Re: [ovirt-users] VMs unknown state and ovirt node Non Responsive

2015-01-26 Thread Juan Hernández
On 01/23/2015 08:42 PM, Grzegorz Szypa wrote: Thanks. It was resolve problem, but question,but the question is whether the problem is resolved JAVA or rather fall off ?? Regards, Grzegorz Szypa The actual problem is that there is no way to tell the oVirt engine to use a protocol other

Re: [ovirt-users] VMs unknown state and ovirt node Non Responsive

2015-01-23 Thread Grzegorz Szypa
Thanks. It was resolve problem, but question,but the question is whether the problem is resolved JAVA or rather fall off ?? Regards, Grzegorz Szypa 2015-01-23 9:46 GMT+01:00 Juan Hernández jhern...@redhat.com: On 01/23/2015 05:20 AM, Grzegorz Szypa wrote: Hi. I have a simillar problem

[ovirt-users] VMs unknown state and ovirt node Non Responsive

2015-01-23 Thread Grzegorz Szypa
Hi. I have a simillar problem like in this link: https://access.redhat.com/discussions/1326793 https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1165269 Similar, becouse I worked it out with the VM uknown status, but I still have problem with host (node). It is all in one installaltion, therefore i

Re: [ovirt-users] VMs unknown state and ovirt node Non Responsive

2015-01-23 Thread Juan Hernández
On 01/23/2015 05:20 AM, Grzegorz Szypa wrote: Hi. I have a simillar problem like in this link: https://access.redhat.com/discussions/1326793 https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1165269 Similar, becouse I worked it out with the VM uknown status, but I still have problem with host