Re: [ovirt-users] stuck host in hosted engine migration 3.6->4.0

2016-07-25 Thread Piotr Kliczewski
Gervais, I checked the logs and I see: jsonrpc.Executor/1::ERROR::2016-07-19 16:19:10,283::task::868::Storage.TaskManager.Task::(_setError) Task=`b27c8bbd-ca35-44ca-97ae-88c4e91f6eec`::Unexpected error Traceback (most recent call last): File "/usr/share/vdsm/storage/task.py", line 875, in _run

Re: [ovirt-users] stuck host in hosted engine migration 3.6->4.0

2016-07-22 Thread Gervais de Montbrun
Hi Simone, I did have the issue you link to below when doing a `hosted-engine --deploy` on this server when I was setting it up to run 3.6. I've commented on the bug with my experiences. I did get the host working in 3.6 and there were no errors, but this one has cropped up since upgrading to

Re: [ovirt-users] stuck host in hosted engine migration 3.6->4.0

2016-07-22 Thread Martin Perina
Hi, I suspect some networking issue, because in vdsm.log I see several network errors during connection either to HA agent and/or to NFS server. And this probably storage errors like 'Domain is either partially accessible or entirely inaccessible'. But no idea what is causing those low level

Re: [ovirt-users] stuck host in hosted engine migration 3.6->4.0

2016-07-21 Thread Martin Perina
So could you please share logs? Thanks Martin On Thu, Jul 21, 2016 at 3:17 PM, Gervais de Montbrun wrote: > Hi Oved, > > Thanks for the suggestion. > > I tried setting "management_ip = 0.0.0.0" but same result. > BTW, management_ip='0.0.0.0' (as suggested in the post)

Re: [ovirt-users] stuck host in hosted engine migration 3.6->4.0

2016-07-21 Thread Gervais de Montbrun
Hi Oved, Thanks for the suggestion. I tried setting "management_ip = 0.0.0.0" but same result. BTW, management_ip='0.0.0.0' (as suggested in the post) doesn't work for me. vdsmd wouldn't start. Cheers, Gervais > On Jul 20, 2016, at 10:50 AM, Oved Ourfali wrote: > >

Re: [ovirt-users] stuck host in hosted engine migration 3.6->4.0

2016-07-20 Thread Oved Ourfali
Also, this thread seems similar. Also talking about IPV4/IPV6 issue. Does it help? [1] http://lists.ovirt.org/pipermail/users/2016-June/040602.html On Wed, Jul 20, 2016 at 4:43 PM, Martin Perina wrote: > Hi, > > could you please create a bug and attach engine host logs (all

Re: [ovirt-users] stuck host in hosted engine migration 3.6->4.0

2016-07-20 Thread Martin Perina
Hi, could you please create a bug and attach engine host logs (all from /var/log/ovirt-engine) and VDSM logs (from /var/log/vdsm)? Thanks Martin Perina On Wed, Jul 20, 2016 at 1:50 PM, Gervais de Montbrun wrote: > Hi Qiong, > > I am experiencing the exact same

Re: [ovirt-users] stuck host in hosted engine migration 3.6->4.0

2016-07-20 Thread Qiong.Wu
Montbrun [mailto:gerv...@demontbrun.com] Gesendet: Mittwoch, 20. Juli 2016 13:51 An: Wu, Qiong Cc: users@ovirt.org Betreff: Re: [ovirt-users] stuck host in hosted engine migration 3.6->4.0 Hi Qiong, I am experiencing the exact same issue. All four of my hosts are throwing the same er

Re: [ovirt-users] stuck host in hosted engine migration 3.6->4.0

2016-07-20 Thread Gervais de Montbrun
Hi Qiong, I am experiencing the exact same issue. All four of my hosts are throwing the same error to the vdsm.log If you find a solution, please let me know. I will do the same, of course. Cheers, Gervais > On Jul 19, 2016, at 6:40 AM, qiong...@telekom.de wrote: > > Hi there, I have

[ovirt-users] stuck host in hosted engine migration 3.6->4.0

2016-07-19 Thread Qiong.Wu
Hi there, I have another issue with ovirt 4.0 after upgrading my hosted engine using the recommended method athttp://www.ovirt.org/documenta./migration-engine-3.6-to-4.0/ Everything works well, except for the fact that my hosted