[ovirt-users] Windows 10 Pro 64 (1909) crashes when migrating

2020-04-06 Thread Maton, Brett
I recently added a Windows 10 Pro 64 bit (release 1909) VM, and I'm seeing a lot of failures when oVirt tries to move the VM to another host (triggered by load balancing), These errors are showing up in the UI event log Migration failed (VM: , Source: , Destination: ). Followed by: VM is

[ovirt-users] Windows 10 - Ovirt 4.3 - EPYC

2019-02-01 Thread Darin Schmidt
I have successfully setup a centos vm, its up and running. Now I need to setup a windows 10 VM and I cant seem to get anything to work. Ive tried setting the OS type to other or Windows 10 64bit. With Windows 64bit, it fails to startup at all When I select OtherOS it will allow me to start to

[ovirt-users] Windows 10 VM Virtio Drivers

2019-01-16 Thread Sebastian Antunez N.
Hello Guys In my enviroment Ovirt 4.2 when create a new VM with Windows 10, in the boot options menu, add the Floppy Disk for mount virtio driver but only show me sysprep. I check in my ISO Folder and show all vfd drivers for Windows and ISO but I can not add the drivers who floppy. This

[ovirt-users] Windows 10 vs others windows

2018-08-28 Thread carl langlois
Hi Why when en try to do a Windows 10 machine i have a error on the cpu guest os not supported but not windows 8 or 7? Thanks, ___ Users mailing list -- users@ovirt.org To unsubscribe send an email to users-le...@ovirt.org Privacy Statement:

[ovirt-users] Windows 10 & 2016 snapshot error

2018-08-06 Thread femi adegoke
oVirt Guest Tools 4.2-1.el7.centos & QEMU guest agent v7.5 are installed. When I try & take a snapshot, I get this warning: "The VM will be paused while saving the memory Could not detect Guest Agent on the VM. Note that without a Guest Agent the data on the created snapshot may be

Re: [ovirt-users] Windows 10 floppy not found during setup

2018-02-03 Thread Christophe TREFOIS
VMs use a vNIC on ovirtmgmt logical network. There should be nothing to do with the engine itself. It was working fine for us after we are able to load the drivers properly. > On 3 Feb 2018, at 23:07, Vincent Royer wrote: > > Thanks I tried it and it did in fact

Re: [ovirt-users] Windows 10 floppy not found during setup

2018-02-03 Thread Vincent Royer
Thanks I tried it and it did in fact work. Just threw me off because all the instructions say to load the floppy. My windows install got right up to the point where it was loading the NICs, and then it all came crashing down. I expected the VMs and the engine to be able to share the same NIC,

Re: [ovirt-users] Windows 10 floppy not found during setup

2018-02-03 Thread Christophe TREFOIS
We had to do the swapping CD trick for Windows 10 yes. Regards, -- Dr Christophe Trefois, Dipl.-Ing. Technical Specialist / Post-Doc UNIVERSITÉ DU LUXEMBOURG LUXEMBOURG CENTRE FOR SYSTEMS BIOMEDICINE Campus Belval | House of Biomedicine 6, avenue du Swing L-4367 Belvaux T: +352 46 66

[ovirt-users] Windows 10 floppy not found during setup

2018-02-03 Thread Vincent Royer
I am trying to install Windows 10 on Ovirt 4.2 I pushed the virtio-win iso and vfd files to my ISO domain. I created the VM and loaded the CD rom with the windows install ISO and in the "run once" settings I chose the virtio-win selection as a floppy. However when entering windows setup, there

Re: [ovirt-users] Windows 10 + qemu + Blue Iris = Blue screen

2016-07-29 Thread Michal Skrivanek
> On 22 Jul 2016, at 22:58, Blaster wrote: > > >> On Jul 22, 2016, at 4:27 AM, Michal Skrivanek >> wrote: >> >> >>> On 21 Jul 2016, at 20:05, Blaster wrote: >>> >>> I am running an application called Blue Iris which

Re: [ovirt-users] Windows 10 + qemu + Blue Iris = Blue screen

2016-07-26 Thread Frank Wall
On Fri, Jul 22, 2016 at 03:58:56PM -0500, Blaster wrote: > I did try a clean install. Both an upgrade and a fresh install cause a blue > screen. How do I pin point the blue screen? In my case I could solve this issue by changing the number of (virtual) CPUs to only 1 for the Windows 10 VM. The

Re: [ovirt-users] Windows 10 + qemu + Blue Iris = Blue screen

2016-07-22 Thread Blaster
> On Jul 22, 2016, at 4:27 AM, Michal Skrivanek > wrote: > > >> On 21 Jul 2016, at 20:05, Blaster wrote: >> >> I am running an application called Blue Iris which records video from IP >> cameras. >> >> This was working great under Ovirt

Re: [ovirt-users] Windows 10 + qemu + Blue Iris = Blue screen

2016-07-22 Thread Michal Skrivanek
> On 21 Jul 2016, at 20:05, Blaster wrote: > > I am running an application called Blue Iris which records video from IP > cameras. > > This was working great under Ovirt 3.6.3 + Windows 7. Now I’ve upgraded to > Windows 10 and as soon as the Blue Iris service starts,

[ovirt-users] Windows 10 + qemu + Blue Iris = Blue screen

2016-07-21 Thread Blaster
I am running an application called Blue Iris which records video from IP cameras.This was working great under Ovirt 3.6.3 + Windows 7.  Now I’ve upgraded to Windows 10 and as soon as the Blue Iris service starts, the VM blue screens.I talked to the software vendor, and they said it’s not their

