[SOGo] Problems after upgrading sogo

2012-10-25 Thread mathilde rousseau
Hello I do the last upgrade this morning (my sogo server is running on a debian squeeze) and know i can't connect know to the web interface to read my mail. I have this error Proxy Error The proxy server received an invalid response from an upstream server. The proxy server could not

Re: [SOGo] Problems after upgrading sogo

2012-10-25 Thread Dries Decock
Hi, This is the same issue as reported by Stefan Klatt. You will see in your dmesg that the SOGo program crashes. Kind regards, Dries On 10/25/2012 10:35 AM, mathilde rousseau wrote: Hello I do the last upgrade this morning (my sogo server is running on a debian squeeze) and know i can't

Re: [SOGo] Problems after upgrading sogo

2012-10-25 Thread gerard breiner
Hello, I'got the same issue and message error this morning after upgrading on our debian squeeze server... Best regards. Gérard Breiner mathilde rousseau mathilde.rouss...@icsn.cnrs-gif.fr a écrit : Hello Yes i saw this message in my kern.log, syslog and message files. What can i do

Re: [SOGo] Problems after upgrading sogo

2012-10-25 Thread Relu Parfene
On 25.10.2012 12:57, gerard breiner wrote: Hello, I'got the same issue and message error this morning after upgrading on our debian squeeze server... Best regards. Gérard Breiner mathilde rousseau mathilde.rouss...@icsn.cnrs-gif.fr a écrit : Hello Yes i saw this message in my kern.log,

Re: [SOGo] Problems after upgrading sogo

2012-10-25 Thread Relu Parfene
On 25.10.2012 13:10, Relu Parfene wrote: On 25.10.2012 12:57, gerard breiner wrote: Hello, I'got the same issue and message error this morning after upgrading on our debian squeeze server... Best regards. Gérard Breiner mathilde rousseau mathilde.rouss...@icsn.cnrs-gif.fr a écrit :

Re: [SOGo] Problems after upgrading sogo

2012-10-25 Thread Wolfgang Sourdeau
Hello, The same situation here on a Centos 6.3. Strange thing, on other Centos 6.3 is working fine. I check now to see the differences. -- Relu I found that Calendar and Contacts works fine (I manually changed the URL in browser). Only the mail module is affected. Could it be that it

Re: [SOGo] Problems after upgrading sogo

2012-10-25 Thread Slávek Banko
On Thursday 25 of October 2012 13:09:12 Wolfgang Sourdeau wrote: Hello, The same situation here on a Centos 6.3. Strange thing, on other Centos 6.3 is working fine. I check now to see the differences. -- Relu I found that Calendar and Contacts works fine (I manually changed the

Re: [SOGo] Problems after upgrading sogo

2012-10-25 Thread Relu Parfene
On 25.10.2012 14:09, Wolfgang Sourdeau wrote: Hello, The same situation here on a Centos 6.3. Strange thing, on other Centos 6.3 is working fine. I check now to see the differences. -- Relu I found that Calendar and Contacts works fine (I manually changed the URL in browser). Only the

Re: [SOGo] Problems after upgrading sogo

2012-10-25 Thread James James
Canyou try to update sope-mime ? This helps me to solve the same problem. James 2012/10/25 Miles Lott ml...@gie.com We are having the same issue here and are running dovecot 2.1.10 compiled from atrpms spec and dovecot source. On 10/25/2012 06:24 AM, Relu Parfene wrote: On 25.10.2012