Re: [ovirt-users] Ovirt Engine - Wait For Launch

2016-06-01 Thread Tomas Jelinek
We will need some more details:
- VDSM and engine version
- logs (engine and vdsm)
- please make a REST request to /ovirt-engine/api/vms and check if 
the VMs are reported as UP or wait for launch

A quick and nasty recommendation would be to restart VDSM and engine and lets 
see if helps.

Tomas

- Original Message -
> From: "Brett Maton" <mat...@ltresources.co.uk>
> To: "Ovirt Users" <users@ovirt.org>
> Sent: Wednesday, May 25, 2016 9:19:19 AM
> Subject: [ovirt-users] Ovirt Engine - Wait For Launch
> 
> I did a yum update on one of my Ovirt Hosts a few days ago.
> All of the VM's on that host have been shown in the web UI with a status of
> 'Wait For Launch'.
> 
> The VM's all appear to still be up and running but I can't manage/migrate
> them.
> 
> Is there anything I can do to clear this issue ?
> 
> Regards,
> Brett
> 
> ___
> Users mailing list
> Users@ovirt.org
> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
> 
___
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users


[ovirt-users] Ovirt Engine - Wait For Launch

2016-05-25 Thread Maton, Brett
I did a yum update on one of my Ovirt Hosts a few days ago.
All of the VM's on that host have been shown in the web UI with a status of
'Wait For Launch'.

The VM's all appear to still be up and running but I can't manage/migrate
them.

Is there anything I can do to clear this issue ?

Regards,
Brett
___
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users