Re: [ovirt-users] Windows 10 floppy not found during setup

2018-02-03 Thread Christophe TREFOIS
VMs use a vNIC on ovirtmgmt logical network. There should be nothing to do with the engine itself. It was working fine for us after we are able to load the drivers properly. > On 3 Feb 2018, at 23:07, Vincent Royer wrote: > > Thanks I tried it and it did in fact

Re: [ovirt-users] Windows 10 floppy not found during setup

2018-02-03 Thread Vincent Royer
Thanks I tried it and it did in fact work. Just threw me off because all the instructions say to load the floppy. My windows install got right up to the point where it was loading the NICs, and then it all came crashing down. I expected the VMs and the engine to be able to share the same NIC,

Re: [ovirt-users] Windows 10 floppy not found during setup

2018-02-03 Thread Christophe TREFOIS
We had to do the swapping CD trick for Windows 10 yes. Regards, -- Dr Christophe Trefois, Dipl.-Ing. Technical Specialist / Post-Doc UNIVERSITÉ DU LUXEMBOURG LUXEMBOURG CENTRE FOR SYSTEMS BIOMEDICINE Campus Belval | House of Biomedicine 6, avenue du Swing L-4367 Belvaux T: +352 46 66

[ovirt-users] Windows 10 floppy not found during setup

2018-02-03 Thread Vincent Royer
I am trying to install Windows 10 on Ovirt 4.2 I pushed the virtio-win iso and vfd files to my ISO domain. I created the VM and loaded the CD rom with the windows install ISO and in the "run once" settings I chose the virtio-win selection as a floppy. However when entering windows setup, there