[ovirt-users] Re: oVirt Node 4.1.1 Hosted Engine Deployment Fibre Channel No LUNS found

2020-08-12 Thread Lao Dh via Users
Update for all. The deployment finally detect the SAS collected storage. After manual compile the driver for the RAID control PCI card. 2020年8月8日土曜日 15:14:03 GMT+8、Strahil Nikolov via Users が書いたメール: Not when both client and server is the same node and you use "localhost:/nfs-share"

[ovirt-users] Re: oVirt Node 4.1.1 Hosted Engine Deployment Fibre Channel No LUNS found

2020-08-08 Thread Strahil Nikolov via Users
Not when both client and server is the same node and you use "localhost:/nfs-share" Best Regards, Strahil Nikolov В събота, 8 август 2020 г., 05:56:10 Гринуич+3, Lao Dh написа: NFS utilize the network adapter, am I right? The LAN port max speed on the storage is just 100Mb/s.

[ovirt-users] Re: oVirt Node 4.1.1 Hosted Engine Deployment Fibre Channel No LUNS found

2020-08-07 Thread Lao Dh via Users
NFS utilize the network adapter, am I right? The LAN port max speed on the storage is just 100Mb/s. That's too slow for hosting VMs. Regards,Jeremy 2020年8月8日土曜日 2:15:08 GMT+8、Strahil Nikolov via Users が書いたメール: Do  you have the option for POSIX compliant FS ? If not,  I guess the

[ovirt-users] Re: oVirt Node 4.1.1 Hosted Engine Deployment Fibre Channel No LUNS found

2020-08-07 Thread Strahil Nikolov via Users
Do you have the option for POSIX compliant FS ? If not, I guess the simplest way is to setup NFS export that to be used for the engine. Best Regards, Strahil Nikolov На 7 август 2020 г. 15:59:55 GMT+03:00, Lao Dh via Users написа: >Hello Strahil,I follow the guide in "Installing oVirt as a

[ovirt-users] Re: oVirt Node 4.1.1 Hosted Engine Deployment Fibre Channel No LUNS found

2020-08-07 Thread Lao Dh via Users
Hello Strahil,I follow the guide in "Installing oVirt as a self-hosted engine using the Cockpit web interface". Only 1 host and 1 SAS storage. Host and storage are direct attached. CentOS 8 was installed in host local disk.Only 1 SAS cable connected. So I think shouldn't be the issue of

[ovirt-users] Re: oVirt Node 4.1.1 Hosted Engine Deployment Fibre Channel No LUNS found

2020-08-07 Thread Strahil Nikolov via Users
Are you using the single-node wizard ? Best Regards, Strahil Nikolov На 7 август 2020 г. 11:34:52 GMT+03:00, hkexdong--- via Users написа: >I've an external RAID subsystem connect to the host by SAS cable >(SFF-8644). >I follow the instructions of the RAID card manufacture. Include the