Re: [ovirt-users] migration of a VM: fails

2017-05-23 Thread cmc
Hi Michal, > > is it from older host to newr host or vice versa? They are now on the same version, and I still have some troubles migrating hosts, but not consistently > can you downgrade the new one to the same version and try again? I've upgraded both now. I'll await Francesco's reply after

Re: [ovirt-users] migration of a VM: fails

2017-05-23 Thread cmc
Hi Francesco, > > do you always have the same error? Yes > Are you by any chance using the post copy migration mode? Not sure what that is. The migration is initiated by either putting the host in maintenance, or selecting 'upgrade' from the menu. > Could you please share the libvirt debug

Re: [ovirt-users] migration of a VM: fails

2017-05-22 Thread Michal Skrivanek
> On 18 May 2017, at 16:53, cmc wrote: > > I have to shut the VM down to stop it trying to repeatedly trying to > migrate the problematic host (always the same one). If I take it out > of maintenance, it will move the VMs back to balance (as per policy), > so this is rather

Re: [ovirt-users] migration of a VM: fails

2017-05-22 Thread Francesco Romani
On 05/18/2017 04:53 PM, cmc wrote: > I have to shut the VM down to stop it trying to repeatedly trying to > migrate the problematic host (always the same one). If I take it out > of maintenance, it will move the VMs back to balance (as per policy), > so this is rather inconvenient. It took leaving

Re: [ovirt-users] migration of a VM: fails

2017-05-18 Thread cmc
I have to shut the VM down to stop it trying to repeatedly trying to migrate the problematic host (always the same one). If I take it out of maintenance, it will move the VMs back to balance (as per policy), so this is rather inconvenient. It took leaving it overnight and letting oVirt try

Re: [ovirt-users] migration of a VM: fails

2017-05-17 Thread cmc
Just a note on this: a similar thing is now happening with the same VM when I upgrade the other node, i.e., it can't move this one VM over (so far) from one host to another. I will leave it trying overnight to see if it succeeds. Thanks, Cam On Wed, May 17, 2017 at 11:40 AM, cmc

Re: [ovirt-users] migration of a VM: fails

2017-05-17 Thread Francesco Romani
On 05/16/2017 01:06 PM, cmc wrote: > Hi, > > Just trying to place in maintenance mode for a version upgrade, and > one VM fails to migrate. The other 20-odd move over successfully. In > /var/log/libvirt/qemu/, the VM's log on the source reports: > > 2017-05-16 09:48:06.339+: initiating

Re: [ovirt-users] migration of a VM: fails

2017-05-17 Thread Simone Tiraboschi
Try involving Francesco from virt team. On Tue, May 16, 2017 at 1:06 PM, cmc wrote: > Hi, > > Just trying to place in maintenance mode for a version upgrade, and > one VM fails to migrate. The other 20-odd move over successfully. In > /var/log/libvirt/qemu/, the VM's log on

[ovirt-users] migration of a VM: fails

2017-05-16 Thread cmc
Hi, Just trying to place in maintenance mode for a version upgrade, and one VM fails to migrate. The other 20-odd move over successfully. In /var/log/libvirt/qemu/, the VM's log on the source reports: 2017-05-16 09:48:06.339+: initiating migration 2017-05-16T09:52:25.498932Z qemu-kvm: