[ovirt-users] Re: Lots of problems with deploying the hosted-engine (ovirt 4.4 | CentOS 8.2.2004)

2020-07-13 Thread Sandro Bonazzola
Il giorno dom 28 giu 2020 alle ore 16:38 jonas ha scritto: > Hi! > > I have banged my head against deploying the ovirt 4.4 self-hosted engine > on Centos 8.2 for last couple of days. > > First I was astonished that resources.ovirt.org has no IPv6 > connectivity, which made my initial plan for a

[ovirt-users] Re: Lots of problems with deploying the hosted-engine (ovirt 4.4 | CentOS 8.2.2004)

2020-07-08 Thread Asaf Rachmani
Hi Jonas, Can you please share the full log file located in /var/log/ovirt-hosted-engine-setup ? My guess you hit [1], this is the fix for that [2] (not merged yet). You can install the rpm with the fix from Jenkins CI [3] and then run the following command: hosted-engine --deploy

[ovirt-users] Re: Lots of problems with deploying the hosted-engine (ovirt 4.4 | CentOS 8.2.2004)

2020-07-07 Thread shadow emy
I am using command line hosted-engine --deploy for install, no cockpit. I had problems with rpm metadata and the deployed failed, but yes in your case might be IPv6 problems. I am using IPv4, never tried IPv6 on Ovirt. ___ Users mailing list --

[ovirt-users] Re: Lots of problems with deploying the hosted-engine (ovirt 4.4 | CentOS 8.2.2004)

2020-07-07 Thread shadow emy
Yes i also had a lot of problems installing ovirt 4.4 .I think it was not tested enough. I am upgrading from ovirt 4.3 to 4.4 using shared storage glusterfs, which makes things more difficult. Regarding your error, i believe is something with the rpm ovirt 4.4 repository(sometimes it times

[ovirt-users] Re: Lots of problems with deploying the hosted-engine (ovirt 4.4 | CentOS 8.2.2004)

2020-07-07 Thread jonas
Hi! Thanks for your comments! I am unsure regarding your hunch that the oVirt Repo is to blame, as from inside the engine after the botched deployment, absolutely nothing outside of the engine and its host is reachable via IPv4/v6, and a manual "dnf update" also produces a failure that the

[ovirt-users] Re: Lots of problems with deploying the hosted-engine (ovirt 4.4 | CentOS 8.2.2004)

2020-07-07 Thread jonas
Hi! A short addendum: I have now also tried to perform the installation using the oVirt Node distribution as a basis, but that also ended with the same problem. So it does not seam to be an issue with the underlying CentOS installation, but rather with my general setup or parameters.