Re: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-08 Thread Ben S
Thank for the clarification; I'll be sure to keep that in mind with future development. My web application is now running as designed, thanks for your feedback everyone! On Thursday, November 7, 2013 11:46 PM, Martin Grigorov mgrigo...@apache.org wrote: Hi, wicket:xyz tags are not

Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-07 Thread Ben S
Hello, I've been trying to work on this issue for hours and have had no luck. Basically, my code works just fine in development mode as intended, however when in Deployment mode I can't seem to get WebMarkupContainers toggle between visibility. If they're visible, they won't go invisible,

Re: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-07 Thread Nick Pratt
This functionality does work - can you put your code up on pastebin/gist/whatever so we can take a look? (Markup and Source please) On Wed, Nov 6, 2013 at 8:14 PM, Ben S br...@yahoo.com wrote: Hello, I've been trying to work on this issue for hours and have had no luck. Basically, my code

Re: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-07 Thread Ben S
Here's the code and markup, I'll begin looking for any errors  I have made, thanks! http://pastebin.com/eVQfYCpx On Thursday, November 7, 2013 5:20 AM, Nick Pratt nbpr...@gmail.com wrote: This functionality does work - can you put your code up on pastebin/gist/whatever so we can take a

Re: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-07 Thread Ben S
Hi, I found the solution before receiving an answer. I found that using the wicket:container markup tags in development mode will actually work with setVisible toggling, but not in deployment mode. I don't know if this is due to me using the wicket:container tag incorrectly or not. For my

RE: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-07 Thread Paul Bors
mess up with your JavaScript on the page. ~ Thank you, Paul Bors -Original Message- From: Ben S [mailto:br...@yahoo.com] Sent: Thursday, November 07, 2013 1:53 PM To: users@wicket.apache.org; Ben S Subject: Re: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode. Hi, I

Re: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-07 Thread Martin Grigorov
Hi, wicket:xyz tags are not rendered in deployment mode. See IMarkupSettings#setStripWicketTags(boolean) On Thu, Nov 7, 2013 at 8:53 PM, Ben S br...@yahoo.com wrote: Hi, I found the solution before receiving an answer. I found that using the wicket:container markup tags in development mode

Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-06 Thread Ben S
Hello, I've been trying to work on this issue for hours and have had no luck. Basically, my code works just fine in development mode as intended, however when in Deployment mode I can't seem to get WebMarkupContainers toggle between visibility. If they're visible, they won't go invisible,

Re: Issue w/ Ajax and setting form containers visible in Deployment mode.

2013-11-06 Thread Martin Grigorov
Hi, Show us your code. It is possible to do what you need but we cannot say what is wrong from the provided information. On Thu, Nov 7, 2013 at 3:21 AM, Ben S br...@yahoo.com wrote: Hello, I've been trying to work on this issue for hours and have had no luck. Basically, my code works