Re: [ovirt-users] Problems exporting VM's

2016-06-15 Thread Luciano Natale
Finally did it. Not failing by the time being! On Fri, May 13, 2016 at 9:31 PM, Luciano Natale wrote: > Ok! I'll do! > > On Wed, May 11, 2016 at 9:30 AM, Nir Soffer wrote: > >> On Sun, May 8, 2016 at 3:14 AM, Luciano Natale >> wrote:

Re: [ovirt-users] Problems exporting VM's

2016-05-13 Thread Luciano Natale
Ok! I'll do! On Wed, May 11, 2016 at 9:30 AM, Nir Soffer wrote: > On Sun, May 8, 2016 at 3:14 AM, Luciano Natale wrote: > > Hi everyone. I've been having trouble when exporting VM's. I get error > when > > moving image. I've created a whole new storage

Re: [ovirt-users] Problems exporting VM's

2016-05-11 Thread Nir Soffer
On Sun, May 8, 2016 at 3:14 AM, Luciano Natale wrote: > Hi everyone. I've been having trouble when exporting VM's. I get error when > moving image. I've created a whole new storage domain exclusive for this > issue, and same thing happens. It's not always the same VM that

Re: [ovirt-users] Problems exporting VM's

2016-05-11 Thread Michal Skrivanek
> On 10 May 2016, at 16:20, Luciano Natale wrote: > > Ok, here are the relevant vdsm logs! it seems to be indeed storage-related problem. I could only find that the export task failed due to 106774fb-1093-495a-a996-48f48e066a6f::ERROR::2016-05-07

Re: [ovirt-users] Problems exporting VM's

2016-05-10 Thread Michal Skrivanek
> On 09 May 2016, at 23:09, Luciano Natale wrote: > > Ok, i've filtered out saturday. At midnight it starts to backup > automatically with a custom made script. At that run, I had trouble with vm > named "operaciones-ad". Then i started working on the problem (among other

Re: [ovirt-users] Problems exporting VM's

2016-05-09 Thread Michal Skrivanek
> On 08 May 2016, at 02:14, Luciano Natale wrote: > > Hi everyone. I've been having trouble when exporting VM's. I get error when > moving image. I've created a whole new storage domain exclusive for this > issue, and same thing happens. It's not always the same VM that

[ovirt-users] Problems exporting VM's

2016-05-07 Thread Luciano Natale
Hi everyone. I've been having trouble when exporting VM's. I get error when moving image. I've created a whole new storage domain exclusive for this issue, and same thing happens. It's not always the same VM that fails, but once it fails on a certain storage domain, I cannot export it anymore.