Re: [ovirt-users] SSH error while adding host

2015-02-02 Thread RASTELLI Alessandro
Alessandro Sent: lunedì 2 febbraio 2015 10:01 To: 'Paul Heinlein' Cc: 'users@ovirt.org' Subject: RE: [ovirt-users] SSH error while adding host Hi, I've managed to fix this un-commenting the lines baseurl in the repo. Now the node has been imported, but in the engine log I see: 2015-02-02 09:57:57,780

Re: [ovirt-users] SSH error while adding host

2015-02-02 Thread RASTELLI Alessandro
: Paul Heinlein [mailto:heinl...@madboa.com] Sent: venerdì 30 gennaio 2015 18:42 To: RASTELLI Alessandro Cc: users@ovirt.org Subject: Re: [ovirt-users] SSH error while adding host On Fri, 30 Jan 2015, RASTELLI Alessandro wrote: Iʼm trying to use oVirt 3.5 for glusterFS management. I installed

Re: [ovirt-users] SSH error while adding host

2015-02-02 Thread RASTELLI Alessandro
2015 09:47 To: 'Paul Heinlein' Cc: users@ovirt.org Subject: RE: [ovirt-users] SSH error while adding host Today I have this error: Failed to execute stage 'Environment packages setup': Cannot find a valid baseurl for repo: ovirt-3.5 Output on gluster node is: [root@gluster01-mi yum.repos.d]# yum

Re: [ovirt-users] SSH error while adding host

2015-01-30 Thread Paul Heinlein
On Fri, 30 Jan 2015, RASTELLI Alessandro wrote: I’m trying to use oVirt 3.5 for glusterFS management. I installed the package on a Centos6.5 VM following the procedure, and everything went fine. When I add any host to the Cluster, I get the message: Host gluster01-mi installation failed.

[ovirt-users] SSH error while adding host

2015-01-30 Thread RASTELLI Alessandro
Hi, I'm trying to use oVirt 3.5 for glusterFS management. I installed the package on a Centos6.5 VM following the procedure, and everything went fine. When I add any host to the Cluster, I get the message: Host gluster01-mi installation failed. Command returned failure code 1 during SSH session

Re: [ovirt-users] SSH error while adding host

2015-01-30 Thread Martin Perina
alessandro.raste...@skytv.it To: Gianluca Cecchi gianluca.cec...@gmail.com Cc: users@ovirt.org Sent: Friday, January 30, 2015 2:35:56 PM Subject: Re: [ovirt-users] SSH error while adding host Hi, I have only these repos configured: [root@oVirt yum.repos.d]# ll /etc/yum.repos.d/ total 32

Re: [ovirt-users] SSH error while adding host

2015-01-30 Thread RASTELLI Alessandro
: users@ovirt.org Subject: Re: [ovirt-users] SSH error while adding host On Fri, Jan 30, 2015 at 11:34 AM, RASTELLI Alessandro alessandro.raste...@skytv.itmailto:alessandro.raste...@skytv.it wrote: Hi, I’m trying to use oVirt 3.5 for glusterFS management. I installed the package on a Centos6.5 VM

Re: [ovirt-users] SSH error while adding host

2015-01-30 Thread Gianluca Cecchi
On Fri, Jan 30, 2015 at 11:34 AM, RASTELLI Alessandro alessandro.raste...@skytv.it wrote: Hi, I’m trying to use oVirt 3.5 for glusterFS management. I installed the package on a Centos6.5 VM following the procedure, and everything went fine. When I add any host to the Cluster, I get the