Re: Junk characters in SOAP request after upgrade to tomcat 9.0.31

2020-06-11 Thread Naveen Kumar
Hi All, Can someone please help on this ? It is in production and affecting many customers. Upgrading tomcat is a big task. Any pointers will be really appreciated. Thanks Naveen On Wed, Jun 10, 2020 at 4:24 PM Naveen Kumar wrote: > Hi Luis, > > Thanks for your suggestion. > But I am

Re: tomcat 9.0 doesn't load the ECDSA keystore. (ver # 9.0.24)

2020-06-11 Thread Madhan Raj
Hi Chris, Just attached the outputs logs and my server.xml including my ecdsa cert. in keystoreand s_client outputs.txt file i have attached all the required cert and keystore outputs. What client are you using to attempt the handshake? i am using openssl command line utility to test What

RE: Warning "AJP13 protocol: Reuse is set to false" written logs every second of every day. Please help.

2020-06-11 Thread jonmcalexander
Perhaps also compare your logging sensitivity between the servers. Dream * Excel * Explore * Inspire Jon McAlexander Asst Vice President Middleware Product Engineering Enterprise CIO | Platform Services | Middleware | Infrastructure Solutions 8080 Cobblestone Rd | Urbandale, IA 50322 MAC:

Re: Warning "AJP13 protocol: Reuse is set to false" written logs every second of every day. Please help.

2020-06-11 Thread Christopher Schultz
-BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- Hash: SHA256 Alfred, On 6/11/20 11:57, Alfred Bakia wrote: > Hi Everyone, > > This is my very first mail to the users list since joining > yesterday. Not an auspicious start. But I hope I will be able to > contribute in future. I seek your help for a persistent

Re: tomcat 9.0 doesn't load the ECDSA keystore. (ver # 9.0.24)

2020-06-11 Thread Christopher Schultz
-BEGIN PGP SIGNED MESSAGE- Hash: SHA256 Madhan, On 6/10/20 22:08, Madhan Raj wrote: > Any insights please . How did you create your certificate? What are the details of your certificate and key? For example, which curve are you using? How many key bits? What type of signature on the

Warning "AJP13 protocol: Reuse is set to false" written logs every second of every day. Please help.

2020-06-11 Thread Alfred Bakia
Hi Everyone, This is my very first mail to the users list since joining yesterday. Not an auspicious start. But I hope I will be able to contribute in future. I seek your help for a persistent issue in one of our ColdFusion instances. Description of issue: ColdFusion 2018 is an application

Re: context.xml under META-INF was not working

2020-06-11 Thread Mark Thomas
On 11/06/2020 16:09, S Abirami wrote: > Hi Mark, > > We don't have concern regarding the restart of tomcat for the changes in > context.xml. As our web application is mainly used to launch only the > standalone application. > I have updated Cookieprocessor entry under the context tag in

RE: context.xml under META-INF was not working

2020-06-11 Thread S Abirami
Hi Mark, We don't have concern regarding the restart of tomcat for the changes in context.xml. As our web application is mainly used to launch only the standalone application. I have updated Cookieprocessor entry under the context tag in server.xml specific to the application context path and

RE: context.xml under META-INF was not working

2020-06-11 Thread Mark Thomas
On June 11, 2020 2:32:51 PM UTC, S Abirami wrote: >Hi Mark, > >We are using Apache Tomcat 9.0.33. >I am not seeing any exception regarding it. That isn't what I asked. I asked for the log messages . Fortunately, you have provided the information I was looking for below. >In our application

RE: context.xml under META-INF was not working

2020-06-11 Thread S Abirami
Hi Mark, We are using Apache Tomcat 9.0.33. I am not seeing any exception regarding it. In our application the web-application will not be located under the CATALINA_HOME/webapps location. We placed in other location and mentioned the path in context tag with attributes path and docBase in

Re: context.xml under META-INF was not working

2020-06-11 Thread Mark Thomas
On 11/06/2020 12:46, S Abirami wrote: > Hi Mark, > > The below is the content of the context.xml > > > > > That looks OK. What Tomcat version are you using? What do the logs say when the application is deployed? That will tell you where it is being deployed from which might suggest why

RE: context.xml under META-INF was not working

2020-06-11 Thread S Abirami
Hi Mark, The below is the content of the context.xml Regards, Abirami.S -Original Message- From: Mark Thomas Sent: Thursday, June 11, 2020 5:12 PM To: users@tomcat.apache.org Subject: Re: context.xml under META-INF was not working On 11/06/2020 11:42, S Abirami wrote: > Hi All, >

Re: context.xml under META-INF was not working

2020-06-11 Thread Mark Thomas
On 11/06/2020 11:42, S Abirami wrote: > Hi All, > > I want to configure SameSite attribute to the specific web-application. > For that, I have updated the context.xml of specific web application located > in /META-INF/context.xml > > > > > It is not working. Only the changes in global

RE: context.xml under META-INF was not working

2020-06-11 Thread S Abirami
Hi All, I want to configure SameSite attribute to the specific web-application. For that, I have updated the context.xml of specific web application located in /META-INF/context.xml It is not working. Only the changes in global context.xml is working. Please guide to solve the issue.

Re: Tomcat 9.0.0 multiple thread issue

2020-06-11 Thread Ripu Daman
Sorry for late reply. We have fixed the issue. Kubernetes ingress file was causing multiple requests to be sent over and over again. Proxy timeout along with read and send timeouts were not present in that file. We have added them and now the process is working fine allowing it to complete with