

Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain

2015-01-14 Thread Donny Davis
Have you tried to add the ISO domain in the GUI? From: users-boun...@ovirt.org [mailto:users-boun...@ovirt.org] On Behalf Of Will K Sent: Wednesday, January 14, 2015 10:50 AM To: users@ovirt.org Subject: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain Hi all, Got a 'successful' setup of 3.5

Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain

2015-01-14 Thread Will K
;}#yiv4218441671 div.yiv4218441671WordSection1 {}#yiv4218441671 Have you tried to add the ISO domain in the GUI?  From: users-boun...@ovirt.org [mailto:users-boun...@ovirt.org] On Behalf Of Will K Sent: Wednesday, January 14, 2015 10:50 AM To: users@ovirt.org Subject: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain  Hi

Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain

2015-01-14 Thread Donny Davis
What does your setup say cat /etc/ovirt-engine-setup.conf.d/20-setup-ovirt-post.conf From: Will K [mailto:yetanotherw...@yahoo.com] Sent: Wednesday, January 14, 2015 11:11 AM To: Donny Davis; users@ovirt.org Subject: Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain The domain is not listed

Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain

2015-01-14 Thread Will K
Hi Donny, [environment:default] OVESETUP_CORE/generatedByVersion=str:3.5.0.1 OVESETUP_CONFIG/firewallManager=none:None OVESETUP_CONFIG/fqdn=str:ld4ovirt1.masked domainname OVESETUP_ENGINE_CORE/enable=bool:True OVESETUP_SYSTEM/nfsConfigEnabled_legacyInPostInstall=bool:False

Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain

2015-01-14 Thread Donny Davis
have not encountered this issue. If someone more knowledgeable than me wants to set in, feel free Donny D From: Will K [mailto:yetanotherw...@yahoo.com] Sent: Wednesday, January 14, 2015 11:28 AM To: Donny Davis; users@ovirt.org Subject: Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain Hi