Re: [ovirt-users] no available host to migrate on - for some of my VM's

2018-04-25 Thread Nico De Ranter
I've reinstalled my ovirt setup and now I can successfully migrate all VM's back and forth. It seems that during the creation of the VM's some settings were different eventhough I did not touch them. I can't quite figure out why. For instance while most of my Linux VM's have an virtio disk

Re: [ovirt-users] no available host to migrate on - for some of my VM's

2018-04-24 Thread Nico De Ranter
I started reinstalling the servers in the mean time. I'll try again and report whether it happens again or not. Thanks for the reply. Nico On Tue, Apr 24, 2018 at 4:09 PM, Ala Hino wrote: > Can you please share the the manager (engine) log? > Engine log is under:

Re: [ovirt-users] no available host to migrate on - for some of my VM's

2018-04-24 Thread Ala Hino
Can you please share the the manager (engine) log? Engine log is under: /var/log/ovirt-engine/engine.log On Tue, Apr 24, 2018 at 3:32 PM, Nico De Ranter wrote: > > Hi, > > I've installed a small test setup with 2 ovirt 4.2.2.6 nodes. I've > created a number of

[ovirt-users] no available host to migrate on - for some of my VM's

2018-04-24 Thread Nico De Ranter
Hi, I've installed a small test setup with 2 ovirt 4.2.2.6 nodes. I've created a number of VM's which are happily running distributed over both hosts. Now I want to try migrating them between the hosts. However for some reason I can only migrate some of the VM's. When I click on 'migrate' for