Re: [ovirt-users] Windows 10

2016-03-14 Thread Jean-Marie Perron
rt.org Objet : Re: [ovirt-users] Windows 10 On Fri, Mar 11, 2016 at 3:12 PM, Jean-Marie Perron <jean-marie.per...@viseo.com<mailto:jean-marie.per...@viseo.com>> wrote: Hi Uwe, Thank you for your reply. I tested versions 0.6, 0.7, 0.11 and 0.12 of qxlwddm. It's always the same. So,

Re: [ovirt-users] Windows 10

2016-03-14 Thread Sandro Bonazzola
> Envoyé : vendredi 11 mars 2016 10:49 > À : users@ovirt.org > Objet : Re: [ovirt-users] Windows 10 > > Hi, > > Am 10.03.2016 um 17:18 schrieb Jean-Marie Perron: > > Hello, > > > > OVirt 3.6.3 is installed on CentOS 7. > > > > I use 64-bit Windows 10 cl

Re: [ovirt-users] Windows 10

2016-03-11 Thread Jean-Marie Perron
@ovirt.org Objet : Re: [ovirt-users] Windows 10 Hi, Am 10.03.2016 um 17:18 schrieb Jean-Marie Perron: > Hello, > > OVirt 3.6.3 is installed on CentOS 7. > > I use 64-bit Windows 10 client with spice display. > > After installing the spice-guest-tools and oVirt-tools-setup on

Re: [ovirt-users] Windows 10

2016-03-11 Thread Sandro Bonazzola
On Fri, Mar 11, 2016 at 10:48 AM, Uwe Laverenz wrote: > Hi, > > Am 10.03.2016 um 17:18 schrieb Jean-Marie Perron: > >> Hello, >> >> OVirt 3.6.3 is installed on CentOS 7. >> >> I use 64-bit Windows 10 client with spice display. >> >> After installing the spice-guest-tools and

Re: [ovirt-users] Windows 10

2016-03-11 Thread Uwe Laverenz
Hi, Am 10.03.2016 um 17:18 schrieb Jean-Marie Perron: Hello, OVirt 3.6.3 is installed on CentOS 7. I use 64-bit Windows 10 client with spice display. After installing the spice-guest-tools and oVirt-tools-setup on the VM Windows 10, the display always lag and slow. The display on a Windows

Re: [ovirt-users] Windows 10

2016-03-10 Thread RK RK
+1 I am facing the same scenario for Windows 8, 8.1 and 10 On Thu, Mar 10, 2016 at 9:48 PM, Jean-Marie Perron < jean-marie.per...@viseo.com> wrote: > Hello, > > > > OVirt 3.6.3 is installed on CentOS 7. > > > > I use 64-bit Windows 10 client with spice display. > > > > After installing the

[ovirt-users] Windows 10

2016-03-10 Thread Jean-Marie Perron
Hello, OVirt 3.6.3 is installed on CentOS 7. I use 64-bit Windows 10 client with spice display. After installing the spice-guest-tools and oVirt-tools-setup on the VM Windows 10, the display always lag and slow. The display on a Windows 7 VM is fluid. On Device Manager and Display adapters,

Re: [ovirt-users] Windows 10

2015-12-01 Thread Michal Skrivanek
nfig file Thanks, michal > > kind regards > Raymond > > > > From: "Koen Vanoppen" <vanoppen.k...@gmail.com> > To: "Yaniv Dary" <yd...@redhat.com> > Cc: "users" <users@ovirt.org> > Sent: Friday, November 27, 2015 7:14:11 AM &g

Re: [ovirt-users] Windows 10

2015-11-29 Thread Koen Vanoppen
ne also fine > > kind regards > Raymond > > > > -- > *From: *"Koen Vanoppen" <vanoppen.k...@gmail.com> > *To: *"Yaniv Dary" <yd...@redhat.com> > *Cc: *"users" <users@ovirt.org> > *Sent:

Re: [ovirt-users] Windows 10

2015-11-27 Thread Raymond
Cc: "users" <users@ovirt.org> Sent: Friday, November 27, 2015 7:14:11 AM Subject: Re: [ovirt-users] Windows 10 Thanks! On 26 November 2015 at 16:27, Yaniv Dary < yd...@redhat.com > wrote: Windows 10 guest will only work on 3.6 with fedora or el7.2 hosts. Might work wi

Re: [ovirt-users] Windows 10

2015-11-26 Thread Koen Vanoppen
Thanks! On 26 November 2015 at 16:27, Yaniv Dary wrote: > Windows 10 guest will only work on 3.6 with fedora or el7.2 hosts. Might > work with el6 as some point. but currently doesn't. > > Yaniv Dary > Technical Product Manager > Red Hat Israel Ltd. > 34 Jerusalem Road >

Re: [ovirt-users] Windows 10

2015-11-26 Thread Yaniv Dary
Windows 10 guest will only work on 3.6 with fedora or el7.2 hosts. Might work with el6 as some point. but currently doesn't. Yaniv Dary Technical Product Manager Red Hat Israel Ltd. 34 Jerusalem Road Building A, 4th floor Ra'anana, Israel 4350109 Tel : +972 (9) 7692306 8272306 Email:

[ovirt-users] Windows 10

2015-10-05 Thread Koen Vanoppen
Dear all, Yes, onther question :-). This time it's about windows 10. I'm running ovirt 3.5.4 and I don't manage to install windows 10 on it. Keeps giving me a blue screen (yes, I know, it's still a windows... ;-) ) on reboot. Are there any special settings you need to enable when creating the