Re: AutoCompleteTextField and accentuated characters

2009-03-24 Thread Thierry Leveque
-8. Example: Connector port=8080 protocol=HTTP/1.1 connectionTimeout=2 redirectPort=8443 URIEncoding=UTF-8 / -- Matt tleveque wrote: Hi, I have a problem AutoCompleteTextField and accentuated characters. When I type

Re: AutoCompleteTextField and accentuated characters

2009-03-24 Thread Maarten Bosteels
redirectPort=8443 URIEncoding=UTF-8 / -- Matt tleveque wrote: Hi, I have a problem AutoCompleteTextField and accentuated characters. When I type characters within the us-ascii set, there is no problem, but as soon as I use other

Re: AutoCompleteTextField and accentuated characters

2009-03-23 Thread Michael Sparer
it isn't the 'wrong character' it's é in UTF8 which is perfectly fine -so you end up with an é at the end of the line - so what's the problem again? :-) regards, Michael tleveque wrote: Hi, I have a problem AutoCompleteTextField and accentuated characters. When I type characters within

Re: AutoCompleteTextField and accentuated characters

2009-03-23 Thread Thierry Leveque
tleveque wrote: Hi, I have a problem AutoCompleteTextField and accentuated characters. When I type characters within the us-ascii set, there is no problem, but as soon as I use other characters (like 'é'), it doesn't work. The wrong character is received. With the Ajax debugger I can see

Re: AutoCompleteTextField and accentuated characters

2009-03-23 Thread Michael Sparer
the 'wrong character' it's é in UTF8 which is perfectly fine -so you end up with an é at the end of the line - so what's the problem again? :-) regards, Michael tleveque wrote: Hi, I have a problem AutoCompleteTextField and accentuated characters. When I type characters within

Re: AutoCompleteTextField and accentuated characters

2009-03-23 Thread Thierry Leveque
wrote: Hi, I have a problem AutoCompleteTextField and accentuated characters. When I type characters within the us-ascii set, there is no problem, but as soon as I use other characters (like 'é'), it doesn't work. The wrong character is received. With the Ajax debugger I

Re: AutoCompleteTextField and accentuated characters

2009-03-23 Thread Marcelo Morales
? :-) regards, Michael tleveque wrote: Hi, I have a problem AutoCompleteTextField and accentuated characters. When I type characters within the us-ascii set, there is no problem, but as soon as I use other characters (like 'é'), it doesn't work. The wrong character

Re: AutoCompleteTextField and accentuated characters

2009-03-23 Thread Thierry Leveque
the 'wrong character' it's é in UTF8 which is perfectly fine -so you end up with an é at the end of the line - so what's the problem again? :-) regards, Michael tleveque wrote: Hi, I have a problem AutoCompleteTextField and accentuated characters. When I

Re: AutoCompleteTextField and accentuated characters

2009-03-23 Thread Marcelo Morales
: Hi, I have a problem AutoCompleteTextField and accentuated characters. When I type characters within the us-ascii set, there is no problem, but as soon as I use other characters (like 'é'), it doesn't work. The wrong character is received. With the Ajax debugger

Re: AutoCompleteTextField and accentuated characters

2009-03-23 Thread Marcelo Morales
end up with an é at the end of the line - so what's the problem again? :-) regards, Michael tleveque wrote: Hi, I have a problem AutoCompleteTextField and accentuated characters. When I type characters within the us-ascii set, there is no problem

Re: AutoCompleteTextField and accentuated characters

2009-03-23 Thread mbrictson
protocol=HTTP/1.1 connectionTimeout=2 redirectPort=8443 URIEncoding=UTF-8 / -- Matt tleveque wrote: Hi, I have a problem AutoCompleteTextField and accentuated characters. When I type characters within the us-ascii set, there is no problem, but as soon

Re: AutoCompleteTextField and accentuated characters

2009-03-23 Thread Thierry Leveque
. Add the attribute: URIEncoding=UTF-8. Example: Connector port=8080 protocol=HTTP/1.1 connectionTimeout=2 redirectPort=8443 URIEncoding=UTF-8 / -- Matt tleveque wrote: Hi, I have a problem AutoCompleteTextField and accentuated characters. When I

Re: AutoCompleteTextField and accentuated characters

2009-03-23 Thread mbrictson
URIEncoding=UTF-8 / -- Matt tleveque wrote: Hi, I have a problem AutoCompleteTextField and accentuated characters. When I type characters within the us-ascii set, there is no problem, but as soon as I use other characters (like 'é'), it doesn't work. The wrong character

Re: AutoCompleteTextField and accentuated characters

2009-03-23 Thread Thierry Leveque
a problem AutoCompleteTextField and accentuated characters. When I type characters within the us-ascii set, there is no problem, but as soon as I use other characters (like 'é'), it doesn't work. The wrong character is received. With the Ajax debugger I can see that what is sent

AutoCompleteTextField and accentuated characters

2009-03-21 Thread tleveque
Hi, I have a problem AutoCompleteTextField and accentuated characters. When I type characters within the us-ascii set, there is no problem, but as soon as I use other characters (like 'é'), it doesn't work. The wrong character is received. With the Ajax debugger I can see that what is sent