Re: [xwiki-users] Importing .xar in virtual wiki

2008-01-28 Thread [Ricardo Rodriguez] Your EPEC Network ICT Team
Dicheva, Darina wrote: Hi Ricardo, Thanks for your comments on accessing the virtual server from outside the campus; I will contact our network admin. As to the IE version on the server machine, it is 6.0.3790.0. The error was only in rendering the page upon clicking on the loaded file

Re: [xwiki-users] No document found in the selected archive...

2008-01-28 Thread Sergiu Dumitriu
Hi, Do you get any errors in the log file? Sergiu Loris Conedera wrote: Hi all, I have a problem importing documents from a Xar I exported. I have 3 Xwiki Installations (devel,test, production), all installations are 1.2 release. I tried to export contents from test server to import it

Re: [xwiki-users] No document found in the selected archive...

2008-01-28 Thread Loris Conedera
Hi, This is the error in the xwiki.log: WARN web.XWikiAction - Uncaught exception: Error number 11015 in 11: Exception while importing Wrapped Exception: Error number 2002 in 2: Error parsing xml Wrapped Exception: Error on line -1 of document : Premature end of file. Nested exception:

[xwiki-users] addressbar autocompletion and alphabetic order

2008-01-28 Thread Paul Libbrecht
Hello XWikiers, one feature of my beloved OmniWeb browser is that the addressbar autocompletion can be input with several words. So a classical search for me is, e.g., xwiki api or xwiki faq, i2geo tasklist. Unfortunately, the first results in all of these are always in actions

Re: [xwiki-users] No document found in the selected archive...

2008-01-28 Thread BOUSQUET Jeremie
Hi, You might want to check inside your generated .xar archive that there are no empty (0 size) documents. It can be due to problem during .xar export (some pages fail to export). This used to make the import process fail in older versions, I don't know if it's still the case. Jeremie

[xwiki-users] Problems with Lucene lock (IOException) ...

2008-01-28 Thread BOUSQUET Jeremie
Hello, I had some system problems with the server hosting my wiki, now solved, but now the Lucene plugin seems to be in an unstable state. When first accessing xwiki I get a : java.io.IOException: Lock obtain timed out:

Re: [xwiki-users] Problems with Lucene lock (IOException) ...

2008-01-28 Thread Vincent Massol
Hi Jeremie, I'd advise you to upgrade to 1.2 or 1.2.1 (to be released today or tomorrow). We've fixed a number of issues with Lucene. Thanks -Vincent On Jan 28, 2008, at 3:29 PM, BOUSQUET Jeremie wrote: Hello, I had some system problems with the server hosting my wiki, now solved,

Re: [xwiki-users] Problems with Lucene lock (IOException) ...

2008-01-28 Thread BOUSQUET Jeremie
Thanks, After shutdown, delete of .lock and restart, the file has been recreated. But I still have a whole bunch of very ugly exceptions, I think I will have the server reboot because some handles might still be somewhere ... @Vincent : I'll try to perform the migration on final 1.2

Re: [xwiki-users] No document found in the selected archive...

2008-01-28 Thread Loris Conedera
Thanks, I solved by removing all 0 size documents from the package.xml. Loris 2008/1/28, BOUSQUET Jeremie [EMAIL PROTECTED]: Hi, You might want to check inside your generated .xar archive that there are no empty (0 size) documents. It can be due to problem during .xar export (some pages

Re: [xwiki-users] Corrupted page store and load

2008-01-28 Thread Martin Vanek
Well I see that posting substitutional html escape sequence from underscore is actually rendered as underscore character. Gee. I've edited again page manually and cleaned out all odd replacements back to original text and spec characters and saved with exception. Well document was stored and I

Re: [xwiki-users] XWiki micro applications

2008-01-28 Thread Ludovic Dubost
Hi Stefan, You spotted what XWiki is about. It is particularly for doing this. For example in our intranet we now have: - employee contract builder - human resource information for employees - expense report application - sales crm including account, project, contact and task manager - invoice

[xwiki-users] Corrupted page store and load

2008-01-28 Thread Martin Vanek
Hello, I was editing via WISIWIG editor some text, and something bad happend while saving and now page is not renderable. I've used lots of special characters inside document. like : _ $ { } and characters from czech alphabet. Exact error message is: Error number 4001 in 4: Error while parsing