[ovirt-users] Re: issue connecting 4.3.8 node to nfs domain

2020-02-10 Thread Amit Bawer
On Mon, Feb 10, 2020 at 4:13 PM Jorick Astrego wrote: > > On 2/10/20 1:27 PM, Jorick Astrego wrote: > > Hmm, I didn't notice that. > > I did a check on the NFS server and I found the > "1ed0a635-67ee-4255-aad9-b70822350706" in the exportdom path > (/data/exportdom). > > This was an old NFS

[ovirt-users] Re: issue connecting 4.3.8 node to nfs domain

2020-02-10 Thread Jorick Astrego
On 2/10/20 1:27 PM, Jorick Astrego wrote: > > Hmm, I didn't notice that. > > I did a check on the NFS server and I found the > "1ed0a635-67ee-4255-aad9-b70822350706" in the exportdom path > (/data/exportdom). > > This was an old NFS export domain that has been deleted for a while > now. I

[ovirt-users] Re: issue connecting 4.3.8 node to nfs domain

2020-02-10 Thread Amit Bawer
On Mon, Feb 10, 2020 at 2:27 PM Jorick Astrego wrote: > > On 2/10/20 11:09 AM, Amit Bawer wrote: > > compared it with host having nfs domain working > this > > On Mon, Feb 10, 2020 at 11:11 AM Jorick Astrego > wrote: > >> >> On 2/9/20 10:27 AM, Amit Bawer wrote: >> >> >> >> On Thu, Feb 6, 2020

[ovirt-users] Re: issue connecting 4.3.8 node to nfs domain

2020-02-10 Thread Jorick Astrego
On 2/10/20 11:09 AM, Amit Bawer wrote: > compared it with host having nfs domain working > this > > On Mon, Feb 10, 2020 at 11:11 AM Jorick Astrego > wrote: > > > On 2/9/20 10:27 AM, Amit Bawer wrote: >> >> >> On Thu, Feb 6, 2020 at 11:07 AM Jorick Astrego >>

[ovirt-users] Re: issue connecting 4.3.8 node to nfs domain

2020-02-10 Thread Amit Bawer
compared it with host having nfs domain working this On Mon, Feb 10, 2020 at 11:11 AM Jorick Astrego wrote: > > On 2/9/20 10:27 AM, Amit Bawer wrote: > > > > On Thu, Feb 6, 2020 at 11:07 AM Jorick Astrego wrote: > >> Hi, >> >> Something weird is going on with our ovirt node 4.3.8 install

[ovirt-users] Re: issue connecting 4.3.8 node to nfs domain

2020-02-10 Thread Jorick Astrego
On 2/9/20 10:27 AM, Amit Bawer wrote: > > > On Thu, Feb 6, 2020 at 11:07 AM Jorick Astrego > wrote: > > Hi, > > Something weird is going on with our ovirt node 4.3.8 install > mounting a nfs share. > > We have a NFS domain for a couple of backup disks

[ovirt-users] Re: issue connecting 4.3.8 node to nfs domain

2020-02-09 Thread Amit Bawer
On Thu, Feb 6, 2020 at 11:07 AM Jorick Astrego wrote: > Hi, > > Something weird is going on with our ovirt node 4.3.8 install mounting a > nfs share. > > We have a NFS domain for a couple of backup disks and we have a couple of > 4.2 nodes connected to it. > > Now I'm adding a fresh cluster of

[ovirt-users] Re: issue connecting 4.3.8 node to nfs domain

2020-02-08 Thread Jorick Astrego
Dear Amit. That is not exactly the issue we're facing; I have two clusters an old 4.2 cluster and a fresh 4.3 cluster. The DC is set to 4.2 because of this. I wish to bring the 4.3 cluster online and migrate everything to it, then remove the 4.2 cluster. This should be a path that can be taken

[ovirt-users] Re: issue connecting 4.3.8 node to nfs domain

2020-02-08 Thread Amit Bawer
I doubt if you can use 4.3.8 nodes with a 4.2 cluster without upgrading it first. But myabe members of this list could say differently. On Friday, February 7, 2020, Jorick Astrego wrote: > > On 2/6/20 6:22 PM, Amit Bawer wrote: > > > > On Thu, Feb 6, 2020 at 2:54 PM Jorick Astrego wrote: > >>

[ovirt-users] Re: issue connecting 4.3.8 node to nfs domain

2020-02-07 Thread Jorick Astrego
On 2/6/20 6:22 PM, Amit Bawer wrote: > > > On Thu, Feb 6, 2020 at 2:54 PM Jorick Astrego > wrote: > > > On 2/6/20 1:44 PM, Amit Bawer wrote: >> >> >> On Thu, Feb 6, 2020 at 1:07 PM Jorick Astrego > > wrote: >> >> Here you

[ovirt-users] Re: issue connecting 4.3.8 node to nfs domain

2020-02-06 Thread Amit Bawer
On Thu, Feb 6, 2020 at 2:54 PM Jorick Astrego wrote: > > On 2/6/20 1:44 PM, Amit Bawer wrote: > > > > On Thu, Feb 6, 2020 at 1:07 PM Jorick Astrego wrote: > >> Here you go, this is from the activation I just did a couple of minutes >> ago. >> > I was hoping to see how it was first connected to

[ovirt-users] Re: issue connecting 4.3.8 node to nfs domain

2020-02-06 Thread Gianluca Cecchi
On Thu, Feb 6, 2020 at 1:19 PM Jorick Astrego wrote: > > On 2/6/20 12:08 PM, Gianluca Cecchi wrote: > > On Thu, Feb 6, 2020 at 10:07 AM Jorick Astrego wrote: > >> Hi, >> > [snip] > >> (annoying you cannot copy the text from the events view) >> >> > I don't know if I understood correctly your

[ovirt-users] Re: issue connecting 4.3.8 node to nfs domain

2020-02-06 Thread Jorick Astrego
On 2/6/20 12:08 PM, Gianluca Cecchi wrote: > On Thu, Feb 6, 2020 at 10:07 AM Jorick Astrego > wrote: > > Hi, > > [snip]  > > (annoying you cannot copy the text from the events view) > > > > I don't know if I understood correctly your concern, but in my case if

[ovirt-users] Re: issue connecting 4.3.8 node to nfs domain

2020-02-06 Thread Gianluca Cecchi
On Thu, Feb 6, 2020 at 10:07 AM Jorick Astrego wrote: > Hi, > [snip] > (annoying you cannot copy the text from the events view) > > I don't know if I understood correctly your concern, but in my case if I go in Hosts --> Events and double click on a line I have a pop-up window named "Event

[ovirt-users] Re: issue connecting 4.3.8 node to nfs domain

2020-02-06 Thread Amit Bawer
On Thu, Feb 6, 2020 at 11:07 AM Jorick Astrego wrote: > Hi, > > Something weird is going on with our ovirt node 4.3.8 install mounting a > nfs share. > > We have a NFS domain for a couple of backup disks and we have a couple of > 4.2 nodes connected to it. > > Now I'm adding a fresh cluster of