Re: At a loss!

2017-10-20 Thread Mark Thomas
On 20/10/17 19:52, Courtney Meade wrote: > Receiving the below Error when trying to Integrate Tomcat with IIS for > Footprints - any help or insight would be greatly appreciated! > > Tomcat Version - 7.0 Not relevant at this point but "7.0" as a Tomcat version number is close to useless given

At a loss!

2017-10-20 Thread Courtney Meade
Receiving the below Error when trying to Integrate Tomcat with IIS for Footprints - any help or insight would be greatly appreciated! Tomcat Version - 7.0 Server OS - Windows 2012 R2 HTTP Error 500.0 - Internal Server Error Calling GetFilterVersion on ISAPI filter "C:\Program Files\Apache

Re: TomCat service is running but not responding

2017-10-20 Thread James H. H. Lampert
On 10/20/17, 7:50 AM, André Warnier (tomcat) wrote: . . . Then also tell a bit more about the "stop responding" aspect. What exactly happens when you try to access tomcat, in the browser ? Are you not getting any answer at all, no mater how long you wait ? Are you gettin an error page ? Are you

Re: TomCat service is running but not responding

2017-10-20 Thread tomcat
On 20.10.2017 15:46, dbol...@dsginc.biz wrote: I have a TomCat 8.5.23 service running on a Windows 2008 server. The service would be running fine but it periodically stops responding until I reboot the server. I tried restarting the service but it does not always respond again. I am not

TomCat service is running but not responding

2017-10-20 Thread DBolken
I have a TomCat 8.5.23 service running on a Windows 2008 server. The service would be running fine but it periodically stops responding until I reboot the server. I tried restarting the service but it does not always respond again. I am not sure what logs I can look at or if it is the app

Re: Tomcat web socket not sending more than one message to the client

2017-10-20 Thread Riccardo Cohen
I have no problem with web sockets in 8.5.14 On 20/10/2017 11:23, Mark Thomas wrote: On 20/10/17 09:49, Christoph Mertins wrote: Hello, I have performed a downgrade to 8.0.14 on Raspbian and now it is working like it should. So something change between these versions in the area of the

Re: Tomcat web socket not sending more than one message to the client

2017-10-20 Thread Mark Thomas
On 20/10/17 09:49, Christoph Mertins wrote: > Hello, > > I have performed a downgrade to 8.0.14 on Raspbian and now it is working like > it should. > So something change between these versions in the area of the Websockets. If you are able to identify in which version the problem starts that

Re: Tomcat web socket not sending more than one message to the client

2017-10-20 Thread Christoph Mertins
Hello, I have performed a downgrade to 8.0.14 on Raspbian and now it is working like it should. So something change between these versions in the area of the Websockets. Kind Regards, Christoph > Am 19.10.2017 um 16:48 schrieb Christoph Mertins : > > Hello, > > after