no input when using a link

2012-02-18 Thread lang
I made a login form. The user can click on the link I forgot my password
In the program I want to read the input email address field. But it is
always empty. When I use the ok button i can read the email field
succesfully. What to do? 

--
View this message in context: 
http://apache-wicket.1842946.n4.nabble.com/no-input-when-using-a-link-tp4400550p4400550.html
Sent from the Users forum mailing list archive at Nabble.com.

-
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscr...@wicket.apache.org
For additional commands, e-mail: users-h...@wicket.apache.org



RE: no input when using a link

2012-02-18 Thread Chris Colman
What Wicket class did you use for the I forgot my password button. I
think it has to be one of the 'submitting' types for the model to be
updated.

-Original Message-
From: lang [mailto:delan...@telfort.nl]
Sent: Sunday, 19 February 2012 8:48 AM
To: users@wicket.apache.org
Subject: no input when using a link

I made a login form. The user can click on the link I forgot my
password
In the program I want to read the input email address field. But it is
always empty. When I use the ok button i can read the email field
succesfully. What to do?

--
View this message in context: http://apache-
wicket.1842946.n4.nabble.com/no-input-when-using-a-link-
tp4400550p4400550.html
Sent from the Users forum mailing list archive at Nabble.com.

-
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscr...@wicket.apache.org
For additional commands, e-mail: users-h...@wicket.apache.org


-
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscr...@wicket.apache.org
For additional commands, e-mail: users-h...@wicket.apache.org



Re: no input when using a link

2012-02-18 Thread Jeremy Thomerson
Chris is right - use SubmitLink

On Sat, Feb 18, 2012 at 4:52 PM, Chris Colman
chr...@stepaheadsoftware.comwrote:

 What Wicket class did you use for the I forgot my password button. I
 think it has to be one of the 'submitting' types for the model to be
 updated.

 -Original Message-
 From: lang [mailto:delan...@telfort.nl]
 Sent: Sunday, 19 February 2012 8:48 AM
 To: users@wicket.apache.org
 Subject: no input when using a link
 
 I made a login form. The user can click on the link I forgot my
 password
 In the program I want to read the input email address field. But it is
 always empty. When I use the ok button i can read the email field
 succesfully. What to do?
 
 --
 View this message in context: http://apache-
 wicket.1842946.n4.nabble.com/no-input-when-using-a-link-
 tp4400550p4400550.html
 Sent from the Users forum mailing list archive at Nabble.com.
 
 -
 To unsubscribe, e-mail: users-unsubscr...@wicket.apache.org
 For additional commands, e-mail: users-h...@wicket.apache.org


 -
 To unsubscribe, e-mail: users-unsubscr...@wicket.apache.org
 For additional commands, e-mail: users-h...@wicket.apache.org




-- 
Jeremy Thomerson
http://wickettraining.com
*Need a CMS for Wicket?  Use Brix! http://brixcms.org*