How to use wicket:fragment?

2012-08-22 Thread bala ji
I've added a scenario where i need to use wicket:fragments.
Following is my parent html.
html
body
wicket:child/
/body
/html

Now i'm giving child html which will replace wicket:child/ of my parent
html
html
body
wicket:extend
 ...
span wicket:id=myPanelExample input (will be removed)/span
 ...
 wicket:fragment wicket:id=frag1panel 1/wicket:fragment
 wicket:fragment wicket:id=frag2panel 2/wicket:fragment
 /wicket:extend
/body
/html

 The above situation is working fine in case of wicket 1.4, but now in
wicket 1.5.3 its giving me an error of No Markup found.

-- 
Balaji.N


Re: Wicket fragment is not working inside wicket extend in wicket 1.5.3

2012-08-20 Thread bala ji
hi,
Can u give me the exact solution whether the fragments inside wicket:extend
are working in wicket 1.5.3 or not.
On Mon, Aug 20, 2012 at 3:41 PM, Thomas Matthijs li...@selckin.be wrote:

 On Mon, Aug 20, 2012 at 11:57 AM, bala ji balaji@gmail.com wrote:
  I've added a scenario where i need to use wicket:fragments.
  wicket:extend
   ...
  span wicket:id=myPanelExample input (will be removed)/span
   ...
   wicket:fragment wicket:id=frag1panel 1/wicket:fragment
   wicket:fragment wicket:id=frag2panel 2/wicket:fragment
   /wicket:extend
 
   The above situation is working fine in case of wicket 1.4, but now in
  wicket 1.5.3 its giving me an error of No Markup found.
 
  I attached the sample project, please give me the solution for the
 problems
 

 If you remove the TransparentWebMarkupContainer from the BasePage it
 works, so fragments are fine in wicket:extends, but the transparent
 container somehow seems to mess it up (i have never used TWMC before,
 so not sure how its supposed to work)

 -
 To unsubscribe, e-mail: users-unsubscr...@wicket.apache.org
 For additional commands, e-mail: users-h...@wicket.apache.org




-- 
Balaji.N